Turku Space Hack -kilpailu

Hei,

(In English bellow)

Etsimme avoimen satelliittidatan käyttömahdollisuuksista kiinnostuneita opiskelijoita 19.3. käynnistyvään Turku Space Hack -kilpailuun. Hackathon-muotoisen kilpailun taustalla ovat Turun yliopisto ja Baltic Sat Apps, joiden tavoitteena on avointa Copernicus-dataa hyödyntäen löytää mm. uusia liiketoiminnan muotoja. Synnytä uusia ideoita ja saata ne kohti valmista tuotetta alan asiantuntijoiden tuella, tullen samalla palkituksi hyvästä suoriutumisesta!

Osallistumisesta ja hackathonin suorittamisesta on luvassa opintopisteitä ja parhaille kilpailijoille on luvassa palkintoja, asiantuntijatukea liikeideoiden kehittämiseen sekä mahdollisuuksia pysyvämpään yhteistyöhön sponsoriyritysten kanssa!

Kiinnostuitko! Tule huomenna keskiviikkona 14.3. kello 11-13 tai perjantaina 16.3. kello 11-13 Asteriskin toimistolle niin Baltic Sat Appsin tutkimusavustaja Mikko Jaakola kertoo lisää Hackathonista.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta:
https://opendaas.turkuamk.fi/yleinen/turku-space-hack/

Lisätietoa Copernicus-sateliitista.

Hi!

We are looking for competitors for the Turku Space Hack satellite data Hackathon, which will be launched on Monday 19.3. The competition will be arranged in collaboration between the University of Turku and Baltic Sat Apps. The goal of Turku Space Hack is to come up with new business ideas and other innovations by utilizing the open Copernicus data. Bring your ideas, develop them with the guidance of satellite experts and get rewarded!

The best teams will be awarded with prizes and students can collect study points from participating. Additionally, you’ll get an opportunity to meet potential recruiters from our sponsor organizations!

If you’re interested, welcome to Asteriski’s office in Agora building’s basement floor at the student association corridor on Wednesday 14.3. or Friday 16.3. between 11-13 to hear more from Baltic Sat Apps research assistant Mikko Jaakola!

Additional information and registration link can be found from Turku Space Hack’s web page:

https://opendaas.turkuamk.fi/yleinen/turku-space-hack/

Copernicus-satellite


Mikko Jaakola
Inside the Box -tutkimusavustaja
Turun yliopisto
e-mail: mjjaak@utu.fi
Tel: +35850 435 7593