Rekryilmoituksia

 • 27.04.2018
 •  
 • 0 kommenttia

Rekryilmoitukset:

1.)Agenteq Solutions: DevOps Engineer, Salo

2.)Lime Technologies: Junior Integraatiokehittäjä, Helsinki

3.)Ohjelmistokehittäjä / Software Developer (Java), Turku

4.)Kaksi Järjestelmäkehittajaa Schneider Fire Security oy:lle, Espoo

5.) Aalto University Executive Education Oy: Program Manager Trainee (Digital Tech -valmennusohjelmat)

6.)Dedicated Network Partners: Software Engineer, Espoo

7.) Osgenic: C++ Developer (VR Simulator for Healthcare), Helsinki

8.) Cerion: SAP-ratkaisukonsultteja ja Front-end -sovelluskehittäjiä, Turku

9.) Vala Group Oy: Python-testiautomaatiokehittäjä (suomenkielinen), C# Test Automation Developer (English speaking), Helsinki

10.) Bookly.fi startupin Myyntitiimiin kesäksi


 

Agenteq Solutions: DevOps Engineer, Salo


Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen (osa-aikaisuus alkuun ja opinnäytetyön tekeminen mahdollista)

Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – työelämässä
Sijainti: Salo
Aloituspäivä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Haun deadline: 7.5.2018Agenteq Solutions Oy on osa Talokeskus Yhtiöt Oy-konsernia. Talokeskus Yhtiöt Oy on vakavarainen konserni, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja ohjelmistoja kiinteistön koko elinkaarelle. Olemme kehittäneet kiinteistöalan toiminnanohjauksen ohjelmaa Tampuuria jo 18 vuoden ajan, ja tänä päivänä nautimme markkinajohtajan asemasta. Tampuurin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tuotteistettuja verkkopalvelujärjestelmiä. Tuotamme korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelupalvelut, kiinteistönpidon asiantuntijapalvelut sekä energiahallinnan palvelut. Tärkein ohjelmistotuotteemme Tampuuri on markkinoiden laajin ja nopeimmin kehittyvä kiinteistötietojärjestelmä. Työllistämme yhteensä noin 270 osaajaa, joista 95 työskentelee ohjelmistokehityksen asiantuntijoina Salossa, Helsingissä, Raumalla ja Savonlinnassa. Tutustu meihin ja palveluihimme www.talokeskus.fi & http://www.tampuuri.fi.

Agenteq Solutions etsii nyt kasvavaan joukkoonsa hyvällä asenteellavarustettua ja kehittymishaluista moniottelijaa työskentelemään osaksi kolmen hengen DevOps-tiimiään! DevOps-tiimi varmistaa kiinteistötietojärjestelmä Tampuurin sulavan toiminnan asiakkaiden suuntaan ja muun muassa kehittää sisäistä infraa sekä vastaa konesalin toiminnasta. Kyseinen rooli sisältääkin monipuolisesti erilaisia tehtäviä, ja tarjoaa erityisesti uraansa aloittelevalle erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä tiimin tukemana.

Tyypillinen työviikkosi sisältää esimerkiksi ohjelmistokehitystä, erityisesti PHP:tä, tarvittaessa myös PowerShelliä hyödyntäen, ja pääpaino on sisäisten ohjausjärjestelmien kehityksessä. Lisäksi teet konesalikäyntejä ja siihen liittyen muun muassa uusien palvelinten asennusta ja vanhojen poistoa, tietoliikenteen yhteydenavauksia ja selvityksiä sekä varmistuksia. Toisinaan tekninen asiakaspalvelu voi tarvita tukeasi haastavimpien ongelmien ratkaisemisessa. DevOps-tiimin sisällä on myös kiertävä päivystysvuoro. Tämä tarkoittaa sitä, että päivystyksestä vastaavan tulisi olla helposti tavoitettavissa puhelimitse viikon ajan, myös työaikojen ulkopuolella mahdollisia hälytyksiä varten. Päivystäjä ottaa vastaan tiedon hälytyksestä ja tiedottaa oikeita henkilöitä tapahtuneesta. Hälytykset voivat tulla Agenteqin sisältä tai suoraan asiakkailta. Kiitokseksi joustavuudesta päivystäjät saavat palkallisia vapaapäiviä.

