rekrytointilmoituksia, Turku

 • 30.08.2018
 •  
 • 0 kommenttia

Rekryilmoitukset:

1.)Sivustamo: Front-/backend-koodari, Turku

2.)If: Junior Full Stack developer, Turku

3.) Ascom: Service Coordinator, Turku


HAEMME FRONT-/BACKEND-KOODARIA

 

Turkulainen Sivustamo Oy hakee riveihinsä jäntevää koodaria toteuttamaan verkkosivustoja, verkkokauppoja ja muita räätälöityjä ratkaisuja.

Tarvitsemme osaajaa, jolle ovat tuttuja mm. WordPress- sekä Joomla!-ympäristöt. Kaikki muut työkalut saavat olla mitä oletkaan tottunut käyttämään. Tulet kehittämään ratkaisuja alusta alkaen sekä korjaamaan ja parantamaan olemassa olevia projekteja. Toimit yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta jälki on juuri toivottua.

Työskentelemme vahvuuksiemme mukaan, joten pääset tekemään yhteistyötä graafikoiden, sisällöntuottajan ja frontend- sekä backend-koodareiden kanssa. Ilmapiirimme on rento, ystävällinen ja tiimihenkeen sekä henkilökohtaiseen kehitykseen kannustava. Tarvetta löytyy niin käyttökokemuksen ja ulkoasukehityksen asiantuntijoille kuin teknisille kehittäjillekin.

Mitä meillä on tarjota:

 • Rento ja kannustava työilmapiiri
 • Mahdollisuus kehittyä alallasi
 • Onnistumisen tunteita
 • Kilpailukykyinen palkka

Mitä tarvitsemme sinulta:

 • HTML-/CSS-taitoja
 • PHP- ja MySQL-osaamista
 • Javascript-osaamista, kiinnostusta javascript-pohjaisiin frameworkkeihin (AngularJS, React)
 • Käytännön kokemusta WordPressistä tai Joomla!:sta
 • Kokemusta WooCommerce- ja MyCashFlow-verkkokauppa-alustoista
 • Kokemusta palvelimista ja tietoverkoista
 • Tiimipelaajan asennetta
 • Halua kehittyä alallaan

Toivottavaa olisi, että:

 • Sinulla on omatoimisesti tehtyjä referenssejä, joita voimme nähdä.
 • Liittäisit työhakemukseesi palkkatoiveen.

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä!

Arttu Arojoki
Toimitusjohtaja
040 187 6637
arttu@sivustamo.fi

Santeri Ekdahl
Frontend developer / Web-suunnittelija
040 187 6687
santeri@sivustamo.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja työnäytteineen osoitteeseen arttu@sivustamo.fi

Voit myös tuoda hakemuksesi henkilökohtaisesti paikan päälle!

Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löytyessä.

 


JUNIOR FULL STACK DEVELOPER FOR IF IN TURKU

In this position you will be developing If’s web and mobile applications for their private customers in ASP.NET environment. Are you familiar with C# or otherwise have good understanding of software development principles? This is a perfect opportunity for a recently graduated IT professional to dive into Full Stack Development.

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for one more Junior Full Stack Developers to our client If Vahinkovakuutus Oy.

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant at If in Turku. The employment is fixed-term with the possibility to be recruited by our client after 12 months.

JOB DUTIES

In this position, you will work as a part of a scrum team developing and maintaining high quality digital solutions in the ever more digitalized financial industry. Besides a daily scrum meeting, your tasks include user interface development and creating test cases with tools such as C#/ASP.NET, JavaScript and HTML5/CSS. You will work alongside more experienced developers and will be assigned a mentor who is there to support your introduction and development. At Turku office you will have approximately 140 IT colleagues.

This position suits you who are eager to become a future Full Stack Developer working with .NET frameworks. If is offering an ambitious working environment, where they encourage self-improvement and provide opportunities for training and learning. Furthermore, this position includes an opportunity to take more responsibility in the team once your skills develop and there is also a possibility for career advancement inside the organization where approximately 600 employees work within IT in the Nordics and Baltics.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has a degree in suitable higher education and solids skills in C#. It’s also possible that you are independent in other technologies and enthusiastic to learn C#/ASP.NET. If you do not have relevant work experience we expect you to show your enthusiasm through own projects or hobbyism. In order to show your familiarity with software development, please attach a link to your portfolio or GitHub account to your application. As a person we are looking for a resourceful and cooperative team member. In order to succeed in this position you also need good problem-solving skills and fluent English, since you will be working in close contact with colleagues in other Nordic countries.

