Finnish Series of Beer Pong Helsingissä

  • 31.07.2018
  •  
  • 0 kommenttia

/// In English below

Finnish Series of Beer Pong on täällä taas! Viime vuoden huikea spektaakkeli järjestetään jälleen, mutta tänä vuonna vielä isompana ja hienompana! Me olemme valmiita,oletko Sinä?! Turnauksessa on tarjolla jälleen hulppeita palkintoja ja roppakaupalla hienoa kisafiilistä. Tule mukaan kanssamme pelaamaan beer pongia ja kisaamaan vuoden suurimman turnauksen pääpalkinnosta, be ready!

Oletko aina haaveillut pelaavasi pongia ulkomailla? Haluatko päästä kisaamaan Euroopan parhaimmistoa vastaan? Kyllä, ymmärsit oikein: Finnish Series of Beer Pong -turnauksen pääpalkintona on matka seuraavaan European Series of Beer Pongiin. Nyt on mahdollisuutesi! Tarkemmat tiedot palkinnoista ja ESOBPin sijainnista ilmoitetaan myöhemmin.

Finnish Series of Beer Pong järjestetään lauantaina 20. lokakuuta Helsingin Club Capitalissa. Turnauksen Early Bird -lipunmyynti alkaa elokuussa ja päättyy syyskuun alussa, jonka jälkeen lipun hinta nousee. Tapahtuman hinta ilmoitetaan myöhemmin. Mukaan mahtuu 96 nopeinta joukkuetta. Viime vuonna turnaus oli jättimenestys, joten ole valppaana!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Aalto Beer Pong ja Beer Pong Turku. Turnaus pelataan virallisilla WSOBP säännöillä,joita noudatetaan myös ESOBP-turnauksessa. Säännöt poikkeavat totutuista melko paljon, joten tutustuthan niihin etukäteen osoitteessa:
https://bpong.com/wsobp/official-rules-of-the-world-series-of-beer-pong/

Linkki Facebook tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/189896815135399/
————————————————————————-

Finnish Series of Beer Pong is back! The amazing spectacle that FSOBP was last year will be held again, but this year we’re gonna go even bigger and better! We are ready,are You?! The tournament offers great prices and superb competition atmosphere. Come with us to play beer pong and try to make it to the finals of the biggest tournament of the year! Be ready!

Have you always dreamed of playing beer pong abroad? Do you want to compete against the best teams in Europe? Yes, you understood correctly: the main prize of the Finnish Series of Beer Pong is a trip to the next European Series of Beer Pong. This is your chance! The exact information about the prices will be announced later on.

Finnish Series of Beer Pong will be held on Saturday 20.10. at Club Capital in Helsinki. The ticket sales for the tournament begins with early bird prices in August and the main sales will start in September. The prices will be announced later on. The tickets will be sold until the tournament is full. The first 96 teams will get the spots. Last year the tournament sold out so be ready!

The tournament is arranged in co-operation by Aalto Beer Pong and Beer Pong Turku. It will be played with the official rules of WSOBP, which are also applied in the ESOBP-tournament. The rules differ quite much from those that most are used to, so please see them in advance at:
https://bpong.com/wsobp/official-rules-of-the-world-series-of-beer-pong/

Link for the Facebook event: https://www.facebook.com/events/189896815135399/