Rekryilmoituksia

 • 24.10.2018
 •  
 • 0 kommenttia

Rekryilmoitukset:

1.)Digia: Integraatio-osaaja, Turku

2.) Okmetic: ohjelmistokehittäjä, Vantaa

3.) Medixine Oy: Full Stack -kehittäjä (healthtech), Espoo


Tule kehittymään integraatio-osaajaksi

 

Digia hakee jälleen loistavaan asiantuntijaporukkaansa uran alkutaipaleella olevia kehittäjiä tai innostuneita opiskelijoita kasvamaan integraatioasiantuntijoiksi. Integraatiohommissa teet töitä osana tuki-, teknologia- tai asiakkuustiimiä. Varmistat, että digiarki yhteiskunnassa pyörii sujuvasti, tieto liikkuu järjestelmien välillä ja dataa ja rajapintoja voidaan hyödyntää uusien palveluiden kehittämiseen. Määrittelet, suunnittelet ja toteutat laajoja integraatiokokonaisuuksia ja näkökulma on yhtä sovellusta rutkasti laajempi! Erilaiset pilvi- ja konttiratkaisut rikastuttavat tekemistä entisestään. Apunasi ja tukenasi päivittäin on pohjoismaiden osaavin integraatiotiimi. Halutessasi voit suorittaa opinnot, harjoittelun tai opinnäytteesi työn ohessa.

Toivomme, että

 • haluat kehittää tiedon hyödyntämisen tapoja yhteiskunnassa ja tutustua tarkemmin järjestelmien, avointen rajapintojen ja ohjelmistojen välisiin integraatioratkaisuihin
 • tartut rohkeasti asioihin, kysyt ja kyseenalaistat sekä työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten ja asiakkaiden kanssa
 • olet työskennellyt esim. Java-kehittäjänä ja etsit uusia haasteita tai olet opiskellut IT-alaa korkeakoulussa – komentorivi on ystäväsi
 • etsit vakkarityötä tai pystyt tekemään hommia vähintään puolen vuoden harjoittelujakson ajan.

Näiden lisäksi tarvitset vain hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rutkasti positiivista asennetta! Integraatiotehtävistä et tarvitse aiempaa kokemusta, me perehdytämme. Katso videoltajohdatus integraatioihin ja lue lisää integraatioblogeistamme. Jos haluat lisätietoja työkaluista, voit tutkia vaikkapa avainsanoja Dell Boomi | Apache ServiceMix | Azure Logic Apps | IBM Integration Bus.

Olemme sitoutuneet luomaan parhaimman työympäristön alan kärkiosaajille. Ketterät menetelmät, viimeisimmät työkalut ja kokeneet työparit takaavat uransa alkutaipaleella oleville mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä alan parhaiksi virtuooseiksi. Moderni ympäristö sekä loistavat ja letkeät työkaverit varmistavat jokapäiväisen viihtyvyytesi. Tarjoamme myös kiinnostavia kehittymis- ja työnkiertomahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset työn ja vapaa-ajan tai opiskelun joustavaan yhteensovittamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa integraatiokehittäjämme Tomi Rantanen, p. 045 168 9887 tai tomi.rantanen (at) digia.com. Hae paikkaa lähettämällä meille CV:si ja lyhyt hakemus viimeistään 30.11. Käsittelemme hakemuksia läpi hakuajan!

Hae paikkaa


Okmetic: Ohjelmistokehittäjä
 
Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen (osa-aikaisuus neuvoteltavissa)
Työaika: 38h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Sijainti: Piitie 2, 01510 Vantaa
Haku-DL: 7.11.2018

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkealaatuisia piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Piikiekkoja hyödynnetään esimerkiksi autoteollisuudessa, kannettavan elektroniikan valmistuksessa ja terveysteknologiassa. Okmeticilla on maailmanlaajuinen asiakaskunta ja myyntiverkosto, joka palvelee Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiöllä on pääkonttori ja tuotantolaitos Vantaalla Koivuhaassa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön toimittamista piikiekoista. Vantaan toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä n. 400 Okmeticilaista.

