Rekryilmoituksia

  • 06.10.2018
  •  
  • 0 kommenttia

rekryilmoitukset:

1.) EKE-Electronics: Useita eri tehtäviä, Espoo

2.) Anders: Junior Python Developer, Turku, Helsinki

3.) BCB Medical: SW Engineer Trainee, Turku


 

Team Lead : Linux,  – C / C++ coding experience, testing knowledge, understand SW methodologies, has managerial experience for small to mid sized teams, HW knowledge as benefit

Networking Architect : TCP/IP protocols deep knowledge and implementation knowledge, C / C++, Linux platform knowledge. Networking HW knowledge. EN standard for railways strongly benefit

Linux Platform Engineer/Architect : several years of experice building linux embedded platforms, yocto knowledge, C / C++ fluencecy.

Senior Product manager, ideally as Networking architecture background, product management experience

Contact:

Pekka Kallio

Project Engineer

EKE-Electronics Ltd.

Piispanportti 7 | FI-02240 Espoo | FINLAND

mobile +358 400 997 435

pekka.kallio@eke.fi | http://www.eke-electronics.com

 


Wanna be a mothaf*ckin’ snake? Then welcome to the snake pit. Anders is now looking for a baby snake aka Junior Python Developer for their offices in Turku or Helsinki!

Anders: Junior Python Developer

Type: Permanent, preferably full time, but part time negotiable as well
Preferred background: End of studies – graduated
Working time: 20-38 h/week, negotiable
Starting date: Negotiable, end of 2018
Location: Iso-Roobertinkatu, Helsinki OR Aurakatu, Turku
Deadline: October 25th

Anders, one of the top Python houses and one of the fastest growing tech companies in Finland, is now looking for a Junior Pyhon Developer! There you’ll have the chance to evolve from a small baby snake to a fast and dynamic Python (developer).

With the guidance of your own, personal mentor you’ll work in a variety of different open source code projects. This role can be tailored according to your wishes and you’ll have the chance to impact on what kind of projects you wish to contribute in. This year’s projects have involved for example:

• Creating open source services for public administrations using Django and React
• Building an underwater information system for divers with React.js, Leaflet, LESS and Webpack technologies
• Building a modern Django based web platform and a Magento based web-shop and making integrations to third party systems with .NET

We hope that you’ve already gained some skills in programming, preferably in Python and JavaScript, either via studies, work or own projects. Experience with frameworks such as Django, React and Angular are highly appreciated.

What we value the most is a good attitude and the desire to grow as a developer. You confront new challenges with an open mind and you’re not afraid of taking initiative. Group work comes naturally to you and you enjoy working in client projects. You communicate fluently in English. Finnish skills are seen as an advantage.

“I’ve had it with these mothaf*ckin’ snakes in this mothaf*ckin’ office!”

You’ll never hear that sentence at Anders. Mainly because baby snakes and grown up snakes in Anders are their greatest asset and the company looks after them. In 2017 Anders was listed in the Great Place to Work ranking as the 5th best in Finland. The success comes from a mutual respect where employees get support in their professional development and they get to be a part of developing the company. We want to encourage our employees to deepen their knowledge in programming so we provide internal educations and the chance to study topics that interest you a few hours a week during work times.

So you want to slither in?

Please send your CV and application in pdf form here https://apply.atalent.fi/anders-junior-python-developer-10-2018 no later than October 25th. Also attach your GitHub profile or other relevat working samples. We will interview and invite the top 10 potential baby snakes to Anders’ snake nest in Helsinki where you will get to hang out with Anders’ staff and learn cool IoT stuffs.

The event will be held on Wednesday 7th of November so clear your calendar for that afternoon. By joining us at the event you’ll have the chance to talk with your possible future colleagues and learn about IoT. Anders is a good host and will offer snacks and beverages to participants. After the event, the process continues with Anders’ own code test and interviews.

Please contact Recruitment Manager Meeri Sarkkinen (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) for further questions about the position or the recruitment event.

