Asteriskin Varjopikkujoulut 7.11.

  • 04.11.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Tervetuloa Asteriskin Varjopikkujouluihin 7.11.!

In English below!

Muistutuksena kaikille: perinteikkääseen tapaan syyskokousta edeltävällä viikolla järjestetään Asteriskin varjopikkujoulut ja ne ovat jo tulevana keskiviikkona Kertun saunalla noin klo 17:30-21:30. Paikalle ovat tervetulleita täysin ilmaiseksi kaikki riskit tonttulakeissaan (lue: ilman tonttulakkia 20€ osallistumismaksu).

Yhtenä illan odotetuimpana ohjelmananumerona nykyinen hallitus kertoo hieman pesteistään ja järjestötoiminnasta kiinnostuneiden jäsenten mietteitä kartoitetaan sekä kysymyksiin vastaillaan. Tämän tarkoituksena on kartoittaa hallituspyrkyreitä, mutta mikään ei estä kertomasta hakuhalukkuuttaan vasta syyskokouksessa!

Tarjolla on luonnollisesti hieman glögiä, pipareita ja joulutorttuja 🙂

PSST! Varjopikkujoulujen jälkeen 13.11. on Syyskokous, josta täällä pientä promoa!

TL;DR:

MITÄ: Varjopikkujoulut
MISSÄ: Kertun sauna, Läntinen Pitkäkatu 35, 20100 Turku
MILLOIN: 7.11. klo 17:30
KENELLE: Kaikille riskeille tonttulakeissaan!

WHAT: Pre-pre-Christmas Party:
An annual gathering before the fall assembly where folk eat cookies and talk a bit about the decisions that will be made in the fall assembly. The current board e.g. talks about their own positions and is there to answer any questions about the organization.
WHERE: Kertun sauna, Läntinen Pitkäkatu 35, 20100 Turku*
WHEN: 7.11. Starts at 5:30pm
FOR WHOM: All members of Asteriski ry (please, wear a Christmas hat, it’s a tradition!)