Rekryilmoituksia + kutsu tutkimukseen

rekryilmoitukset:

1.) IBM: project Manager trainee, Helsinki

2.) IBM: project Developer trainee, Helsinki

3,) Delingua: DelinguaLAB-ohjelma, Helsinki

4.)  Vapaaehtoisia terveitä miehiä ja naisia aivotutkimukseen

Project Manager trainee

IBM

Job Description

We are looking for a Project Manager trainee who is familiar with the software development life-cycle and methodologies, and has some technical knowledge already as well. Someone who knows how to transform client requirements into tasks and deliverables, recognizes the issues and risks, and drives finding solutions.

In this role you will be working with different stakeholder internally and externally. Having a respectful, positive and helpful attitude will help you along the way. You will assist and support project managers and consultants with their day to day activities and project documentation. This will require flexibility and preciseness when it comes to deadlines. You need to be patient, yet resilient and have the ability to drive activities from the beginning to closure.

We offer you a fixed term part-time contract with weekly working hours that are limited to 30 allowing you to finish your studies. Trainee period is generally 6-12 months, but may be adjusted according to individual schedules.

What else we can offer YOU
A motivated team with senior project manager and technical people who will guide your work and help you put theories into practice.

We offer you extensive personal development opportunities, with free educational material and self-paced online training on various topics. With us you will be able to work with global clients and get the opportunity to participate in projects that benchmark the industry standards

After the trainee period, when you have completed your studies, we aim at converting your contract to a regular full-time position where we invite you to join our Consulting by Degrees (CbD) program. Consulting by Degrees is IBM’s global graduate leadership and development program designed for graduates who are passionate about building a career in consulting. As a junior consultant at IBM you will take on new challenges every day, enjoy real responsibility from day one, work with the brightest minds in the business and help us make markets by transforming industries and professions with data. Throughout the program you will benefit from continuous on-the-job learning and mentorship from your CbD manager and local mentor. You will have an individual educational plan with classroom and virtual courses that are designed to accelerate your career as a consultant and will act as a building block to develop your expertise and promotion to the next level. Watch the video to find out more about the program: https://www.youtube.com/watch?time_c 6&v=C__62zOoJZ4

Not a match for this opportunity? Check out our other open positions: https://www-05.ibm.com/employment/fi-fi/

Please note that if you would like to upload further documents for this position such as cover letter, certificates, references or application form, you can upload them in the Candidate Zone after submitting your application: Candidate Zone>>> Profile>>> My files>>> Other documents

Required Expertise

Preferred Expertise

Additional Information:

Type:
Part-Time
———-

Developer trainee

IBM

Job Description

We are looking for two developer trainees who are curious about technology and have a good foundation on application development on either Java or Node.js. You are excited to learn about the latest web application development trends such as microservice architecture, cloud technologies and you want to develop your skills for becoming a full-stack developer. Building software excites you and you like to challenge yourself with building well performing, maintainable and scalable solutions to complex problems. You don’t need to have prior work experience, but we would love to see some examples of your technical skills from GitHub for example.

IBM has a diverse workforce with employees’ in different roles and with different educational backgrounds and so does our clients. Hence, solid communication skills, and respect to others are vital qualities of a successful candidate. You will work in a project team with guidance from senior developers, but you also need to be proactive and able to advance work independently. You take responsibility of your own work as well as your team deliverables. You are flexible and you can work with tight deadlines.

We offer you a fixed term part-time contract with weekly working hours that are limited to 30 allowing you to finish your studies. Trainee period is generally 6-12 months, but may be adjusted according to individual schedules.

What else we can offer YOU
A motivated team with senior developers and architects who will guide your work and help you put theories into practice. We offer you extensive personal development opportunities with free educational material and self-paced online training on various topics. With us you will be able to work with global clients and get the opportunity to participate in projects that benchmark the industry standards.

After the trainee period, when you have completed your studies, we aim at converting your contract to a regular full-time position where we invite you to join our Consulting by Degrees (CbD) program. Consulting by Degrees is IBM’s global graduate leadership and development program designed for graduates who are passionate about building a career in consulting. As a junior consultant at IBM you will take on new challenges every day, enjoy real responsibility from day one, work with the brightest minds in the business and help us make markets by transforming industries and professions with data. Throughout the program you will benefit from continuous on-the-job learning and mentorship from your CbD manager and local mentor. You will have an individual educational plan with classroom and virtual courses that are designed to accelerate your career as a consultant and will act as a building block to develop your expertise and promotion to the next level. Watch the video to find out more about the program: https://www.youtube.com/watch?time_c 6&v=C__62zOoJZ4

Not convinced this opportunity is right for you? Check out our other open positions: https://www-05.ibm.com/employment/fi-fi/

Please note that if you would like to upload further documents for this position such as cover letter, certificates, references or application form, you can upload them in the Candidate Zone after submitting your application: Candidate Zone>>> Profile>>> My files>>> Other documents

Required Expertise

Preferred Expertise

Additional Information:

Type:
Part-Time
link: https://ibmreferrals.reppify.com/ibmreppify/jobs/147452?bpin=1046&com=2&rin=2305296

 


Moi!

Oletko valmistumassa, mutta et tiedä, miten päästä kiinni oman alan töihin? Pähkäiletkö, ryhtyisitkö kääntäjäksi, kieliteknologian asiantuntijaksi tai vaikkapa myynnin osaajaksi. Hae mukaan DelinguaLAB-ohjelmaamme! DelinguaLAB on kuuden kuukauden mittainen harjoitteluohjelma kielipalvelualasta kiinnostuneille opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Ohjelman tavoitteena on tutustuttaa osallistujat kielipalvelualan tehtäviin ja työkaluihin sekä tarjota projektiluonteista työtä, josta maksamme alan käytännön mukaisesti. Olisiko tässä kenties ponnahduslauta ensimmäiseen oman alan työpaikkaan?

