TiToL hallitustyrkky vuodelle 2018

Oletko kiinnostunut TiToL ry:n toiminnasta?

ATK-YTP on jo nurkan takana ja sehän on mahtavaa. Tulossa on myös TiToL ry:n liittokokous! Kokous järjestetään 18.10.2017 14:00 Tampereen yliopistolla. Liittokokoukseen toivottaisiin mahdollisimman monesta jäsenjärjestöstä liittokokousedustaja sekä tietenkin hallitustyrkkyjä liiton hallitukseen vuodelle 2018!

Hallitustyrkyt ovat myös tervetulleita 17.10. järjestettävälle PRE-YTP:lle. Siellä käydään läpi liittokokouksessa käsiteltäviä asioita, keskustellaan mahdollisista hallitustyrkyistä ja vietetään mukavaa iltaa sitsien parissa (5e hintaan)! Majoitus on myös järjestetty. Mukaan ovat tervetulleita jäsenjärjestöjen puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat, liittokokousedustajat sekä mahdolliset hallitustyrkyt.

TiToL on mukana ATK-YTP:n järjestämisessä ja 2018 tämä tapahtuma järjestetäänkin Turussa. Tämän takia olisi huikeaa saada TiToLiin hyviä riskiedustajia.

Mikäli olet kiinnostunut TiToLin toiminnasta tai kysymyksiä ja erityisesti kommentteja on ilmennyt, niin voit laittaa Asteriskin hallitukselle sähköpostia asteriski@utu.fi.

Nähdään ATK-YTP:llä!

Uutisen aihepiiri: 
Tiedotus
Näkyy etusivulla: 
5.10.2017 - 19.10.2017