Asteriskin tiedotuksesta

WWW-sivujen lisäksi Asteriskin tiedotuksen nimissä palvelevat myös postituslista, uutisryhmä, IRC sekä ilmoitustaulut.

Postituslistat

Riski-info

Asteriskin virallinen postituslista Riski-info tavoittaa ajankohtaisimmissa tapahtumissa, rekryissä ja muissa enemmän tai vähemmän tärkeissä merkeissä parhaiten. Lista on ns. Mailman-lista ja sille voi liittyä joko tämän lomakkeen kautta tai lähettämällä osoitteeseen riski-info-request@lists.utu.fi viestin:

  subscribe

Listalta poistuminen tapahtuu lähettämällä samaan osoitteeseen viesti

   unsubscribe

Listalle tulevat viestit jaotellaan kuuteen ryhmään, jotta listalla olijoiden olisi helpompi poimia heitä kiinnostavat viestit. Kategoriat ovat:

  • Info - Nämä viestit sisältävät yleisiä yhdistystä ja sen jäseniä koskevia tiedotteita.
  • Bileet - Nämä viestit sisältävät tietoa bileistä ja sitseistä.
  • Tapahtumat - Tähän kategoriaan kuuluvat muut tapahtumat kuten urheilutapahtumat.
  • Rekry - Nämä viestit sisältävät yritysten työpaikkailmoituksia.
  • Opinnot - Nämä viestit sisältävät tietoa opinnoista.
  • File - Nämä viestit sisältävät ainejärjestön lehteä koskevia asioita.

Listalla ei voi keskustella, mutta kommentteja voi lähettää Asteriskin hallitukselle osoitteeseen asteriski[ät]utu.fi tai ylläpidollisissa ongelmissa osoitteeseen riski-info-owner@lists.utu.fi.

Aktiriski

Aktiriski-lista on lista, joka on tarkoitettu Asteriskin aktiiviselle jäsenistölle sekä muille, joita Asteriskin toiminta kiinnostaa. Listalle lähetetään viikoittain Asteriskin hallituksen kokousten esityslistat ja kokousten jälkeen päätösluettelot. Listalle voi liittyä vapaasti kuka tahansa ja lista toimii keskustelu- sekä tiedotuspalstana Asteriskin toiminnasta kiinnostuneille. Listalle voi liittyä tällä sivulla tai lähettämällä osoitteeseen aktiriski-request@lists.utu.fi viestin:

  subscribe

Listalta poistuminen tapahtuu lähettämällä samaan osoitteeseen viesti

  unsubscribe

Uutisryhmä

Asteriskilla on myös oma uutisryhmä: utu.ilmoitustaulu.asteriski

Ryhmä on luettavissa ainakin news.utu.fi-palvelimen läpi, johon pääsee utu-verkosta. Ryhmään tulevat kaikki viestit, mitä Riski-infoonkin ja ryhmässä on sallittua sekä suotavaa keskustella myös viesteistä. Mikäli uutisryhmät eivät soita kelloja, kannattaa tutustua Jukka Korpelan nyysioppaaseen.

IRC

Asteriskin IRC-kanava IRCNetissä on #asteriski.ry. Tämä ei toimi niinkään virallisena tiedotuskanavana vaan ennemminkin palvelee keskustelukanavana jäsenistön välillä. Paikalta on tavoitettavissa myös useita hallituslaisia, joten yleensä kanavalta irtoava info ei ole täysin tuulesta temmattua.

Reaaliaikaisia vastauksia (lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä) saa kaikkiin kysymyksiin elämän tarkoituksesta lähimmän kebabbilan aukioloaikoihin. Ovisilmän kanavan sielunelämään tarjoaa ircstats (joka ehkä joskus saadaan taas toimimaan).

Ilmoitustaulu

Asteriskin viralliset dokumentit kuten pöytäkirjat ja yhdistyksen kokouskutsut tulevat Asteriskin viralliselle ilmoitustaululle ICT-talon pohjakerrokseen. Satunnaisia bile- ym. ilmoituksia tulee myös pohjakerroksen opiskelijakäytävän seinille sekä toisen kerroksen ovea vastapäätä olevalle taululle.