Hei, uusi opiskelija!

Olet juuri löytänyt tiesi Asteriski ry:n pilttisivuille. Piltti olet siis sinä, uusi opiskelija. Näiltä sivuilta löydät tarpeellista tietoa helpottamaan opintojen alkua. Sivuilla on mm. tuutoreiden yhteystiedot, ensimmäisten viikkojen ohjelma sekä hyödyllisiä linkkejä. Kannattaa myös lukea uusin Pilttifile täältä, jos se ei ole kerennyt vielä saapua postissa.

Tässä ensinnäkin muutama vinkki ja ohje aivan ensimmäisten päivien varalle: Kannattaa ottaa mukaan vähän käteistä; moni ryhmä käy tuutorin johdolla syömässä opiskelijaravintolassa (opiskelijalounas maksaa useimmissa paikoissa 2.60€ - 5.50€). Kannattaa ilmoittautua yliopistolle opiskelijaksi mahdollisimman aikaisin: tämä nopeuttaa opiskelijakortin ja ATK-tunnusten saamista. Kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta kelpaa ensimmäisinä päivinä opiskelijakortista ainakin ruokaloissa.

Haluatko tietää, mitä tapahtuu ja milloin? Asteriskin järjestämistä tapahtumista ja monista muista asioista saa tietoa liittymällä Riski-info-postituslistalle näiden ohjeiden mukaan.

Tuutorit päivystävät IRCissä uusien opiskelijoiden tiedotus- ja neuvontakanavalla #piltit @ IRCNet. Rohkeasti siis mukaan vain! Toinen oiva tapa pysyä ajantasalla on Asteriskin IRC-kanava #asteriski.ry, IRCNetissä sekin. Mikäli käytät Facebookia, kannattaa tutustua myös Asteriskin Facebook-sivuun.

Liityithän jo jäseneksi? Jäsenmaksu Asteriski ry:ssä on syksyn 2017 uusilta opiskelijoilta 7€, ja sillä saa sekä loppuvuoden 2017 että koko vuoden 2018 jäsenyyden. Voit halutessasi kuitata jäsenyytesi peräti viideksi vuodeksi 20€ jäsenmaksua vastaan. Jäsenyys maksaa itsensä nopeasti takaisin! Vaihtoehtoisesti voit liittyä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n jäseneksi (TIVIA) ja valita siellä paikallisjäsenyhdistykseksi Asteriskin. TIVIAn  jäseneksi liittymällä saat monipuolisia etuuksia, joihin voit tutusta alla olevasta linkistä.

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä

Tieto- ja viestintätekniikan ammatilaiset ry