Tukea työskentelyysi saat koko tiimiltä ja lisäksi sinulle nimetään mentori, joka toimii lähimpänä apunasi ja tukee kehittymistäsi. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä vastuuntuntoinen työote auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Lisäksi tarvitset:

• Ohjelmointitaitoa PHP-kielellä
• Perustiedot palvelininfrastruktuurista ja verkoista

Plussaa on, jos sinulta löytyy jotakin seuraavista:

• PowerShell-tuntemusta
• Osaamista Linuxin ylläpidosta
• MySQL/MariaDB osaamista (kehitys/ylläpito)
• Osaamista Microsoft teknologioista (ASP.NET/ASP.NET CORE & C#)
• JavaScript, HTML5 & CSS osaamista

Agenteq tarjoaa:

• Mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen
• Ketterät tiimit sekä alallaan Suomen kovimpia osaajia olevat työkaverit, joiden kanssa pääsee tekemään yhteistyötä ja oppimaan
• Vakavaraisen yrityksen, jossa on rauha keskittyä ydintekemiseen. Ilmapiirimme on mutkaton ja uskomme osaamisen jakamiseen, yhteistyöhön ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen
• Omaa kehittymistä tukevan ympäristön, josta esimerkkinä mentorin kanssa tehtävä kehittymissuunnitelma
• Työsuhde-etuina mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä laaja vakuutusturva. Kvartaalittaiset yhteiset tapahtumat rytmittävät myös mukavasti vuottamme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 7.5. tänne: https://apply.atalent.fi/agenteq-solutions-devops-engineer-4-2018. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiiminvetäjä Riku Rannalta, tavoitat hänet numerosta 044 069 4095. Lisätietoja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Coordinator Jasmin Shams (+358 50 4350807, jasmin.shams[at]atalent.fi).

 


 

Lime Technologies: Junior Integraatiokehittäjä

 

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – uran alkuvaihe

Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian

Työaika: 37,5 h/vko

Sijainti: Kamppi, Helsinki

Haku-DL: 6.5.2018

 

Lime Technologies perustettiin Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Yli 200 työntekijää ja yli 60 000 käyttäjää tekevät meistä yhden Pohjoismaiden suurimmista CRM-alan toimijoista. Ja kun alalla on oltu 25 vuotta, uskallamme väittää, että CRM on meillä aika hyvin hanskassa. Voit vierailla konttoreillamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Hoidamme koko ketjun itse – tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja ratkaisujen toteutukset. Se on jotain, mikä ei ole kovin yleistä tänä päivänä.

Lime Technologies etsii nyt motivoitunutta ja kehittymishaluista Junior Integraatiokehittäjää Lime CRM-järjestelmänsä integraatioprojekteihin! Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat CRM-järjestelmän integroimisesta asiakkaiden järjestelmiin. Tehtävään etsimmekin henkilöä, jolta löytyy tietoteknistä ymmärrystä ja kosketuspintaa ohjelmoinnista. Koulutustaustasi löytyy esimerkiksi tietotekniikan tai tuotantotalouden puolelta. Päivittäisessä työssäsi pääset käyttämään esimerkiksi Pythonia, C#:a ja SQL:ää.  Tietyn teknologian hallitsemista enemmän painotamme motivaatiotasi oppia: tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ohjelmoinnissa kannustavassa ilmapiirissä, sillä Lime on valmis panostamaan vahvasti perehtymiseesi.

Työssäsi yhdistyy suunnittelutyö ja ohjelmointi – halutessasi pääset työskentelemään myös enemmän asiakkaiden kanssa. Työskentelet kuitenkin pääasiallisesti Limen toimistolla Helsingin Kampissa muun tiimin kanssa. Tyypillisesti työpäivääsi sisältyy suunnittelupalavereita, joissa pohditaan yhdessä ratkaisuja asiakkaan toivomiin toiminnallisuuksiin, sekä omien käynnissä olevia projektien edistämistä. Projektien kesto vaihtelee kuukaudesta muutamaan kuukauteen ja työkaluina käytät mm. yllä mainittuja teknologioita. Päiviisi saattaa kuulua myös asiakastapaamisia yhdessä projektipäällikön kanssa, joissa pääset pohtimaan asiakkaan järjestelmäasiantuntijan kanssa mahdollisia työnkulkua helpottavia automaatioita Limen selainkäyttöliittymään. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi Python-, JavaScript- tai T-SQL-ratkaisut, joista päätetään toimivin menetelmä asiakkaan tarpeisiin. Asiakasprojektien lisäksi voit esimerkiksi työstää omaa Bootstrap-applikaatiota Limen työpöytäkäyttöliittymään.

