Deltan järjestämä lajikokeilu: Crossfit tiistaina 18.9. klo 18.30

  • 09.09.2018
  •  
  • 0 kommenttia
Moikka!
Nyt on mahdollista päästä kokeilemaan Crossfitiä tiistaina 18.9. klo 18.30 Crossfit Hunttiin. Lajikokeilu kustantaa vain 10 euroa, joka maksetaan paikan päällä Deltan hyvinvointivastaavalle käteisellä ja mielellään tasarahalla. Alla olevasta linkistä voit ilmoittautua lajikokeiluun ja huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mukaan mahtuu 25 ensin ilmoittautunutta ja valituille ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään ilmoittautumisen sulkeuduttua lauantaina 15.9. klo 15.00. Mikäli et pääsekään tulemaan, olet velvoitettu maksamaan osallistumisesi sitovasta luonteesta johtuen tai hankkimaan jonkun tutun tilallesi. Tämä siitä syystä, että joudun ilmoittamaan osallistujamäärän ilmoittautumisen päätyttyä, jonka verran Deltalta veloitetaan. Tämä tapahtuma on tarkoitettu kaikille Hybridiin kuuluville ainejärjestöille, joten pääset samalla tutustumaan muihin luteisiin.
Mitä: Crossfitia
Missä: Crossfit Huntti, Satakunnantie 100, Turku
Milloin: tiistaina 18.9. klo 18.30
Mitä mukaan: sisäliikuntavarusteet, joissa pystyt liikkumaan mukavasti sekä juomapullo
Ilmoittautua voit täältä​.

Ystävällisin terveisin
Katariina Perkonoja
Hyvinvointivastaava
Delta ry