Apply for this position if you have:

 • suitable educational background in IT
 • solid skills in C# or willingness to learn
 • proven knowledge of software development principles through internship or own projects
 • fluent communication skills in English
 • good problem-solving skills and resourceful way of working

It is also seen as an advantage if you are fluent in Finnish or Swedish or have previous experience working in ASP.NET environment.

Start: in the beginning of October

Working hours: full-time

Employment period: 12 months with possibility to be recruited by our client afterwards

Location: Turku

Salary: according to agreement

Published: 29.8.2018

In this position you will be employed by Academic Work and we take care of all the legal responsibilities of an employer such as salary payments, insurances and health care. It is important for us that you feel well and perform in your job. Your consultant manager will be in regular contact with you during the assignment and guides you on your career. Academic Work is an authorized staffing and recruitment agency and our employees are extremely satisfied, something that we are very proud of. We are here to help you succeed!

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, whose role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

CLIENT INFORMATION

If insures all that is valuable in life: people, animals, homes, cars and more. They also help companies to ensure that it is business as usual even if they suffer a claim. Thanks to If’s 7 000 skilled employees, all 3.6 million customers in the Nordic and Baltic countries have the right coverage and can feel confident that they will get the help they need – if something should happen.

The Financial Industry is becoming more digitalized and technology is at the core of the development. This means that IT is in focus when developing new customer oriented services and making our customers happy.

If IT is a forward-thinking organization with more than 600 IT professionals in the Nordics and Baltics, and more than 140 of us work in the Turku office. We in IT develop and maintain high quality solutions for our customers, ensure that our business is working with the best tools.

linkki:

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-full-stack-developer-for-if-in-turku/15012332


SERVICE COORDINATOR TURKUUN

Etsimme kokoaikaista Service Coordinatoria monipuoliseen työnkuvaan ERP-tehtävien sekä palvelupuolen hallinnollisten tehtävien pariin Ascom Oy:lle Turkuun! Mikäli olet luonteeltasi palveluhenkinen sekä omaat jo kokemusta tietojärjestelmien parissa työskentelystä, tämä voi olla sinun paikkasi. Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä työn aloitus on jo mielellään syyskuun alussa!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Service Coordinatoria Turkuun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Ascom Oy.

TYÖTEHTÄVÄ

Tässä tehtävässä tulet tekemään töitä niin uuden ERP-järjestelmän rollout- kuin palvelupuolen hallinnollisten tehtävien parissa. Teet läheistä yhteistyötä eri rooleissa toimivien kollegoiden kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • ERP rollout-tehtävät (perehtyminen, kouluttautuminen, testaus, käyttöönotto ja migraatiot)
 • Palvelupuolen hallinnolliset tehtävät
 • Työpyyntöjen statuksen päivitys asiakkaille
 • Palveluraportointi, tietojen valmistelu ja kokoaminen ERP-mirgaariota varten,
 • Asiakasdatan validointi
 • Avustavat kenttähuollon koordinointitehtävät ja varaukset
 • Muut service-puolen operatiiviset työtehtävät

Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet jo työskennellyt IT-järjestelmien kanssa sekä olet halukas työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä myös rutiininomaisia työtehtäviä tehden. Positio tarjoaa mahdollisuuden vakinaistaa paikkasi Ascomilla määräaikaisuuden jälkeen!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta järjestelmien kanssa työskentelystä. Olet työskennellyt joko ERP –järjestelmän pääkäyttäjänä, ollut järjestelmäprojektissa mukana käyttäjän näkökulmasta tai käyttänyt jotakin järjestelmää aktiivisesti työssäsi. Aikaisemman sovellusosaamisen lisäksi tärkeää on sinun innokas ja palveluhenkinen asenne työhön. Tartut reippaasti ja omatoimisesti eri tehtäviin ja viet niitä vastuullisesti eteenpäin. Tulet toimeen hyvin eri sidosryhmien kanssa ja omaan hyvät vuorovaikutustaidot. Siedät myös rutiininomaisia tehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva koulutus
 • Kokemusta järjestelmien parissa työskentelemisestä
 • Innokas ja palveluhenkinen asenne
 • Omatoiminen työote
 • Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Sujuva suomen sekä englannin kielentaito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta Microsoft Dynamics AX -järjestelmästä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti kuin mahdollista, mielellään jo syyskuun alussa!

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kk, tavoitteena vakinaistua asiakasyritykseemme

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 24.8.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA

Ascom Oy on terveydenhuolto- ja sosiaalialan viestintä- ja henkilöturvajärjestelmien toimittaja, joka tarjoaa ratkaisujaan mm. sairaaloihin, palvelutaloihin ja itsenäiseen asumiseen. Suomessa työskentelee 40 henkilöä ja he kuuluvat maailmanlaajuiseen konserniin.

linkki:

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/service-coordinator-turkuun/15012108