Työssäsi pääset käyttämään luovaa ongelmanratkaisutaitoasi, sillä 9/10 kohtaamistasi ongelmista on uusia. Limellä et kuitenkaan jää haasteiden kanssa yksin, sillä tulevan tiimisi sisältä löytyy kattava osaaminen ja haastavimmissa tapauksissa voit aina kääntyä myös kansainvälisten kollegoidesi puoleen! Tässä roolissa liityt seitsemän hengen tiimiin, jossa työskentelee kolme integraatiokonsulttia ja neljä projektipäällikköä. Perehtymisesi Limellä alkaa työskennellen työparina tiimin esimiehen kanssa, jolloin saat ensikosketuksen Limen integraatioprojekteihin. Kampin toimistolla työskentelee yhteensä 13 rentoa mutta omistautunutta kollegaa. Elokuussa pääset Limen kansainvälisyyden makuun viiden viikon perehdytysjaksolla yrityksen pääkonttorilla Etelä-Ruotsin Lundissa (Lime järjestää majoituksen). Jakso sisältää koulutusta, workshopeja sekä käytännönläheistä harjoittelua kokeneempien kollegojen kanssa. Kaikki Limen uudet työntekijät käyvät läpi Nordic Trainee -jakson ja tapaatte trainee-ryhmän kanssa säännöllisesti ensimmäisen vuoden edetessä. Trainee-jakso päättyy lopulta yhteiseen matkaan johonkin Euroopan suurkaupungeista!

 

Odotamme:

 • Ymmärrystä ja halua kehittyä ohjelmoinnissa (esim. Python, C#, SQL)
 • Soveltuvaa teknillistä koulutustaustaa (esim. tietotekniikka, tuotantotalous)
 • Motivaatiota uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
 • Erinomaisia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Luemme eduksi:

 • Ruotsin ja/tai saksan kielen taidon

Tarjoamme:

 • Vastuullisen ja joustavan roolin vaihtelevien projektien parissa ja mahdollisuuden työskennellä moninaisilla työkaluilla
 • Vapauden suunnitella ja organisoida omaa työtäsi
 • Innostavan ja avoimen työyhteisön startup-henkisessä, mutta kuitenkin hyvin vakiintuneessa ja kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, jossa ideasi tulevat kuulluksi ja jossa luovia taukoja pidetään arvossa!
 • Kattavan perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen
 • Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa

 

 

Oletko sinä Lime Technologiesin uusi Junior Integraatiokehittäjä? Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.5.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/lime-technologies-junior-integraatiokehittaja-4-2018. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten kannustamme sinua toimimaan nopeasti!

 

Lime Technologiesista voit lukea lisää osoitteessa https://www.lime-technologies.fi/. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).

 


 

 

Ohjelmistokehittäjä / Software Developer (Java)

