Rekryilmoituksia

 • 09.04.2018
 •  
 • 0 kommenttia

Rekryilmoitukset:

 

1.)Turun Yliopisto: Projektitutkija/tutkimusavustaja, Turku
2.)Panic Marketing Oy,: Full Stack Developer,  Turku
3.)Blok: Full-Stack Developer (Python & JavaScript), Tampere
4.)Silverbucket Oy: Front-end-kehittäjä tuotetaloon (JavaScript)
———————————————————————————————————————————
Projektitutkija/tutkimusavustaja, Turun yliopisto., Turku

 

Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.

Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen Vuorovaikutusmuotoilun oppiaineeseen haetaan projektitutkijaa tai tutkimusavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2018 – 28.2.2019. Työsuhde alkaa aikaisintaan 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Projektitutkija/tutkimusavustaja työskentelee SUSTIS – Sustainability and Transparency in Shipbuilding Networks – hankkeessa. Tekesin rahoittamassa useiden yritysten ja tutkimuslaitoksen muodostamassa rinnakkaishankkeessa kehitetään malleja kestävän kehityksen mukaisten tuotantomenetelmien tukemiseen data-analytiikan ja tiedonhallinnan keinoin.

Projektitutkijan/tutkimusavustajan pääasiallinen tehtävä on tutkimuksen tekeminen osana projektin tutkimusryhmää. Tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito sidosryhmiin, oman alueen tulosten ja tiedon esittely projektiin liittyvissä seminaareissa, jatkohankkeiden valmistelu ja projektin muut tehtävät. Lisäksi projektitutkija/tutkimusavustaja työskentelee oppiaineen muissa hankkeissa ohjelmistokehitystehtävissä esim. pelillisten sovellusten ja webbiohjelmistojen parissa.

Projektitutkijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (tietotekniikan tai tietojenkäsittelytieteiden alalta). Tehtävään voidaan valita myös opintojen loppuvaiheessa oleva tutkimusavustajan nimikkeellä. Tutkimusavustajan tehtävä voi olla myös osa-aikainen lukuvuoden aikana.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tutkimusryhmää ja yhteistyökumppanien kanssa.

Hakijalta edellytetään:

– Hyvää käytännön ohjelmointiosaamista ja kykyä perehtyä uusiin ohjelmointikieliin ja alustoihin

Eduksi hakijalle katsotaan

– ymmärrys tietojärjestelmistä (erityisesti ERP ja vastaavat teolliset tietojärjestelmät) ja niiden välisistä integraatioista

– teoreettinen tai käytännön kokemus tietokantojen hallintajärjestelmistä (DBMS)

– tietämys avoimen datan periaatteista ja tiedon avaamisen käytännön toteutuksesta

– kokemus front-end- ja/tai back-end-ohjelmoinnista

– kokemus ohjelmistojärjestelmien ja ohjelmistopohjaisten tuotteiden suunnittelusta

– Unity3D tuntemus

– kokemus pelinkehityksen tekniikoista

– aiempi osallistuminen tutkimustyöhön (ml. lopputyöhön liittyvä tutkimus)

Tehtävässä on viiden kuukauden koeaika.

Projektitutkijan tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tason 2-4 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 2 005,71-2 500,06 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tutkimusavustajan tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy tasolle 1, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 1 826,50 euroa. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja antavat erikoistutkija Teijo Lehtonen, puh. 044 440 0005, teijo.lehtonen(at)utu.fi tai erikoistutkija Tuomas Mäkilä, puh. 040 541 8955, tuomas.makila(at)utu.fi.

Hakemus tulee jättää viimeistään 15.4.2018 (klo 23:59) yliopiston sähköisessä rekrytointijärjestelmässä. Linkki järjestelmään on tämän ilmoituksen alussa (Täytä hakemus). Hakemukseen tulee sisällyttää hakijan ansioluettelo, kopio tutkintotodistuksesta/opintosuoritteesta, sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen.


