Äänestys Asteriskin häirintäyhdyshenkilöistä

Nyt pystyt vaikuttamaan, kenet kaksi valitaan Asteriskin häirintäyhdyshenkilöiksi vuodeksi 2018!

Saimme neljä hyvää hakemusta häirintäyhdyshenkilöiksi. Päätimme hallituksen kanssa, että tähän tärkeään toimihenkilörooliin halutaan sellaiset kaksi henkilöä, jotka ovat jäsenistön mielestä parhaimmat mahdolliset tehtävään. Tämän takia päätimme, että jäsenistö saa äänestää aiheesta. Valitse siis sinusta paras kaksikko tähän vaativaan toimihenkilörooliin.

Häirintäyhdyshenkilöiden rooli on todella luottamuksellinen. Heidän tehtävänään on toimia tukena mahdollista häirintää kohdanneille henkilöille ja mahdollisesti tehdä toimenpiteitä asiaan koskien, oli kyseessä kiusaamista, seksuaalista häirintää tai muuta. Häirintäyhdyshenkilöitä haetaan 2 kappaletta, mies ja nainen, jotta mahdollista häirintää kokenut henkilö voisi ottaa yhteyttä valitsemaansa häirintäyhdyshenkilöön.

Linkki äänestykseen: https://goo.gl/forms/VBcP3q3tj17bfMsx2
Äänestys sulkeutuu: Sunnuntaina 21.1. klo 22

(Äänestys tapahtuu google formissa. Rajoittaaksemme kunkin äänestäjän vastaukset yhteen, täytyy käyttäjän kirjautua google-tilille ennen äänestystä. Emme kuitenkaan kerää äänestäjien yhteystietoja, vaan äänestys on nimetön.)

Uutisen aihepiiri: 
Tiedotus
Näkyy etusivulla: 
11.1.2018 - 21.1.2018