Hybridin hallitushipsuttelut tiistaina 6.11.

  • 04.11.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Hei!

Olet sitten järjestötoiminnasta vielä mitään tietämätön piltti/fuksi/fetus tai ainejärjestöissä vuosia toiminut jäärä, kannattaa kalenteriin merkitä tiistaiksi 6.11. klo 17.00 Hybridin hallitushipsuttelut! Tässä Hybridin toimistolla (Yo-talo B, Rehtorinpellonkatu 4–6 B) järjestettävässä tilaisuudessa nykyiset hallituksen jäsenet kertovat tiedekuntajärjestön hallituksessa toimimisesta sekä siihen hakemisesta ja vastaavat esille nouseviin kysymyksiin.

Kannattaa muistaa, ettei tiedekuntajärjestönkään hallituksessa toimiminen edellytä aikaisempaa kokemusta ainejärjestötoiminnasta! Toisaalta ainejärjestöissä aikaisemmin toimineet voivat päästä Hybridin kautta näkemään aivan uudenlaisen osan Turun yliopiston ja TYYn toimintaa.
Hallitushipsutteluihin osallistuminen ei sido sinua vielä mihinkään, joten paikalle kannattaa ehdottomasti saapua, vaikket olisikaan vielä ajatellut hakea Hybridin hallitukseen. Tarjolla on myös pientä purtavaa!
Terveisin
Hybridi ry:n hallitus