Turun Talouspäivät 29.9.

  • 16.09.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Jos olet koskaan miettinyt mitä rahalla kannattaa oikeasti tehdä, kannattaa tutustua tähän:

Turussa tarjoillaan kiinnostavaa talous- ja sijoitustietoa 29.9. – ilmaiseksi. TT tuo Turkuun Suomen kärkipuhujia, kuten Sari Lounasmeri, Jukka Oksaharju, Juhana Vartiainen ja Kari Häkämies. Yhteistyökumppaneina löytyy puolestaan mm. Nordnet, Nasdaq, OP, Alexandria, Audi ja Turun yliopisto (Turun kauppakorkeakoulu) ja lista vaan jatkuu…

Tavoitteemme on tarjota kaikille kävijöille mahdollisuus lisätä omaa talous- ja sijoitusosaamista kuulemalla kiinnostavia asiantuntijoita ja keskustelemalla alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi tapahtuma on hyvä tilaisuus kohdata muita taloudesta kiinnostuneita. Tapahtuma tarjoaa paljon ja monipuolista sisältöä, eli opittavaa on tarjolla niin sijoittamiseen tutustuville kuin ”skenessä” jo oleville.

Lue lisää www.turuntalouspaivat.fi
Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/185160055437564/

Mitä? – Sijoitus- ja taloustietoa tarjoileva Turun Talouspäivät

Missä? – Tapahtumakeskus Joki (Biocityn vieressä)

Milloin? – 29.9. Mitä maksaa? – Ei mitään!