Haluatko toimia osana tiimiä yrityksessä, jolle on tärkeää sinun taitojesi kehittäminen? Yrityksessä, jossa kehittyminen alasi asiantuntijana on mahdollista? Haluatko kirjoittaa koodia, jota on ilo lukea ja ylläpitää ja jota voi helposti refaktoroida laajan testikattavuuden ansiosta? Entä kehittää järjestelmiä, jotka vaikuttavat suomalaisten arkeen päivittäin? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!
Me olemme Trimico Oy, logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisujen toimittaja, jolla on vakaa ja luotettava asiakaskunta. Haemme kasvavaan Turun tiimiimme uutta ohjelmistosuunnittelijaa back end -painotuksella. Toimistomme sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä Kupittaan aseman vieressä.
Työtäsi teet viihtyisässä työympäristössä ilman turhaa byrokratiaa; työaikamme ovat joustavat ja pääset itse valitsemaan työvälineesi. Mahdollistamme myös osaamisesi kehittämisen ja pidämme huolta viihtyvyydestäsi myös säännöllisen työajan ulkopuolella. Kuumailmapallolla lentäminen, peli-illat, Helsinki City Run ja muut virkistystapahtumat ovat meille luonteva osa työntekijöiden hyvinvoinnin ylläpitämistä.
Työssäsi tulet tekemään back end -kehitystä pääasiassa Javalla, mutta voit hakea meille, vaikka osaamisesi olisi jostain muusta ohjelmointikielestä. Kohtaat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä muun muassa toiminnanohjausjärjestelmien, mobiililaitteiden ja integraatioiden parissa. Meillä pääset osallistumaan arkkitehtuurisuunnitteluun ja koodikatselmointeihin ketterässä ympäristössä, jossa tutkimme jatkuvasti uusia tapoja sujuvoittaa kehittämistä. Tehtäväkenttääsi myös räätälöidään toiveidesi ja osaamisesi mukaan.
Me edellytämme:
– Soveltuvia korkeakouluopintoja tai viiden vuoden työkokemusta olio-ohjelmoinnin parissa, pääasiassa back end -tehtävissä
– Hyvää suomen kielen taitoaEduksi katsomme:
– Osaamisen teknologioista: Spring, Hibernate, Gradle, Selenium
– Tuntemuksen aiheista: Testiautomaatio, BDD, TDD, DevOps, REST, microservices
– Tietokantaosaamisen: SQL, NoSQL
– Linux-osaamisen
– Front end -osaamisen: AngularJS, Angular

Jos haluat kehittyä kanssamme, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@trimico.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Antti Haapakoski puh. 020 710 5434 / Antti.Haapakoski@trimico.fi. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.


 

Ilmoitus löytyy tämän linkin takaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kaksi-jarjestelmakehittajaa-schneider-fire-security-oylle/15006317

Ilmoitus on julkaistu 25.4.2018. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Sijainti: Espoo, Leppävaara

Lyhyt tehtävän kuvaus:

” Schneider Fire & Security Oy valmistaa paloilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Etsimme heidän tuotekehitystiimiinsä ohjelmistokehittäjää Azure-pohjaisen pilvipalvelun kehitystehtäviin. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja sopii henkilölle, jolla on vahva halu oppia uutta modernien teknologien parissa. Avoinna olevan tehtävän päävastuualue on pilvipalveluun kuuluvan järjestelmäintegraation kehittäminen.”

Etsimällämme henkilöllä on:

” tehtävään soveltuva korkeakoulutustausta (tietojenkäsittely tai vastaava) ja opintojen tai harrastuneisuuden kautta kokemusta C#-pohjaisten sovellusten kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, sekä halua kehittää omaa ammatillista osaamista. Eduksi katsotaan kiinnostus laajentaa omaa osaamista Azuren pilviteknologioihin.”

 


 

Aalto University Executive Education Oy: Program Manager Trainee (Digital Tech -valmennusohjelmat)


Etsimme nyt myyntihenkistä Program Manager Traineeta työskentelemään Digital Tech -liiketoimintaa käsittelevien, online-pohjaisten ohjelmakokonaisuuksien pariin! Tehtävänäsi on olla mukana vaikuttavien valmennus- ja koulutuskokonaisuuksien kehittämisessä ja myynnissä yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme. Toimit projektipäällikkönä osallistuen niin koulutusohjelmien kehittämiseen ja suunnitteluun, kuin myyntiin ja toteutukseen. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat kokeneempien Program Managerien lisäksi Aalto-yliopiston asiantuntijaverkosto, myynti- ja asiakkuusvastaavamme ja koordinaattorimme. Tehtävässä viihtyy henkilö, joka omaa rautaiset projektinhallintataidot, innostuu valmennus- ja koulutusmaailmasta ja haluaa päästä hyödyntämään teknistä osaamistaan erilaisessa ympäristössä. Tulevien koulutusohjelmien aihepiirejä ovat esimerkiksi robotiikka, koneoppiminen ja sulautetut järjestelmät, joten kiinnostus oppia näistä lisää on plussaa!

Määräaikaisuus kestää noin 9 kuukautta, minkä jälkeen jatko on mahdollinen. Tässä tehtävässä pääset ensimmäisestä päivästäsi lähtien tekemisen makuun ja pääset sukeltamaan valmennus- ja koulutusliiketoiminnan maailmaan. Tarjoamme haastavia projekteja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa ja vastuuta kantokykysi mukaan.

