rekryilmoituksia

 • 03.10.2018
 •  
 • 0 kommenttia
rekryilmoitukset:
    1.) Vincit: People-ammattilainen, Turku
    2.) Tradesoft: web-ohjelmoija, Turku
    3.) Ukko.fi: backend developer, Helsinki
    4.) Zadaa: Full stack developer, Helsinki
——————————————-
People-ammattilainen
aurinkoiseen Turkuun

Moikka!

Olen Emmi, Vincitin Turun toimiston People-tiimistä. Olen siirtymässä nykyisistä tehtävistäni rekrytoinnin maailmaan Vincitillä (kyllä, meillä nämä kaksi ovat erillisiä toimintoja). Etsinkin nyt itselleni seuraajaa, joka voisi täyttää ihanan haastavat ja vauhdikkaatkin People-saappaani. Täällä Aurajoki-näkymin varustetulla uudella ja upealla Turun toimistollamme työskentelee tätä nykyä lähes 80 ohjelmistokehityksen, designin ja myynnin ammattilaista.

Vincitillä ihmiset ovat kaiken toiminnan ytimessä. Uskomme näet, että tyytyväiset työntekijät ovat tyytyväisten asiakkaiden elinehto. Perinteisen paperin pyörittämisen sijaan People-tiimimme keskittyy siksi tukemaan ihmisiä ja heidän arkeaan – kädet syvällä savessa, käytännön tekojen kautta.

Koska pomoja ei ole ja organisaatio on litteä, toimenkuva on laaja: pöydällä on valtava määrä sekalaisia asioita, nopeaa reagointia vaativia keissejä sekä jatkuvaa sumplimista useiden eri tahojen kanssa. Autat ihmisiä onnistumaan ja voimaan hyvin työssään, toteutat heidän LaaS-palvelupyyntöjään, hoidat heidän työsuhteensa elinkaareen liittyviä asioita, organisoit heille erilaisia tapahtumia ja vieläpä toimiston juoksevat asiat.

Millaista tyyppiä sitten haemme? Sinulla on jo takataskussa monenlaista kokemusta ja työkaluja erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin, innostuksen ja oivallusten kasvattamiseen sekä haasteiden ratkaisemiseen. Viihdyt itsenäisessä roolissa, mutta nautit verkostoitumisesta Vincitin muiden asiantuntijoiden kanssa. Ymmärrät työelämän ja liiketoiminnan lainalaisuudet, mutta mietit myös rohkeasti uusia toimintatapoja ja nautit niiden kokeilemisesta. Lähimmät People-kollegasi touhuavat Tampereella ja Helsingissä.

Peruspalkkasi asettuu välille 3000-3600€ kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Käytössäsi on myös Vincitin laajat edut sekä bonusmalli. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun, jatko mahdollinen.

HAE PAIKKAA →

Perinteisen paperin pyörittämisen sijaan People-tiimimme keskittyy siksi tukemaan ihmisiä ja heidän arkeaan – kädet syvällä savessa.

Jos kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä 17.10. mennessä. Etenemme rekryssä nopeasti “first come, first served”-periaatteella ja aloitamme tapaamiset jo hakuajalla. Palaamme kaikille meihin yhteyttä ottaneisiin viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Jos kysyttävää herää, niin soita ja jutellaan lisää!
Emmi p. 044 282 5541
pe 5.10. klo 13-14, ma 8.10. klo 13-14 ja pe 12.10. klo 13-14

————————————–
WEB-OHJELMOIJA TURKUUN

Tradesoft Oy on turkulainen airsoft-alan yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras. Toimintamme käsittää verkkokaupan ja Turun myymälätoiminnan lisäksi oman airsoft-tietokannan ylläpitoa WordPress-pohjaisessa järjestelmässä. Olemme myös kehittäneet omia ohjelmia sisäiseen ja julkiseen käyttöön.

Haemme tiimiimme web-ohjelmoijaa, jonka tarkoituksena on kehittää toimintaamme edistäviä ohjelmia Mycashflow-verkkokauppaohjelmiston ja muiden tietokantojemme välille. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää verkkokauppaamme sekä desktop- että mobiilipuolella.

Työtä tarjotaan sopimuksen mukaan määrä- tai kokoaikaisena hakijan tilanteesta riippuen. Kokonaistyömäärä on neuvoteltavissa, mutta toivomme sitoutumista vähintään 80-100 tuntiin kuukaudessa. Työpaikkanasi toimii ensisijaisesti Turun liikkeemme. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta voit vapaasti kysyä apua muilta ohjelmoijiltamme sekä verkkokaupan tekniseltä tuelta. Lisäksi muu tiimisi tarjoaa mielellään mielipiteitä käyttäjänäkökulmasta.

Työssä tarvittavia taitoja:
– CSS, HTML, JavaScript, PHP, WordPress
– Mycashflow-verkkokauppaohjelmisto
– Mahdollisessa myyjän toimessa airsoft-harrastuneisuus ja asiakaspalveluhenkisyys

Me tarjoamme:
– Mahdollisuuden kehittää web-ohjelmointitaitoja ja hyödyntää osaamistasi eri projekteissa
– Joustavat työajat ja rennon ympäristön työskentelyyn
– Ennen kaikkea mahdollisuuden vaikuttaa airsoft-alan kehitykseen Suomessa ja ulkomailla

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja mahdollisia aiempia töitäsi osoitteeseen business@tradesoft.fiHakuaika päättyy 21.10.

