Rekryilmoituksia

 • 23.03.2018
 •  
 • 0 kommenttia

Rekryilmoitukset:

1.) Machine Learning, Full Stack Developer or Key Account Manager with AI, Turku

2.) Fenix Solutionsille kaksi Junior-ohjelmistosuunnittelijaa, Turku

3.)Apprix: Front-end Developer, Helsinki

4.)Mascus: Front-end Developer, Helsinki

5.) Funidata Oy: Full Stack Developer, Helsinki

6.) Lime Technologies: Applikaatiokonsultti, Helsinki


 

Machine Learning, Full Stack Developer or Key Account Manager with AI

This is for you! Check out!

“https://aivan.ai/join/

OPEN POSITIONS

We’re looking for success-driven and hard-working talents to help us make contract management easier than ever.

For each position, we offer

* A competetive salary
* Flexible work arrangements
* Transparency and trust, zero BS bureaucracy
* Great and talented colleagues
* Opportunity to learn the ins and outs of a software business

Our physical HQ is located in Turku, Finland, but working remotely is not a problem.

I’m Ville Laurikari, Aivan’s CTO – the person whose responsibility is to ensure your work is both productive and satisfying. If you have any questions, drop me a line at ville@aivan.ai or call me at +3584578719797.”

 


 

Legioona Oy etsii Fenix Solutionsille kahta Junior-ohjelmistosuunnittelijaa. Fenix Solutions Oy on turkulainen kasvava teknologiatalo, joka on erikoistunut mm. liiketoiminnan kehittämistä tukeviin Microsoft Dynamics CRM- ja Power BI sekä Data Analytics-toimituksiin.

Toimenkuvaasi kuuluu:

 • Microsoft Dynamics CRM, MA ja BI -ratkaisujen tekninen toteutus
 • Asiakkaiden tekninen konsultointi

Sinulta odotetaan:

 • Kykyä oppia nopeasti uusia teknologioita ja taitoa hyödyntää niitä tehokkaasti jokapäiväisessä työssä
 • Kykyä toimia tiimissä ja tarvittaessa itsenäisesti
 • Hyvää, avointa kommunikointikykyä sekä valmiutta toimia myös asiakasrajapinnassa
 • C# .NET osaamista
 • Web-teknologioiden (HTML 5 / CSS / Javascript) osaamista
 • Microsoft Dynamics CRM teknologioiden osaaminen on hyödyksi mutta ei ole välttämätöntä

Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi jatkuva, aloitus sopimuksen mukaan. Pääset tekemään monipuolisia töitä, tutustumaan erilaisiin asiakasyrityksiin ja kasvamaan it-alan pelintekijäksi energisessä yrityksessä. Ensisijaisesti haemme sinua tiimiimme Turun toimistolle, mutta työskentely myös Espoon toimipisteessä on mahdollista. Työ sopii hyvin esim. loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle.

Hae paikkaa heti tai vinkkaa kaverillesi. Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse info@legioona.fi. Voit kysyä lisätietoja Petri Martimolta, puh. 050 363 0478.

 


Apprix: Front-end Developer

Apprix is a fast growing company which clientele consists of large multinational companies. Apprix is specialized in implementing interactive applications for companies and organizations. Applications can be based on our own Builder SaaS service or they are tailor-made solutions.

Apprix is now looking for a Finnish-speaking Front-end Developer to join their team. You will participate in the technical implementation of interactive applications ranging from web and mobile to SaaS applications. You get an opportunity to build different kind of digital interactive solutions and measurement and project tools for companies and organizations. Your main working tools will be HTML5 and JavaScript. The position can be modified according to your interests and skills and we expect you to have a strong motivation to learn and develop yourself. You will be working in close co-operation with other developers, art designers and copywriters.