Odotamme sinulta:


– soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi informaatioverkostoista, tietotekniikasta, tietojohtamisesta tai vastaavasta
– ymmärrystä tekniikasta ja IT-alasta
– kiinnostusta oppia lisää robotiikasta, koneoppimisesta ja sulautetuista järjestelmistä
– myyntihenkisyyttä ja esiintymistaitoja
– erinomaisia projektinhallintataitoja
– vahvoja vuorovaikutustaitoja niin suomen kuin englannin kielellä

Kiinnostuitko? Lähetä cv ja hakemuksesi 7.5.2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/aalto-university-executive-education-oy-program-manager-trainee-digital-tech-valmennusohjelmat-4-2018. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti projektinhallintataidoistasi sekä teknisestä osaamisestasi.

Lisätietoa Aalto EE:n toiminnasta saat täältä: www.aaltoee.fi. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manager Annika Saloseen (0503057375, annika.salonen@atalent.fi).

 

 


 

Dedicated Network Partners: Software Engineer

Etsimme Software Engineeriä kriittisten kommunikaatioverkkojen tuotekehityksen pariin Dedicated Network Partnersille. Tässä roolissa pääset mukaan luomaan kokonaan uusia laitteita. Tehtävässä työskennellään laaja-alaisesti tuotteidemme ohjelmistojen suunnittelun, testaamisen sekä käyttöönoton parissa (sulautetussa Linux ympäristössä C:llä, erityisesti IP-teknologian parissa). (Opintojen loppuvaihe – työelämässä). 

Tyyppi: Vakituinen

Työaika: Täysipäiväinen

Tausta: Opintojen loppuvaihe – työelämässä

Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, sopimuksen mukaan

Sijainti: Espoo

Haku-DL: 7.5.2018

Dedicated Network Partners Oy (DNWP) is one of the world’s leading critical communications solution providers. DNWP started out in 2012 as a spin-off from the telecom giant Nokia, where dedicated networks formed the core of the business as early as the 80’s. Today, DNWP brand is available on five continents enabled by our value-added reseller network. ‘Til today, DNWP solutions have been selected by more than 500 customers worldwide with more than 500,000 delivered devices. DNWP’s key product Connection Master is securing business operations and human lives in more than 50 countries. Dedicated Network Partners Oy is ranked among the 5000 fastest-growing private companies in Europe in 2018 according to the Inc.

Etsimme nyt Software Engineeriä kehittämään asiakkaidemme kriittisiä kommunikaatioverkkoja. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laaja-alaisesti tuotteidemme ohjelmistojen suunnittelun, testaamisen sekä käyttöönoton parissa Linux-ympäristössä C-ohjelmointikielellä. Kanssamme pääset osalliseksi kehittämään teknisesti edistyksellisiä tietoturvalaitteita esimerkiksi sähkövoimalaitosten sekä lentokenttien verkkoliikenteen turvaamiseksi. Meillä yhden työntekijän panos yksittäiseen tuotteeseen on merkittävä, joten tässä tehtävässä pääset aidosti jättämään kädenjälkesi valmiiseen tuotteeseemme. Pääset mukaan mielenkiintoisessa vaiheessa, kun markkinasektorillamme on käynnissä teknologiamurros, ja tämä tuo tullessaan uusia projekteja myös tuotekehitystiimillemme.

Emme oleta, että olisit tässä vaiheessa valmis tekijä, vaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä sellaiseksi. Kokenut tiimimme on sinun tukena ja perehdytämme sinut tehtäviisi. Toivomme kuitenkin, että opintosi sekä oma harrastuneisuutesi olisivat luoneet sinulle hyvän pohjan, jolle osaamista rakentaa.  Roolissa menestyminen edellyttää lisäksi hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä kärsivällistä asennetta. Uusien asioiden luominen on välillä melko pitkäjänteistä puurtamista, joten on tärkeää, että jaksat ratkoa pulmia sinnikkäästi ja lannistumatta.