 

BCB Medical on Pohjoismaiden johtava kliinisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on mullistaa tapa, jolla kliininen tieto vaikuttaa ihmisten arkeen. Pyrimme auttamaan terveydenhuollon asiantuntijoita kehittämään uusia, elämää parantavia hoitomuotoja. Haluamme saada tiedon elämään, jotta me ja seuraavat sukupolvet voimme elää terveempinä.

Yhtiö sijaitsee Turussa ja muut toimistomme ovat Espoossa ja Oulussa. BCB:llä työskentelee yli 60 eri alojen ammattilaista ja olemme toimineet vuodesta 2003. Nyt tiimimme Turussa kaipaa lisävahvistusta:

SW Engineer Trainee, part time

Tulet tekijäksi/harjoittelijaksi BCB Medicalin ohjelmistojen Special Operations -tiimiin, joka vastaa tuotannossa olevien ohjelmistojen toisen tason teknisestä tuesta ja erillistilattujen ohjelmistojen tai ohjelmistolaajennusten kehityksestä. Työ sopii erinomaisesti edistyneille opiskelijoille, jotka kaipaavat työharjoittelua tai lopputyö-/harjoitustyöpaikkaa.

Uutta tekijää tarvitseva kokenut Special Operations -tiimimme etsii joukkoonsa ohjelmistoalan tulokasta jakamaan kasvavan kehityskuormansa ja sitä kautta laajenevien tukitehtäviensä työtä. SW Engineer Traineen -tehtävässä näet terveydenhuoltoalan ohjelmistojen koko kirjon, ketterät kehitysmenetelmät käytännössä, ISO 13485 -mukaiset prosessiraamit ja ennen kaikkea innostavan työyhteisön, jossa kaveria ei jätetä ja kaikille etsitään oma rooli

Työssä menestyäksesi sinulla on oltava halu ja kyky saavuttaa operatiivisia tavoitteita yhdessä oman tiimin ja muiden tiimien kanssa. Hyvänä kakkosena tulee halu ymmärtää asiakasrajapinnaltamme tulevia kysymyksiä ja taito ymmärtää kuinka vastaukset löytyvät erilaisissa ohjelmistoympäristöissä. Taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset toteuttamaan ohjelmistoprojekteja työmääräarvioinneista lopulliseen toimitukseen. Kun asenteesi työhön on ratkaisu- ja kehityshaluinen, niin työ ja työkaverit opettavat tekijää.

Lähtötietoina sinulla olisi kuitenkin hyvä olla:

  • koodaustausta, kenties jo hieman työelämää koettuna tai edistyneenä opiskelijana
  • soveltuvia yliopisto- tai AMK-opintoja siten, että sinulla on selvää näyttöä edistymisestäsi
  • perusymmärrys ketteristä ohjelmistotuotantomenetelmistä ja kenties aavistus Lean-ajattelusta ja ITIL-tyylisestä tukitoiminnasta

Teknisesti osaat ohjelmoida Javalla ja ymmärrät olio-ohjelmointia. Perlin osaaminen on etu. Välttämätöntä on kiinnostus ja kyky oppia seuraavia asioita: SaaS, Docker ja Agile. On selkeä etu, jos opit ymmärtämään myös ohjelmistoprojektien hallintaa ja kenties erikoistut ja näytät kyntesi erityisesti jollain tietyllä osa-alueella kuten määrittely, suunnittelu tai testaus.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon ITyrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti ja saat olla tekemisissä omien alojensa huippuosaajien kanssa kasvavalla terveydenhuollon liiketoiminta-alueella. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Yrityksen arvot ohjaavat tekemistämme joka päivä: merkityksellisyys ja selkeys, viisauden etsiminen ja jakaminen, tekemisen intohimo, vapaus loistaa ja se, että meillä on hauskaa yhdessä. 

Oletko valmis haasteeseen? Kerromme mielellämme lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Delivery & Maintenance Tapani Loikkanen puh. 050- 4867954 tai sähköpostilla tapani.loikkanen@bcbmedical.com.

Jätä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.

HUOM: Hakemuksia otetaan vielä vastaan vaikka ilmoituksessa lukeekin että deadline on mennyt umpeen