Syysmyräkkä 16.11.2018

  • 08.11.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Jos sinä saisit päättää miten sinua autetaan erilaisissa elämäntilanteissasi tulevaisuudessa, niin mitä haluaisit? Olisiko vastauksena palveluiden Trivago, Sirin tarjoama opastus vai jotain ihan muuta? Miten palvelut sopivat erilaisten ihmisten yllättäviinkin elämäntilanteisiin? Tule mukaan miettimään ratkaisuja mm. näihin kysymyksiin omalla aiheella ja ryhmällä tai yksinäsi.

Syysmyräkässä ideoidaan ja suunnitellaan ratkaisuja haasteisiin, joita moninainen toimijaverkosto (julkishallinto, kolmas sektori ja yritykset) kohtaavat matkalla kohti segmentti- ja elämäntapahtumalähtöistä toimintamallia. Tulevissa haasteissa esille nousevat niin asiakasymmärrys, datan hyödyntäminen palveluiden räätälöinnissä kuin osallisuuden uusien mahdollisuuksien etsiminen. Työskentely tapahtuu moniosaajatiimeissä, joiden tukemiseen tarjoamme ammattitaitoisen fasilitoinnin ja asiantuntevat valmentajat. Kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja oppimaan!

Sitova ilmoittautuminen osoitteeseen:
http://kalenteri.turku.fi/events/node/238776

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄ:
Väestörekisterikeskus ja Turun kaupunki