Full Stack Developer, Panic Marketing Oy

Hei sinä mahtava tyyppi! Tule meille Full Stack Developeriksi kehittämään
liiketoimintaamme uusiin svääreihin! Hyvälle tyypille myös osakkuus on
mahdollinen.
Panic Marketing Oy on digitaalisiin mainonnan ja markkinoinnin
erikoisratkaisuihin keskittynyt turkulainen yritys. Asiakkaitamme ovat niin
suuret brändit kuin pienemmätkin tekijät. Omaamme pitkän historian
kampanjasivuista ja -peleistä ja nyt olemme kehittämässä erityisesti
pelillisyyttä ja pelitoteutuksiamme askeleen eteenpäin.
Tule osaksi Panicin tiimiä viemään firmamme to the next level! Luvassa on
jotain, mitä joka putiikista ei löydy. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja
pilke silmäkulmassa, mutta tekemisemme laatu ja tavoitteet korkealla pitäen.
Uskomme, että yhteisellä tekemisellä porukastamme irtoaa paljon enemmän
kuin osiensa summa. Käytännössä pääset tärkeäksi palaksi mielenkiintoisia
asiakasprojekteja ja kehittämään toimintaamme. Viihtyisät tilamme löytyvät
Skanssin alueelta ja työskentelytapamme ovat joustavat (mm. etätyö).
Full Stack Developerilta odotamme erityisesti Pythonin ja Djangon osaamista
sekä tuntemusta Linux-palvelinympäristöstä (Ubuntu, Nginx) ja
nimipalvelinkonfiguroinnista. Myös WordPress osaaminen ja webohjelmointitaidot
(HTML, CSS ja JS) ovat plussaa. Meillä pärjää omatoiminen,
kehittämisorientoitunut ja kunniahimoinen tyyppi, jolta ei huumorintajua
puutu. Myöskään liiketoimintaosaaminen ei ole haitaksi, muttei pakollista.
Hyvälle tyypille on mahdollista myös osakkuus.
Laitathan hakemuksesi nopeasti osoitteeseen rekry@panic.fi, sillä täytämme
paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Parhaan rekryvinkin antajan
palkitsemme pullolla kuohuvaa.
Lisätietoja tehtävästä antavat Sanna Halttunen-Välimaa (sanna@panic.fi, p.
050 5828500) ja Antti Hahkala (antti.hahkala@panic.fi, p. 044 558 1282).

 

 


Blok: Full-Stack Developer (Python & JavaScript)

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

Tausta: Ohjelmointikokemusta

Työaika: 37,5 h/vko

Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

Sijainti: Iso Roobertinkatu 21-25, 00120 Helsinki

Haun deadline: 22.4.2018

Blok on vuoden 2017 alussa perustettu nopeasti kasvava proptech-startup, jonka Wired UK -lehti ehti jo valita yhdeksi Euroopan kuumimmista startupeista. Blok on onnistunut myymään lyhyessä ajassa jo lähes 200 asuntoa ja kaiken kaikkiaan asiakkaita on kertynyt yli 400. Blokin tavoitteena on luoda maailman paras asunnonmyyntikokemus automatisoimalla, uudistamalla ja innovoimalla koko asunnonmyyntiprosessia. Asuntomarkkinoilla ei ole nähty mitään uutta vuosiin ja mielestämme oli aika tuoda ala tälle vuosisadalle. Yrityksen rahoituspohja on vakaa ja sijoittajiin kuuluu mm. Lifeline Ventures, mediatalo Bonnier, Evlin perustaja ja pääomistaja sekä Supercellin entinen markkinointijohtaja.

Blok etsii nyt kolmen hengen tech-tiimiinsä Full-Stack Developeria kehittämään asunnonmyyntiprosessia mullistavaa palveluaan! Blokin tarjoama palvelu tekee asunnon myymisestä edullista ja yksinkertaista. Palvelussa asunnon omistaja esittelee asuntonsa itse ja Blok hoitaa kaiken muun, mm. valokuvauksen, markkinoinnin ja paperityöt. Blokin rakentama alusta mahdollistaa modernin kaupankäynnin automatisoimalla lähes kaikki asunnon myyntiin liittyvät rutiiniprosessit. Samalla asunnon myyjät säästävät selvää rahaa, sillä tehokkaamman toimintamallin avulla Blok pystyy tarjoamaan palvelun muita huomattavasti alhaisemmalla 0,75 % välityspalkkiolla.

Full-Stack Developerin roolissa osallistut kokonaisvaltaisesti tuotekehitykseen. Peruspalvelun kehittämisen lisäksi työnkuvaasi kuuluu vahvasti prosessien automatisointi, joka voi sisältää esimerkiksi automatisoitujen tilausjärjestelmien ja asiakirjakäsittelijöiden rakentamista. Blokilla myös omia ideoitasi kuunnellaan mielellään ja saat vapauden toteuttaa niitä. Tuotteen pääpaino on serverin puolella ja pääasiallinen työkalusi on Python, mutta jonkin verran kirjoitat myös JavaScriptiä. Tech-tiimistä löytyy vahva Python-osaaminen ja apua löytyy tarvittaessa, mutta toivomme sinun kykenevän itsenäiseen työskentelyyn ja suhtautuvan töihisi proaktiivisella otteella.