We expect:
– Strong motivation towards the position and eagerness to learn
– Working or hobbyist experience with HTML5 and JavaScript
– Good team-working skills
– Good oral English and Finnish skills

We consider as a plus: 
– Previous experience in working with SaaS or mobile applications
– Good skills in PHP or SQL
– Good Photoshop skills
– Experience in using responsive design

We offer: 
– An excellent opportunity to learn and develop your skills with interactive tools and SaaS applications
– A variety of job tasks and possibility to work with different kinds of client projects
– Young and dynamic working environment
– Flexible working possibilities

If you’re the right person for this job send your CV and application letter ASAP, or by the latest 2.4.2018, since we will be going through the applications during the entire process: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/front-end-developer-24/ (Huomioithan, että voit hakea tähän tehtävään joko suomenkielisillä tai englanninkielisillä hakudokumenteilla.)

Please notice that in this position we require fluent Finnish and good English skills.

To familiarize yourself with Apprix visit www.apprix.fi. For further information about the role or the application process, please contact Recruitment Manager Inka Peltola (050 4123 146, inka.peltola@atalent.fi).

 


Mascus: Front-end Developer

Recommended background: End of studies – with some working experience

Working hours: Full-time

Type: Permanent

Location: Helsinki

Requested starting date: Negotiable

DL for applications: ASAP, no later than 03.04.2018

Mascus is the fastest-growing online marketplace in the world for the sale of construction machinery, agricultural, material-handling equipment, forestry equipment and transportation vehicles. The company was founded in 2000 and has 38 offices around the world, the main office being located in the Netherlands. Mascus is part of NYSE Stock listed Ritchie Bros. Auctioneers Inc.

Mascus’ team in Helsinki is growing and we are looking for a full-time Front-end developer to join us!

We create and develop website (like https://volvousedce.com/ and http://www.ponused.nl/) and application tools to machinery dealers and you’ll take part in these projects. You will be part of the IT team of six people and will also work in co-operation with the IT teams from our other offices around the world.

Front-end development is your thing – you don’t have to be full pro yet, but you’ll have some working experience in the field and a full passion to develop your expertise further.

 

We are looking for expertise in:

 •  HTML and CSS
 • JavaScript

If you are familiar with any of following, it would be an advantage:

 • Angularjs/Angular
 • React
 • Bootstrap
 • Less
 • Jquery
 • SQL

And most importantly: you have the passion to learn more. Fluency in English is also expected, and other language skills are seen as an advantage.

What we offer:

We guarantee an international working environment, a versatile and independent role and the company of talented colleagues. We are a small team so there is a good chance to tailor-make your role and tasks according to your professional background and wishes. We believe in low hierarchies and flexibility – e.g. you’ll get the power of defining your working hours.

Please send your CV, application (preferably in PDF-format) and examples of your work / GitHub profile as soon as possible here: https://apply.atalent.fi/mascus-front-end-developer-3-2018. We go through the applications already during the application period, and the position will be filled as soon as the right person is found. Please mention your possible starting date in your application.

You can read more about Mascus at www.mascus.com. For further information about the role and the application process, please contact aTalent’s Recruitment Manager Inka Peltola (+358 50 4123 146, inka.peltola[at]atalent.fi).

 


 

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: Valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Haku-DL: 8.4.2018

Funidata on keväällä 2016 perustettu osakeyhtiö, jonka omistajia ovat suomalaiset korkeakoulut (Aalto-yliopisto, Lappeenrannan ja Tampereen teknilliset yliopistot sekä Helsingin, Jyväskylän ja Tampereen yliopistot). Funidata tekee tulevaisuuden järjestelmää korkeakoulujen opintohallinnolle. Opintohallinto voi kuulostaa byrokraattiselta, kuivalta tai jäykältä, mutta Funidataan nämä adjektiivit eivät päde. Funidatan työntekijät suhtautuvat työhönsä vakavasti ja työskentelevät sisukkaasti erilaisia näkökulmia arvostaen sekä huumorin höystämänä: ” …ilman kirosanoja ei Sisua tehdä päivääkään. Eipä kyllä toisaalta ilman naurunremakkaakaan.” Funidatan omien työntekijöiden lisäksi järjestelmän kehitystyöhön osallistuvat yhteistyökumppanien Codenton ja Nitorin konsultit.

Etsimme nyt osaksi Funidatan piinkovaa kehitystiimiä sisukasta Full Stack Developeria rakentamaan, kehittämään sekä ylläpitämään opintohallinnon Sisu-järjestelmää. Järjestelmähankkeessa työtehtäväsi koostuvat järjestelmän ketterästä kehittämisestä yli 60 000 loppukäyttäjälle unohtamatta tietoturvaa, suorituskykyä ja käytettävyyttä. Pääpaino on ohjelmiston suunnittelussa sekä JavaScript- ja Java-ohjelmoinnissa REST-rajapintoja hyödyntäen. Tämän lisäksi sinulle tulevat myös tutuksi mm. PostgreSQL-tietokanta ja AngularJS- ja Spring-sovellusalustat. Sinun ei siis tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan meille riittää, että palat halusta edetä urallasi kovien ammattilaisten avustamana!

Hakijalta edellytetään:

• Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. tietotekniikka)
• Soveltuvaa ohjelmointiosaamista harrastusten, opintojen ja/tai aiemman työkokemuksen kautta
• Sisukasta työotetta ja halua kehittyä
• Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi luetaan:

• AngularJS-osaaminen sekä kiinnostus kehittää omaa osaamista myös front end -teknologioiden parissa
• Aikaisempi kokemus erilaisista kehityshankkeista ja ymmärrys ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä

Funidata tarjoaa seuraavaa ja paljon muuta: 

• Kokeneet ja hyvällä huumorintajulla höystetyt työkaverit – aina korkeakoulumaailman asiantuntijoista teknisiin projektiammattilaisiin – jotka suhtautuvat työhönsä vakavasti
• Matalahierarkkisen työympäristön, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on ”…a must”
• Mahdollisuuden päästä näkemään kansallisesti merkittävän sekä ison järjestelmähankkeen toteutus- ja kehitysprosessin käytännössä.
• Pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme sisukas Full Stack Developer, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa sekä mahdollinen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms.) viimeistään sunnuntaina 8. huhtikuuta 2018 täällä: https://apply.atalent.fi/funidata-oy-full-stack-developer-3-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Lue lisää Funidatasta sekä siitä, miksi ”Sisu…perkele!” vetää puoleensa ja miksi ”Konsultti on kiva kaveri”, Sisu Corner -blogista: https://funidata.fi/ajankohtaista.

Yritystä, tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi)

 
 

Lime Technologies: Applikaatiokonsultti

 

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – uran alkuvaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Kamppi, Helsinki
Haku-DL: 8.4.2018

Lime Technologies perustettiin Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Yli 200 työntekijää ja yli 60 000 käyttäjää tekevät meistä yhden Pohjoismaiden suurimmista CRM-alan toimijoista. Ja kun alalla on oltu 25 vuotta, uskallamme väittää, että CRM on meillä aika hyvin hanskassa. Voit vierailla konttoreillamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Hoidamme koko ketjun itse – tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja ratkaisujen toteutukset. Se on jotain, mikä ei ole kovin yleistä tänä päivänä.

”Applikaatiokonsultin työssä parasta on se, että saa työskennellä siellä, missä tekniikka, ihmiset ja liiketoiminta kohtaavat.” Jussi, applikaatiokonsultti

Lime Technologies etsii nyt motivoitunutta ja kehittymishaluista applikaatiokonsulttia Lime CRM-järjestelmänsä integraatioprojekteihin! Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat CRM-järjestelmän integroimisesta asiakkaiden järjestelmiin. Työskentelet yhteistyössä asiakasrajapinnassa toimivan projektipäällikön kanssa vastaten teknisistä toteutuksista. Työssäsi yhdistyy suunnittelutyö ja ohjelmointi – halutessasi voit toimia myös lähemmin asiakasrajapinnassa. Työskentelet kuitenkin pääasiallisesti Limen toimistolla Helsingin Kampissa muun konsulttitiimin kanssa. Osallistut useampiin projekteihin samanaikaisesti, projektien tyypillisen keston vaihdellessa kuukaudesta muutamaan kuukauteen.

