Asteriskin Afterwork Vol. 3!

Afterwork perjantaina klo 17 alkaen!

 

Tällä viikolla perjantai on taikauskoisen käsityksen mukaan epäonnen päivä, sillä kalenterissa meitä odottelee vanha kunnon Friday the 13th! Tästä huolimatta otetaan kaikki mahdollinen epäonni avosylin vastaan ja kokoonnutaan porukalla viettämään Afterworkiä alkaen klo 17.

Miitataan klo 17 ravintolalaiva Donnan edessä (https://goo.gl/maps/Q4JS8f8CqTJ2) ja siirrytään siitä johonkin jokilaivaan istuskelemaan iltaa. Mahdollisuus on myös jokirantahengailuun, mutta päätetään se sitten yhdessä perjantaina. Pidetään myös säävaraus mielessä vaikka hellelukemia koko viikoksi onkin lupailtu!

Nährään perjantaina!

 

MITÄ: Afterwork -hengailua jokirannassa/jokilaivoilla

MISSÄ: Kokoontuminen aluksi Ravintolalaiva Donnan edessä

MILLOIN: Perjantai 13.7. klo 17–>

 

PS. Jos ruissin jälkeen olo oli about samaa luokkaa kuin kuvan henkilöllä, ällös huoli. Perjantaina voidaan kaikki jo varmasti paljon paremmin ja siihen on enää 4 yötä!