Asteriski ja Digit osallistuu CampusSportin pesäpalloturnaukseen!

  • 10.04.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Hellurei!

Uutta CampusSportin turnausta pukkaa! Asteriski ja Digit osallistuu CampusSportin pesäpalloturnaukseen! Tule mukaan pelaamaan!  Pelit pelataan Kupittaan pesäpallostadionilla. Mailat ja räpylät löytyvät pelipaikalta. Osallistuminen on ilmainen. Osallistuaksesi sinun täytyy olla Asteriskin tai Digitin jäsen. Turnaukseen osallistuakseen ei tarvitse olla Campussportin jäsen.

Pesäpallopelit pelataan Kupittaan pesäpallokentällä. Pelataan paras kolmesta vuoroparista kuitenkin pelin maksiaika on 60 min. Pelaajien määrä ulkovuorossa 7-9 ja sisävuorossa maks. 12 pelaajaa. Sekajoukkueet ilman nais- tai mieskiintiötä.

Mitä: CampusSport Cupin pesäpalloturnaus
Missä: Kupittaan pesäpallostadion, Lemminkäisenkatu 11, 20520 Turku
Milloin: Ensimmäinen peli on 16.4. klo 16:00

Lisätietoa tästä ja tulevista turnauksista löytyy seuraavan linkin takaa:

https://www.facebook.com/groups/318032165232737/