Tehtävään etsimme henkilöä, jolta löytyy tietoteknistä ymmärrystä ja kosketuspintaa ohjelmoinnista. Esimerkiksi Python tai C# ovat sinulle tuttuja, mutta tiettyä ohjelmointikieltä enemmän annamme painoarvoa motivaatiollesi oppia! Varsinainen ohjelmoija sinun ei siis tarvitse ollakaan, vaan Lime on valmis perehdyttämään sinut ohjelmoinnin ja integroinnin saloihin.

Työssäsi pääset käyttämään luovaa ongelmanratkaisutaitoasi moninaisilla työkaluilla, sillä 9/10 kohtaamistasi ongelmista on uusia. Limellä et kuitenkaan jää haasteiden kanssa ikinä yksin, sillä tulevan tiimisi sisältä löytyy kattava osaaminen ja haastavimmissa tapauksissa voit aina kääntyä myös kansainvälisten kollegoidesi puoleen! Tässä roolissa liityt seitsemän hengen tiimiin, jossa työskentelee kolme applikaatiokonsulttia ja neljä projektipäällikköä. Perehtymisesi Limellä alkaa työskennellen työparina tiimin esimiehen kanssa, jolloin saat ensikosketuksen Limen integraatioprojekteihin. Kampin toimistolla työskentelee yhteensä 13 rentoa mutta omistautunutta kollegaa.

”Meidän työympäristössä parasta on se, että yritystä johdetaan arvoilla ja hyvä kulttuuri tarkoittaa meillä muutakin kuin kauniita sanoja juhlapuheissa. Ihmisiä kuunnellaan ja päätöksiä tehdään epähierarkkisesti yhdessä. Jos se, että konserninjohtaja vierailullaan tulee halaamaan ja kysymään kuulumisia tavalliselta työntekijältä, tuntuu kivalta ajatukselta, saattaisit osata arvostaa kulttuuriamme!” Jussi, applikaatiokonsultti

Elokuussa pääset Limen kansainvälisyyden makuun viiden viikon perehdytysjaksolla yrityksen pääkonttorilla Etelä-Ruotsin Lundissa (Lime järjestää majoituksen). Jakso sisältää koulutusta, workshopeja sekä käytännönläheistä harjoittelua kokeneempien kollegojen kanssa. Kaikki Limen uudet työntekijät käyvät läpi Nordic Trainee -jakson ja tapaatte trainee-ryhmän kanssa säännöllisesti ensimmäisen vuoden edetessä. Trainee-jakso päättyy lopulta yhteiseen matkaan johonkin Euroopan suurkaupungeista!

Odotamme:
• Ymmärrystä ja halua kehittyä ohjelmoinnissa
• Soveltuvaa teknillistä koulutustaustaa
• Motivaatiota uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
• Erinomaisia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Luemme eduksi:
• Ruotsin ja/tai saksan kielen taidon

Tarjoamme: 
• Vastuullisen ja joustavan roolin vaihtelevien projektien parissa ja mahdollisuuden työskennellä moninaisilla työkaluilla
• Vapauden suunnitella ja organisoida omaa työtäsi
• Innostavan ja avoimen työyhteisön startup-henkisessä, mutta kuitenkin hyvin vakiintuneessa ja kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, jossa ideasi tulevat kuulluksi ja jossa luovia taukoja pidetään arvossa!
• Kattavan perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen
• Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa

Oletko sinä Lime Technologiesin uusi applikaatiokonsultti? Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 8.4.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/lime-technologies-applikaatiokonsultti-3-2018Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten kannustamme sinua toimimaan nopeasti!

Lime Technologiesista voit lukea lisää osoitteessa https://www.lime-technologies.fi/. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).