ATK-YTP 2018: The Trailer -videokuvaukset

  • 01.08.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Videokuvauksiin avustajaksi haalareissa!

Tänä vuonna seminaari- ja verkostoitumistapahtuma ATK-YTP järjestetään Suomen oikeassa pääkaupungissa Turussa. Tapahtuman mainostusta varten olemme tuottamassa överieeppisen hypevideon, jonka budjetti on suurempi, kuin kuukausittainen opintoraha. Laadusta ei siis tingitä! Videon onnistuminen suurten visioiden mukaisesti tarvitsee kuitenkin Sinun apuasi! Sinun ei tarvitse kuin päästä kuvauspaikalle opiskelijahaalareissasi ja kuvaukset itsessään eivät vaadi kuin omien jalkojen käyttöä.
Kuvaukset kestävät reilun tunnin ajan yhtenä iltana 12.-24.8. välisenä aikana. Tällä lomakkeella ilmottautuminen ei sido sinua mihinkään. Tarkempaa kuvauspäivää emme kykene määrittämään vielä, koska olemme riippuvaisia hyvästä kuvaussäästä ja ennen kaikkea, että mikä päivä sopisi kaikille avustajille parhaiten.

 

Ilmoita yhteystietosi lomakkeella, niin olemme yhteydessä ja esim. Doodlella selvittelemme, että mikä päivä sopisi suurimmalle osalle parhainten. Tule mukaan yhdessä osoittamaan kaikille, mistä turkulainen opiskelijaskene on oikein tehty!