———————————————–
UKKO.fi: Backend Developer
Type: Full-time, permanent
Preferred background: graduated
Work hours: 38 hours per week
Starting date: As soon as possible, negotiable
Location: Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki
Application deadline: 16.10.2018
UKKO.fi is the leading invoicing service platform for self-employed and freelance professionals in Finland. Through UKKO.fi light entrepreneurship, talented professionals combine the best of entrepreneurship and employment. Our company has grown rapidly and today we have over 50 000 active users in Nordic countries. Your role will be working on development task as part of our inhouse dev-team. Dev-team offers services to SLP group companies UKKO.fi, UKKO Pro and UKKO Work
We are looking for a Backend Developer to take part in developing a recently launched product, UKKOPro. We are now hiring new team members to grow the team for both frontend and backend side. Your job as a Backend Developer would be to work with improvements of the product on the backend side.
The technologies we are using are PHP and Laravel. We hope to grow our team with someone skilled in PHP and its frameworks but most of all we are looking for an enthusiastic programmer who wants to improve their skills and enjoys teamwork. It is a full-time position but flexible working hours makes it student-friendly if you are still finishing your studies.
We require you to:
 • – Be able to work independently and have previous experience (through work or own projects) in PHP and at least one of the PHP framework, preferably in Laravel
 • – Have fluent English skills. Finnish is seen as an advantage
 • – Be a true team player but also able to work independently
 • – Be eager to learn more and develop your skills
We consider as an asset:
 • Capabilities in JavaScript and JS frameworks or libraries (Bootstrap, jQuery, Vue.js or Node.js)
 •  Knowledge in AWS
We can offer you:
 •  A chance to take part in developing a recently launched product (Ukkopro)
 •  Support from more experienced team members
 • A relaxed and close-knit team to work with
 • Flexible working hours
 • New office in a good location at Ruoholahti
Sound like you? Please submit your application letter and CV by latest 16th of October here: https://apply.atalent.fi/ukkofi-spl-group-oy-backend-developer-10-2018 Please mention your salary request and possible starting date in your application documents. If you have a GitHub profile or equivalent, we would be happy to look at it.
We are also looking for a Frontend Developer for the same team! Read more information here: https://atalent.fi/en/open-position/frontend-developer-6
If you are Backend Developer, please don’t hesitate to contact us.
You can familiarize yourself with the product here: https://www.ukkopro.fi/.  For more information about the recruitment process contact aTalent’s Recruitment Manager Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa@atalent.fi).
———————————————-
Zadaa: Full Stack Developer 
 
Type: Full time, permanent
Recommended background: End of studies – relevant working experience
Working hours: 38 h / week 
Requested starting date: As soon as possible, negotiable  
Location: Bulevardi  14, Helsinki
Application DL: 15th of October
 
Zadaa is a fashion marketplace that helps you to sell and buy clothes that fit by connecting people with a similar size and style. This way every user can find much easier clothes to buy that fits them perfectly, and sell their own clothes to people alike faster than ever before.
 
The company was launched in Finland in 2016 and operates now in Finland, Denmark and Sweden. Zadaa is one the fastest growing European startups with 250 000 users.  The brilliance of the company lies in Zadaa’s superior logistics technology. Since the launch we have raised over 3M eur in funding. We are backed by the most well-known Finnish and Swedish investors and VCs and have been rewarded with multiple awards. Zadaa’s vision is to connect every wardrobe in the world within the next five years.
 
We are now expanding to Germany, France, England and Benelux – and we need your expertise. We are looking for a full stack developer to join in our team in Helsinki. If you are passionate about coding, designing and implementing new features, ensuring smooth scaling and performance on growing demand, Zadaa is the place for you. 
 
We have a team of four developers working on the product and you will be vital part of our current ecosystem with your strong influence on the technical direction Zadaa is taking as a company. As a member of our development team, you must have passion for getting things done and solving problems together with your team. The role of Full Stack Developer will teach you a lot, gives daily challenges and requires the attitude of accomplishing tasks.
 
 We look for:
 
• Skills in programming either via work experience or studies and hobby projects
• Experience with Amazon AWS
• Understanding of REST application design, server architecture, SQL databases and scaling fast growing applications
• Fluency in English
• Ability to work in a fast paced environment 
• Interest towards learning new things and putting them into practice, big or small.
• Shipping web, iOS and/or Android mobile applications is seen as an advantage
 
What you’ll get in return: 
 
• A genuine opportunity to leave your mark in improving the awarded Zadaa service further
• Chance to expand the role according to your wishes and to have an effect on our technical choices with modern methods such as machine learning, AI and image recognition. The sky is the limit!
• Position where you can constantly learn, develop and challenge yourself
• A laid back team which is passionate about their work but likes to spend time together outside office as well
• Long term career in a stabile yet flexible company 
 
Who we are:
• University dropout that has created digital and social business strategies for over 50 North European wide well-known brands.
• Ex-mobile game developer that has led the team of developers in Rovio Entertainment.
Developer who has released his own application worldwide with over 200 000 downloads with a price of 2€
• Young, ambitious marketer who has overseen a mobile application that has over 1 million downloads.
• One of the Nordic’s first and biggest online fashion influencers who has started working in the business in 2008.
• Machine learning expert from South Africa who has fearless attitude to do business with the Finns.
• Person who has done B2B and B2C sales worth over 10 million euros.
 
Interested? Please send your CV and application letter in PDF form here https://apply.atalent.fi/zadaa-full-stack-developer-10-2018 no later than 15th of October. Remember to attach your GitHub profile or other relevant working samples to your application documents. We go through applications already during the application period so act fast!
 
For further questions about the position and the recruitment process please contact Recruitment Manager Meeri Sarkkinen (0504350511, meeri.sarkkinen[at]atalent.fi) .