Arvostamme seuraavia asioita:

 • Tutkintoa tietojenkäsittelystä tai tietotekniikasta
 • Kokemusta ohjelmistokehityksestä sulautetussa Linux-ympäristössä
 • Kyvykkyyttä ohjelmointivirheiden paikannukseen ja korjaukseen
 • Avointa asennetta ja intoa uuden opetteluun
 • Suomen ja englannin kielitaitoa

Eduksi luetaan:

 • Tietoliikenteen tuntemus, erityisesti IP-teknologia
 • IP protokollien, standardien ja turvallisuusvaatimusten tuntemus

Tarjoamme sinulle:

 • Tukea ja mentorointia, jotta pääset tehtävissäsi mukavasti alkuun – me uskomme sinuun ja potentiaaliisi kehittyä alan asiantuntijaksi
 • Vaihtelevat työtehtävät – meillä tekeminen ei myöskään koskaan lopu kesken
 • Vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa – me luotamme toistemme tekemiseen
 • Mahdollisuuden lopputyöhön sekä ohjaukseen tarvittaessa
 • Mahdollisuuden kehittyä sekä edetä haastavampiin tehtäviin

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.5.2018 mennessä täällä:https://apply.atalent.fi/dedicated-network-partners-software-engineer-4-2018. Lisätietoja DNWP:stä voit lukea täällä: www.dnwpartners.com Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Hanna Väisänen (hanna.vaisanen@atalent.fi, 0405845425).

 


 

Are you comfortable with C++ and have knowledge of 3D graphics? Do you want to make a real difference to the future of medical education and training? If yes, join Osgenic on their mission to improve patient safety through building a VR-based open surgery simulator for surgeons-in-training!

Osgenic: C++ Developer (VR Simulator for Healthcare)

Type: Fulltime or part-time, permanent
Recommended background: End of studies – graduated
Working hours: 25-37,5 h/week, negotiable
Requested starting date: As soon as possible, negotiable
Location: Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki
Application DL: ASAP, 7th of May 2018

Osgenic is a startup based in Helsinki, Finland. We are developing realistic virtual reality open surgery simulations to improve training of surgeons and therefore to improve patient safety. Our vision is that every surgeon anywhere in the world has a chance to practice enough, and that our system becomes a standard for surgery education.

Osgenic is now looking for C++ Developers to join their mission to improve patient safety through building a VR-based open surgery simulator for surgeons-in-training. You’ll work with the development team to implement new features and, define and prioritize development tasks in order to move product prototypes and team objectives forward. You’ll also participate in existing internal practices (e.g. issue tracking) and contribute to their ongoing refinement and improvement. Should you already be a more experienced developer, you could also contribute to reviewing the engine architecture and help ensure that good practices are used and that it remains robust. Also, you could assist with the issues system and making sure that all important issues are part of planning and development as early as possible.

Osgenic is flexible with your background: you can either be at the end of your studies, a fresh graduate or a more experienced professional – the main thing is that you’re comfortable with C++ and have knowledge of 3D graphics. Perhaps you study or have studied game development, automation engineering or computer science. You can work part or fulltime depending on your situation and preferences. If you have experience with game physics engines (e.g. Bullet Physics, Havok, PhysX) and algorithms, great! Osgenic also considers experience with Microsoft Visual Studio, Git, and continuous testing systems a bonus and they don’t mind it if you have experience with shader programming (GLSL, HLSL) either. However, apart from strong skills in C++, what counts the most is that you have an excellent attitude and solid problem-solving skills.

By joining Osgenic, you’ll get to work with a team of skilled developers and close to an actual end user, as the company founders include an actual medical doctor, and an experienced surgical simulator developer. Osgenic’s team culture can be described as creative, problem-solving, fast paced, and thinking past the limits. They are customer driven from the bottom up and will do what it takes to deliver the best product.

We look for:

• Strong C++ skills
• Excellent attitude and problem-solving skills
• Experience in 3D graphics, 3D vector math
• Fluent English skills

Osgenic offers:

• An opportunity to make a real difference and a significant contribution to the future of medical education and training by building the best VR-based solution in the industry
• A chance to work with experienced developers and close to the end user
• Flexibility with working hours (e.g. if you are finishing your studies)
• An inspired start-up environment where you can truly see your own contribution
• Support with relocation to Helsinki, if needed

Sounds good? Please send your CV and application letter in PDF form to: https://apply.atalent.fi/osgenic-c-developer-vr-simulator-for-healthcare-4-2018 no later than May 7th 2018. If you have a GitHub profile or equivalent, we’d of course like to see that too! Please also note that we go through applications already during the application period.