Hae mukaan viimeistään 16.9.2018! Lisätiedot ja hakuohjeet: www.delingua.fi/delingualab/

Ystävällisin terveisin

Delinguan tiimi

Delingua Oy on suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu – kaikki saman katon alla. Intohimomme on tuottaa monipuolisia, laadukkaita kielipalveluja. Haluamme olla asiakkaamme tärkein yhteistyökumppani kaikissa sen tarvitsemissa kielipalveluissa ja työntekijöillemme työpaikka, johon on mukava tulla. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia ja ulkomaisia vientiyrityksiä, rahalaitoksia ja asianajotoimistoja.

————————————————–

 VAPAAEHTOISIA TERVEITÄ MIEHIÄ JA NAISIA LÄÄKETUTKIMUKSEEN

Vapaaehtoisia terveitä miehiä ja naisia haetaan osallistujiksi kliiniseen lääketutkimukseen, joka toteutetaan CRST Oy:ssä (Clinical Research Services Turku). Tutkimuksen toimeksiantaja on suomalainen lääkekehitysyritys Faron Pharmaceuticals Oy. Tutkimuksessa arvioidaan tutkimusvaiheessa olevan lääkkeen (FP-1201-lyo) ja vertailuvalmisteen (FP-1201) käyttäytymistä elimistössä ja vaikutuksia biologisiin merkkiaineisiin suonensisäisen annostelun jälkeen. Lääkettä FP1201-lyo kehitetään käytettäväksi tehohoidossa olevilla potilailla mm. äkillisen hengitysvajausoireyhtymän ja monielinvaurion hoidossa.
 
Tutkimus kestää noin 5-8 viikkoa kunkin tutkittavan osalta. Siihen kuuluu alku- ja lopputarkastus ja varsinainen tutkimusjakso, jonka aikana tutkimuslääkettä annostellaan tutkimuskeskuksessa suonensisäisenä injektiona kerran päivässä 6 päivän ajan. Tutkimusjakson aikana vietetään kaksi n. 11 tunnin mittaista päivää tutkimuskeskuksessa (1. ja 6. annostelupäivä) ja tehdään yksi noin kolmen tunnin aamukäynti (2. annostelupäivä) sekä viisi lyhyttä, noin tunnin kestävää aamukäyntiä. Tutkittavista kerätään veri- ja virtsanäytteitä, sydämen sähköistä toimintaa seurataan EKG-laitteiden avulla, mitataan verenpainetta, sydämen sykettä ja kehon lämpötilaa sekä tehdään lääkärintarkastuksia.
 
Tärkeimmät tutkittavien valintaperusteet ovat:
·         18-45 –vuotias mies tai nainen;
·         hyvä terveys, ei säännöllistä lääkitystä (ehkäisyvalmisteet sallitaan);
·         paino 50-100 kg ja painoindeksi 18-30 kg/m2 (eli ei merkittävää ylipainoa);
·         ei runsasta tupakan tai muiden nikotiinituotteiden käyttöä (korkeintaan 5 savuketta päivässä sallitaan);
·         ei verenluovutusta viimeisten 2 kuukauden aikana tai osallistumista toiseen lääketutkimukseen viimeisten 3 kuukauden aikana.
 
Osallistujille maksetaan veronalainen haittakorvaus tutkimuksen aiheuttamasta rasituksesta ja epämukavuudesta sekä jokapäiväisten toimintojen rajoittumisesta. Myös matkat julkisilla kulkuneuvoilla ja mahdollinen ansionmenetys korvataan. Tutkimuksesta vastaa professori Mika Scheinin.
 
Mikäli olette kiinnostunut osallistumisesta, saatte lisätietoja oheisen linkin kautta  http://www.crst.fi/C637/
 
Ohessa tutkimuksen aikataulu. Tutkittava osallistuu valitsemaansa Ryhmään (1,2 tai 3). Ryhmät täytetään ensisijaisesti Ryhmä 1 lähtien.
 
RYHMÄ 1
 
Alkutarkastus
Day 1
klo:08-19.30
Day 2
klo:08-11.30
Day 3
klo:08-9.30
Day 4
klo:08-9.30
Day 5
klo:08-9.30
Day 6
klo:08-19.30
Day 7
klo:08.30-9.00
Day 10
klo:08.30-9.00
Lopputarkastus
 
 
12.9.
 
13.9.
 
14.9.
 
15.9.
 
16.9.
 
17.9.
 
18.9.
 
21.9.
 
 
 
 
 
 
 
RYHMÄ 2
 
Alkutarkastus
Day 1
klo:08-19.30
Day 2
klo:08-11.30
Day 3
klo:08-9.30
Day 4
klo:08-9.30
Day 5
klo:08-9.30
Day 6
klo:08-19.30
Day 7
klo:08.30-9.00
Day 10
klo:08.30-9.00
Lopputarkastus
 
 
26.9.
 
27.9.
 
28.9.
 
29.9.
 
30.9.
 
1.10.
 
2.10.
 
5.10.
 
 
 
 
 
 
 
RYHMÄ 3
 
Alkutarkastus
Day 1
klo:08-19.30
Day 2
klo:08-11.30
Day 3
klo:08-9.30
Day 4
klo:08-9.30
Day 5
klo:08-9.30
Day 6
klo:08-19.30
Day 7
klo:08.30-9.00
Day 10
klo:08.30-9.00
Lopputarkastus
 
 
10.10.
 
11.10.
 
12.10.
 
13.10.
 
14.10.
 
15.10.
 
16.10.
 
19.10.
 
 
 
Terveisin,
CRST
Itäinen Pitkäkatu 4 B, 3.krs
20520 Turku