Virtuaalitodellisuus Salo IoT kampuksella 11.5.

Virtuaalitodellisuus (VR) ja lisätty todellisuus (AR) luetaan tulevaisuuden teknologioihin, mutta niitä käytetään tälläkin hetkellä monella alalla. Pelit ja viihdekäyttö ovat tunnetuimpia kuluttajapuolella, ja VR- ja AR-sovelluksia käytetään yrityspuolella esimerkiksi matkailussa, koulutus- ja terapiatarkoituksissa, terveydenhuollossa ja teollisuudessa. Salo IoT kampuksella tarkastellaan to 11.5. VR- ja AR-teknologioiden liiketoimintamahdollisuuksia.

Opiskelijoille on järjestetty bussikuljetus, joka lähtee Assarin ullakon edustalta klo 8:00. Tapahtuma alkaa Salossa klo 9 kahvi- ja leipätarjoilulla, minkä jälkeen yritysedustajat kertovat virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden mahdollisuuksista. Omakustanteisen lounaan jälkeen on mahdollisuus kokeilla uusimpia VR- ja AR-laitteita sekä verkostoitua alan yritysten kanssa. Palaamme Turkuun klo 14 mennessä.

Ilmoittautuminen 8.5. mennessä osoitteessa https://hevents.hakosalo.fi/yrityssalo/?q=NcSXngkvxqU5zw0aRlyWDooN3hGnRu...

Jos olet osallistumassa samana päivänä AATUun, ilmoitathan asiasta erikseen Mikko Jaakolalle osoitteeseen mjjaak@utu.fi. Paluumatkalla aatuilijoille jaetaan kartat lippua vastaan, joten reissun jälkeen kiertämisen voi aloittaa heti.

Uutisen aihepiiri: 
Tapahtuma
Näkyy etusivulla: 
18.4.2017 - 11.5.2017