Karuselli ja Sitsibooli 22.3.

  • 02.03.2018
  •  
  • 0 kommenttia

KARUSELLI eli Turun poikkitieteelliset haalaribileet tulevat taas!

Tänä vuonna bileissä on mukana huimat kymmenen järjestöä Turun eri korkeakouluista ja yksi niistä on luonnollisesti Asteriski ry. Kasaa siis kaveriporukkasi tieteenalasta riippumatta ja tule taas kerran nauttimaan loistavasta poikkitieteellisestä menosta ja tanssimaan sydämesi kyllyydestä!

Tänä vuonna Karusellin pääesiintyjänä räjäyttää Suomen tämän hetken kuumin rap-yhtye: GASELLIT!

Ootko Imus? Jos et nii ime huiluu! Jos Pikkulaskiaisessa jäi nämä opiskelijatapahtumien konkarit kuulematta niin nyt olisi uusi mahdollisuus. Gasellit saavat saletisti bileet aikaan. Thube Hefnerinkin fiksujen sanojen mukaan: ”Yöhyvinvointi on yhteinen asia.”
Haalarit päälle ja bailamaan – näihin bileisiin pääsee vain kerran vuodessa!

MITÄ: KARUSELLI – Turun poikkitieteelliset
MISSÄ: Börs Nightclub
MILLOIN: To 22.3. klo 22:00
MITÄ MAKSAA: 6€
LIPUNMYYNTI: TBD
LISÄTIETOJA: https://www.facebook.com/events/2066663423555190/

——————————————

Se on täällä taas. Suurempana ja mahtavampana kuin koskaan aiemmin. On jälleen SITSIBOOLIN aika!

Oletko aina halunnut tutustua Turun muuhun haalarikansaan? Kiinnostaako sinua päästää kokeilemaan muiden tiedekuntien sitsikulttuuria ja päästä mukaan poikkitieteelliseen sitsipöytään? Oletko pohtinut, kenellä tiedekunnista on paras sitsikestävyys ja missä juomalaulut raikuvat koviten? Selviäisitkö toisen tiedekunnan sitsisäännöistä, vai nappaisitko itsellesi rangaistuksen?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan nämä kaikki sekä vielä enemmän, kun on aika kolmannen sitsiboolin! Tänä vuonna boolimalja on suurempi kuin koskaan, sillä TuKY, MK, TLKS, Asteriski ja TYK ry yhdistävät voimansa ja tarjoilevat teille poikkitieteelliset sitsit, jonne opiskelijat ympäri Turkua ovat tervetulleita sitsaamaan.

Sitsibooli vie sitsaamisen aivan uudelle tasolle! Ideana on, että ilmoittaudut mukaan 1-4 hengen ryhmässä. Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytissä myöhemmin jaettavan linkin kautta. Parasta boolissa kuin boolissa on yllätyksellisyys, joten ryhmäsi arvotaan yhden järjestäjän sitseille ja kohtalo päättää, missä pääset viettämään näitä kaikkien odottamia pöytäjuhlia. Tästä illasta tullaan puhumaan vielä kuukausienkin päästä, joten kannattaa pitää huoli, ettet missaa näitä poikkitieteellisiä pöytäjuhlia, joissa haalarien väriloistolta ja uusilta tuttavuuksilta ei voi välttyä! Eikä siinä vielä kaikki, sillä ilta ei pääty sitsien loputtua, vaan jatkoina toimivat Turun suurimmat poikkitieteelliset haalaribileet, Karuselli!

MITÄ? Sitsibooli
MISSÄ? Siellä, minne onnettaren boolikauha ryhmänne ohjaa
MILLOIN? 22.3. klo 18
MITÄ MAKSAA? 17€ (hintaan sisältyy sitsit ja Karuselli-jatkot)
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit, värillä ei väliä
JATKOT? Karuselli – Turun poikkitieteelliset haalaribileet Börsissä
LISÄTIETOJA: https://www.facebook.com/events/289565204907419/