Asteriskin Jätteidenkierrätysexcu 18.11.!

  • 06.11.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Asteriskin Jätteidenkierrätysexcu 18.11.!

Onko sulla kotona vaatteita, joita et enää käytä? Entäs rikkinäisiä johtoja, akkuja, hehkulamppuja? Läjä tyhjiä pattereita? Läjä tyhjiä viinipulloja? Nyt on mahdollisuutesi sanoa näille kaikille että VEKS POIS ja samalla tehdä jotain ympäristömme eduksi nimittäin:

Sunnuntaina 18.11. Asteriski järjestää jätteidenkierrätysexcursion: lähdetään parin auton voimin pyörähtämään ainakin kaatopaikalla ja jossain isommassa kaupassa, josta löytyy kierrätyspisteitä erilaisille jätteille. Tapahtuma on ilmainen ja lähtö on Asteriskin toimistolta klo 14. Nappaa siis roinasi mukaan ja tule messiin!

HUOM. Käytössämme ei ole peräkärryä tai vastaavaa, joten valitettavasti huonekaluja emme voi ottaa mukaan.

Vihrein terveisin,
Iina ja Veera
(iiansi@utu.fi, veilpa@utu.fi)