Want to know more about the position and what it’s like to work at Osgenic? Their CEO, Arne Schlenzka (arne@osgenic.com) is happy to tell you! For enquiries about the recruitment process please approach aTalent’s Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).


Hei!

Kaipaamme lisävahvistusta henkilökuntaamme ja haemme

 • SAP-ratkaisukonsultteja, lue lisää tehtävästä täältä

sekä

 • Front-end -sovelluskehittäjiä, lue lisää tehtävästä täältä.
  Front-end -sovelluskehittäjä voi olla kokenut konkari tai opintojensa loppusuoralla oleva henkilö, jolle tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien ja projektien lisäksi mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun, näkymät Aurajoelle ja kivan työporukan. Meillä kehität ja kehityt, hyvässä seurassa.

Laitatko viestiä eteenpäin oppilaitoksenne opiskelijoille.
Hakemukset osoitteella rekry@cerion.fi


 

Vala Group Oy

Python-testiautomaatiokehittäjä (suomenkielinen)

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Tausta: Joustava
Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Helsinki
Haku-DL: Mahdollisimman pian

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/python-testiautomaatiokehittaja/

C# Test Automation Developer (English speaking)

Type:  Full-time, permanent
Suitable background: Flexible
Beginning date: As soon as possible, negotiable
Location: Helsinki
Application deadline: ASAP

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/c-test-automation-developer/

———————————————————————————————————————————

Hei, kehitämme startupia PK-seudulla ja haemme opiskelijoita järjestöstänne meille kesätöihin. Kesätyö sopii hyvin juuri esim. 1.-3. Vuoden opiskelijalle, joka ei välttämättä saa tarkasti oman alan harjoittelupaikkaa.

Opiskelija! Hae mukaan Suomen kovimpaan myyntitimiin kesäksi!

Bookly.fi on paras palvelu yrittäjälle hienoihin kotisivuihin ja ajanvaraukseen internetin kautta. Teemme kotisivujen luomisesta ja ajanvarauksesta helppoa ja edullista. Tarjoamme palvelua monelle pienyrittäjälle, esimerkiksi partureille, hierojille, fysioterapeuteille, urheiluseuroille, kosmetologeille ja kaikille ajanvaraukseen perustuvaa liiketoimintaa harjoittaville. Palvelumme tarpeessa olevia yrittäjiä on tuhansia ympäri Suomea: moni kärsii kotisivujen puutteesta ja asiakkaat hoitavat ajanvarauksen edelleen puhelimitse.

Startup Bookly.fi kerää tiimiinsä SaaS-myyjiä ympäri Suomen. Haluamme työllistää etenkin toisen ja kolmannen asteen opiskelijoita kesäkaudella 2018 ja teemmekin vahvaa yhteistyötä oppilaitosten ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen provisiopalkan sekä mahdollisuuden kerätä opintopisteitä työharjoittelun muodossa, josta saat arvokasta työ- ja myyntikokemusta. Tarjoamme myös näköalapaikan startup-maailmaan ja pääset työssä toteuttamaan itseäsi. Työnkuva on joustava ja voidaan sovittaa opintokokonaisuutesi mukaisesti, mutta edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työhön sekä innokasta asennetta myyntiä kohtaan. Kokemus aikaisemmasta myyntityöstä on eduksi mutta ei välttämätöntä. Koulutamme tehtävään hyvin, emme nipota turhasta ja annamme vapauksia työntekoon. Joustamme myös muiden rientojesi suhteen, joten voit lähteä rauhassa myös festivaaleille kesällä.

Alueellisen myyjän tehtäviin kuuluu oman maakunta-alueen myyntistrategian luominen, markkina-analyysi sekä luonnollisesti paljon käytännön myyntiä palvelumme esittelystä kaupan solmimiseen asti. Koulutamme tehtävään hyvin ja koulutuksen jälkeen osaat asentaa asiakkalle kotisivut paikan päällä kymmenissä minuuteissa. Tarjoamme hyvän tuen sekä yhteisöllisen työporukan samanhenkisiä ihmisiä.

Palkkaus ja lisätiedot: www.bookly.fi

Yhteys: hello@bookly.fi