Asteriskin toimisto

toimisto1.jpgAsteriskin toimisto sijaitsee Agoran kellarikerroksessa, saman käytävän varrella muiden talossa majailevien ainejärjestöjen kanssa. Toimistotilat ovat yhteiset IT-laitoksen toisen ainejärjestön Digit ry:n kanssa.

Toimistolta löydät lähes kaiken tarvittavan ylelliseen elämään kuten tulostimen, skannerin, mikron, veden- ja kahvinkeittimen sekä ongelmajätevarastonakin välillä toimivan jääkaapin.

Lisäksi toimistolla voi viettää aikaansa esimerkiksi modernista laajakuvatelevisiosta TV-chattia seuraamalla tai hastaamalla toverin ystävämieliseen (lue: vihamieliseen) änärimatsiin. 

Toimistolla on myös myytävänä haalarimerkkejä, laulukirjoja ja muuta sekalaista sälää. Toimiston kirjahyllystä löytyy lainattavaksi ja käytettäväksi kasa alan kirjoja.

Haalarimerkkien kuvat ja hinnat löydät täältä.

Aukiolo

Toimisto on auki aina, kun paikalla on joku hallituslainen ja kerran viikossa yksi hallituslainen päivystää sovittuna aikana, jonka näet etusivulta. Kätevin tapa varmistaa toimiston aukiolo on kurkkaamalla webcamiin (jos se vain sattuu olemaan toiminnassa).

Pääsy toimistolle

Vielä toistaiseksi vain hallituslaisilla on kulkuoikeudet toimistolle, mutta toimistolla heingailee yleensä aina porukkaa arkipäivisin 8-19 välillä, myös myöhemminkin. Kello 16 jälkeen voi tulla ikkunaan koputtelemaan, niin joku tulee varmasti päästämään sisälle.