Okmetic etsii nyt oppimishaluista Ohjelmistokehittäjää osaksi asiantuntevaa IT-tiimiään. Tässä tehtävässä pääset aktiivisesti kehittämään Okmeticin sisäistä toiminnanohjausjärjestelmää, jonka avulla piikiekkojen tuotantoa ja myyntiä ohjataan.

Pääpaino tehtävässä on kehitystyössä ja noin 80% työajasta meneekin uuden kehittämiseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. ylläpitoa ja vianselvitystä. Okmeticilla ohjelmoijat pääsevät olemaan mukana koko kehitystyön elinkaaressa eli tulet tekemään tarpeiden määrittelyä ja tarkennusta, teknistä suunnittelua ja toteutusta sekä käyttöönoton testausta ja tukemista. Kehitystyötä tehdään sisäisten asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja olet siis aktiivisesti mukana kehittämässä ratkaisumalleja niihin. Järjestelmän monipuolisuuden ja voimakkaan kehityksen ansiosta tehtävä tarjoaa vaihtelevuutta eikä töiden teko ole päivästä toiseen samanlaista.

Tällä hetkellä Okmeticin IT-tiimissä on viisi todella kokenutta tekijää, joilta saat työhösi tukea ja sparrausta ja ammattitaitosi pääsee kehittymään nopeasti. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai uusia haasteita kaipaava kokeneempi tekijä, tärkeintä on halu työskennellä pitkäjänteisesti Okmeticin järjestelmän parissa ja kehittää omaa asiantuntijuutta sen myötä. Tiimin sisällä toimitaan avoimesti ja kannustetaan kommunikoimaan ja tuomaan omia näkemyksiä esille.

Okmetic etsii henkilöä, jolla on:

– Osaamista seuraavista: C# ja SQL-kieli jossakin relaatiotietokantaympäristössä (esimerkiksi SQL Server, Oracle tai MySQL)
– Aikaisempaa ohjelmointikokemusta joko töiden tai oman harrastuneisuuden kautta
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

– Osaaminen seuraavista: .NET (Microsoft WPF)

Okmetic ja tämä tehtävä tarjoavat sinulle:

– Roolin, jossa pääset konkreettisesti näkemään kädenjälkesi ja kehittämään yrityksen toiminnan kannalta merkittävää tuotetta
– Omalla alallaan kehityksen kärjessä olevan tuotteen, jonka parissa työskentely kehittää myös sinun ammatillista osaamistasi
– Suomalaisessa yrityskentässä ainutlaatuisen ympäristön ja alan, jolla on hyvät tulevaisuuden näkymät
– Työympäristön, jossa työntekijät viihtyvät ja jossa pääset myös itse vaikuttamaan miten asioita tehdään

Mikäli olet Okmeticin etsimä Ohjelmistokehittäjä lähetä CV ja hakemus viimeistään 7.11.2018 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/okmetic-ohjelmistokehittaja-10-2018. Laitathan hakudokumentit PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili tai muita näytteitä mahdollisista projekteista, tutustumme mielellämme myös niihin.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.okmetic.com/fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shamsilta (0504350807 jasmin.shams[ät]atalent.fi).

—————————————————————————————————————
Medixine Oy: Full Stack -kehittäjä (healthtech)

Tyyppi: Vakituinen

Toivottu tausta: Ohjelmistoalan työkokemusta, tehtävä räätälöitävissä osaamisen mukaan

Työaika: 38 h/vko (joustoa tarvittaessa)

Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan

Sijainti: Lars Sonckin kaari, Espoo

Haku-DL: 29.10.2018

Medixine Oy on suomalainen terveyden ja hyvinvoinnin sähköisiin ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys – digitaalisen terveydenhuollon edelläkävijä. Tuotamme palvelin- ja mobiilisovelluksia sekä kokonaisratkaisuja terveydenhuoltosektorille, vakuutusyhtiöille ja lääketeollisuuteen sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Ratkaisumme tukevat kansalaisten ja potilaiden aktiivista roolia oman terveytensä ylläpitämisessä ja edistämisessä.

