Asteriskin Kevätsauna 19.5.

Tervetuloa Kevätsaunaan rakkahin jäsenistömme,

Tänä keväänä Asteriski ry:n Kevätsauna järjestetään lauantaina 19.5. klo 18-23 Villa Järvelällä (Järveläntie 133, 20540 Turku (Lieto)). Sauna sekä palju ovat lämpimänä klo 18.00 alkaen 22.00 asti. Saunalla on tarjolla juotavaa ja syötävää, mutta omiakin juotavia ja eväitä kannattaa ottaa mukaan, vaikka grillausta varten. Saunomista ja paljussa oloa varten mukaan on hyvä pakata oma pyyhe sekä uikkarit. Saunomisen ohella on mahdollista grillata ja pelata omia ulkopelejä.

Saunalla palkitaan vuoden IT-opettaja.

Villa Järvelä sijaitsee pyöräilymatkan päässä yliopistolta Littoisten järven rannalla, mutta bussillakin pääsee melko lähelle.

TL;DR:

Mitä: Asteriski ry:n Kevätsauna
Missä: Villa Järvelä, Järveläntie 133, 20540 Turku (Lieto)
Milloin: Lauantai 19.5. klo 18 alkaen