Synergiatoimikunta

Hei sinä innokas riski!

Synergia järjestetään tänä vuonna syksyllä, mutta tapahtuman suunnittelu aloitetaan jo nyt keväällä. Synergiatoimikunnan ensimmäinen kokous järjestetään tiistaina 21.3. klo 16-18 Proffan kellarin isossa kabinetissa. Mukaan saa ehdottomasti tulla, jos toiminnassa auttaminen tai ideoiden heitteleminen yhtään kiinnostaa sinua.

Synergia on vuosittainen seminaari, joka kerää tänäkin vuonna IT-alojen ja kauppatieteiden opiskelijat saman katon alle. Tänä vuonna Synergiassa on mukana ainakin Asteriski, Date, Digit, Infå ja TuKYData, joten toimikunnassa pääsee hyvin tutustumaan muidenkin ainejärjestöjen edustajiin. Jos tapahtuma on sinulle ennestään tuntematon, voit käydä katsomassa viime vuoden kotisivut osoitteesta http://www.synergiaturku.fi.

Projektityöskentelykokemuksesta on varmasti hyötyä työelämässä, joten kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan. Kaikenlaista apua otetaan mielellään vastaan. Jos tiistain kokoukseen pääseminen tuottaa vaikeuksia, mutta mielenkiinto kuitenkin heräsi, voit pistää minulle sähköpostia, niin otetaan sinut mukaan tiimiin!

MITÄ: Synergiatoimikunnan ensimmäinen kokous
MISSÄ: Proffan kellari, iso kabinetti
MILLOIN: Tiistai 21.3. klo 16
KENELLE: Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Terveisin,
Valtteri Karttunen
Varapuheenjohtaja, Asteriski ry
vpj-asteriski[ät]utu.fi

Uutisen aihepiiri: 
Tiedotus
Näkyy etusivulla: 
17.3.2017 - 22.3.2017