Etsimme full stack -kehittäjää tekemään kanssamme työtä, jolla on olennainen merkitys asiakas- ja potilaslähtöisen terveydenhuollon edistämisen kannalta. Toimit osana kokenutta tuotekehitystiimiämme mm. seuraavanlaisten projektien parissa:

 • Sähköisen palvelualustan toteutus terveydenhuoltoon. Integraatiot asiakkaan järjestelmiin sekä tuotteen muokkaaminen ja edelleen kehitys asiakkaan prosesseihin sopivaksi.

 • Tutkittavan portaalin kehittäminen terveydenhuollon tutkimushankkeeseen.

 • Kokonaan uusien, innovatiivisten terveydenhuollon palveluiden kehittäminen.

Työviikkosi koostuvat mm. seuraavista tehtävistä:

 • Tuotekehitysideoiden vieminen määrittelyn ja suunnittelun kautta toteutukseen ja tuotantoon.

 • Asiakkaille tehtävät kehitysprojektit, joissa Medixinen tuotetta laajennetaan tai käyttökokemusta viilataan ja sopeutetaan asiakkaan toimintamalleihin yhdessä asiakkaan kanssa.

 • Pienempien ja suurempien uusien web- tai mobiilikäyttöliittymien suunnittelu ja toteutus olemassa olevien rajapintojen varaan.

 • Terveydenhuollon mittalaitteiden integrointi, datan mallinnus sekä analytiikan ja raportoinnin kehitys.

Räätälöimme mielellämme rooliasi sen mukaan, mitä jo osaat ja missä haluat seuraavaksi kehittyä. Kiinnostuksen kohteistasi riippuen pääset syventymään mm. seuraaviin teknologioihin ja kokonaisuuksiin, joista tiimissämme löytyy vankkaa osaamista:

 • .NET (ASP.NET MVC, ASP.NET WebApi, C#)

 • iOS / Android / Xamarin / React Native

 • JavaScript, NodeJS

 • Microsoft SQL Server

 • MongoDB

 • RESTful API-suunnittelu

 • HTML5-käyttöliittymät: Bootstrap, Font Awesome, CSS, LESS/SASS

 • DevOps

 • IOT-ratkaisut

 • Pentesting

Työajat joustavat tarvittaessa: jos esim. viimeistelet vielä alan opintoja, on työajat mahdollista sovittaa tilanteen mukaan.

Full Stack -kehittäjältä odotamme:

Etsimme modernista tuotekehityksestä innostunutta henkilöä, joka haluaa kehittyä full stack -kehittäjäksi tai full stack -kehittäjänä. Paikka sopii hyvin veteraanille, joka etsii mielekkäämpiä työtehtäviä tuotetalosta, tai esim. uransa viime vuosina aloittaneelle kehittäjälle, jolla on nälkää edetä haastavampiin tehtäviin. Toivomme kiinnostusta työskennellä meille keskeisten teknologioiden parissa (ks. yllä ”Työnkuva”). Odotamme seuraavaa perusosaamista:

 • Työkokemusta ohjelmistoalalta

 • Kokemusta seuraavista:

  • Relaatiotietokannat

  • Modernit web-teknologiat

  • C# / Java tai muu moderni ohjelmointikieli

 • Kykyä tehdä yhteistyötä ohjelmistoprojekteissa asiakkaiden kanssa

 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mikäli voisit olla oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä meille CV:si/LinkedIn-profiilisi ja mahdolliset työnäytteesi 29.10.2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/medixine-full-stack-kehittaja-healthtech-10-2018. Halutessasi voit liittää mukaan myös hakemuskirjeen, jossa kerrot tarkemmin toiveistasi liittyen seuraavaan ura-askeleeseen.

Medixinestä voit lukea lisää osoitteessa: www.medixine.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Talent Research Specialistimme Severi Kausola (severi.kausola[ät]atalent.fi).