Blokilla liityt 11 hengen aikaansaavaan työyhteisöön, josta huokuu tekemisen meininki ja asuntomarkkinoiden mullistamiselle omistautuminen. Puolet tiimistä tekee töitä tuotekehityksen parissa ja puolet toimii asiakaspalvelussa sekä markkinoinnissa. Vaikka yrityksessä kaikilla on oma rooli ja pelipaikka, kaikki työntekijät ovat aktiivisesti mukana kehittämässä liiketoimintaa ja tuotetta. Blokilla tekemisessä arvostetaan erityisesti vastuullisuutta, oppimista, joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä sekä toisten kannustamista ja rationaalisten, dataan perustuvien päätösten tekemistä.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta seuraavista teknologioista: Python, Javascript ja SQL
 • Kykyä työskennellä ryhmässä
 • Proaktiivista otetta ja itseohjautuvuutta
 • Käytännönläheistä otetta tuotekehitykseen

Arvostamme lisäksi:

 • Kokemusta Djangosta tai muista Python-pohjaisista web-frameworkeista (esim. Flask)
 • Ymmärrystä käyttöliittymistä ja web-ympäristön toiminnasta
 • Kiinnostusta kuluttajapalveluiden kehittämiseen
 • Yrittäjähenkisyyttä sekä kokemusta startup-yrityksessä työskentelemisestä

 

Tarjoamme:

 • Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden osallistua optio-ohjelmaan
 • Urbaanin työympäristön ja joustavat työajat
 • Kattavan työterveydenhuollon
 • Perjantaisin pullakaljat ja muuta kivaa!

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 22.4. mennessä meille täällä: https://apply.atalent.fi/blok-full-stack-developer-python-javascript-4-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäiväsi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Blokiin voit tutustua tarkemmin täällä: https://blok.ai/ Lisätietoja tehtävästä ja prosessista saat aTalentin Recruitment Manager Emma Toivolalta (+358 50 304 5809, emma.toivola@atalent.fi).

 


 

Silverbucket Oy: Front-end-kehittäjä tuotetaloon (JavaScript)

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – uran alkuvaihe
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Kuninkaankatu 30, Tampere
Haun deadline: Su 15.4.2018

Silverbucket Oy on suomalainen IT-alan yritys, joka tarjoaa pilvipalveluna projektisalkun resursointijärjestelmää. Silverbucket Oy:n päätoimipiste on Tampereella, mutta toimimme myös kansainvälisesti kasvavan kumppaniverkoston välityksellä. 

Projektinhallinnan resursoinnin edelläkävijä Silverbucket etsii nyt Front-end-kehittäjää liittymään tiimiinsä! Tässä tehtävässä työskentelet Silverbucketin tuotekehityksessä. Osallistut tuotteen nykyisten ja tulevien ominaisuuksien kehittämiseen koko tuotteen laajuudella. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu teknisen tuotetuen antaminen laajalle asiakaskunnallemme esimerkiksi integraatoihin liittyen. Tuotteemme rakentuu seuraaville teknologioille: AngularJS, Python, Django ja PostgreSQL.

Silverbucketilla työskentelee tällä hetkellä 11 henkeä, joista toimit erityisesti läheisessä yhteistyössä neljän hengen tuotekehitystiimin kanssa. Suurin osa tiimiläisestä on aikoinaan aloittanut junior-kehittäjän roolissa. Rooli tarjoaa mahtavan kasvupaikan henkilölle, jolla on oma-aloitteinen asenne ja halu kehittyä ohjelmoijana. Yritys elää erittäin vauhdikasta kasvuvaihetta ja tarjoaa monipuolisia lisähaasteita myös pidemmällä tähtäimellä, olit sitten kiinnostunut kehittymään Full Stack -kehittäjäksi, arkkitehtuurien asiantuntijaksi tai Tech Leadiksi.

Tehtävässä viihtyy henkilö, jolla on kiinnostusta itsensä kehittämiseen ja uutta pelkäämätön asenne. Voit olla valmistunut tai opinnoissasi loppusuoralla. Emme edellytä sinun olevan valmis paketti, mutta toivomme sinulla olevan jotain kokemusta web-kehityksestä ja jostain JavaScript-frameworkista joko opintojen, harrastuneisuuden tai työn kautta.

Front-end-kehittäjältä odotetaan:
• Osaamista JavaScriptista ja jostain JavaScript-frameworkista
• Kykyä ottaa omistajuutta omasta työstä osana pientä tiimiä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:
• Python-, Django- ja PostgreSQL-osaaminen

Silverbucket tarjoaa:
• Roolin vahvasti tuotekehitykseen panostavassa yrityksessä
• Mahdollisuuden päästä jättämään kättesi jäljen kansainvälisesti merkittävään tuotteseen
• Mahdollisuuden vaikuttaa teknologiavalintoihin tuotekehitysprosessissa
• Tampereen hienoimmat toimitilat

Kiinnostuitko? Lähetä hakemukseksi ja CV:si mieluiten pdf-muodossa tänne https://apply.atalent.fi/silverbucket-front-end-kehittaja-tuotetaloon-javascript-4-2018 viimeistään sunnuntaina 15.4.2018. Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi ja liitä mukaan myös GitHub-profiilisi osoite.

Tutustu tarkemmin Silverbucketiin täällä: https://www.silverbucket.com/en/ . Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .