Docventures ja Handmaid’s tale -ilta tänään toimistolla!

  • 11.09.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Tänäiltana pärähtää käyntiin toimistolla kaksi uutta aktiviteettia:

18.15 Handmaid’s tale -ilta

21.00 Docventures -ilta

Kummankin voi nauttia niin yhdessä kuin erikseen ja näiden välillä n. klo 20-21 pidetään pieni hengähdystauko, jossa väki voi virvottautua ja vaihtua mielihalujensa mukaan. Handmaid’s Tale -illassa katsellaan viikottain kaksi jaksoa kyseistä sarjaa ja sarjan päätteeksi äänestetään seuraavasta sarjasta… (poikkeus: Game of Thrones season 8 !important) Docventuresin dokumenttia kannattaa tulla katsomaan myös toimistolle, jolloin mieltä päräyttävien ideoiden kanssa ei jää yksin eikä rasitu polla. Ylen Docventures päättyy Riku Rantalan iltasatuun, mutta iltaa voidaan jatkaa myös tämän jälkeenkin. Kysymykset ja tiedotus Discordin ruutukerho-kanavalla.

Rakkain terveisin Ruutuvastaava