Asteriskin Pikkujoulut 2018

  • 25.11.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Hou hou hou!

On aika valmistautua tämän lukuvuoden parhaimpiin pikkujouluihin…nimittäin Asteriskin perinteiset pikkujoulut tulevat taas! Merkkaa siis jo kalenteriisi päivämäärä 15.12.!

Tällä kertaa luvassa on astetta hienommat ja isommat juhlat kuin koskaan aiemmin. Woop woop! Illan aikana luvassa on niin perinteistä ohjelmaa, kuin myös vähän erikoisempaa ohjelmanumeroa. Tiedossa on mm. pilttikaste, pilttien palkitsemista sekä todella huikeat esiintyjät. Illan ja jatkojen esiintyjät julkaistaan tulevien päivien aikana, joten pysy kuulolla!

Ilmoittautuminen näihin huikeisiin riskivuoden päätösjuhliin alkaa Asteriskin jäsenille 27.11. tiistaina kello 12:00 ja muille 1.12. lauantaina kello 16:00. Jos haluat ottaa avecin mukaan ja hän ei ole Asteriskin jäsen, niin hän pääsee ilmoittautumaan vasta 1.12. Siinä tapauksessa kannattaa olla nopea ilmoittautumisen suhteen, jotta avec pääsee varmasti juhliin mukaan. Paikkoja näihin kekkereihin on sadalle nopeimmalle! Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Paikkana juhlille toimii Kakskerran Hirvilampi. Ilta alkaa Hirvilammen Hirsihuvilalta ja jatkuu illan pimetessä samassa yhteydessä olevalla Paviljongilla. Kuljetukset Hirvilammelle sekä takaisin Turun keskustaan sisältyvät lipun hintaan. Huomaattehan, että kuljetus lähtee yliopistolta jo neljän aikoihin.

Hintaan kuuluu moderni joulubuffet, alkusnapsi, pari viinikaatoa ja kahvi + avec. Jatkoilla on yhteystyökumppaniemme tarjoamia juotavia. Muuten tapahtuma on opm.

Pukukoodina toimii tumma puku ja akateemiset kunniamerkit.

What: Asteriski ry’s Pre-Christmas party
Where: Kakskerran Hirvilampi, Vapparintie 692, 20960 Turku
When: Saturday 15.12. 17:00 a’clock
How much: 30€ to members of Asteriski, to others 40€
What to wear: a dark lounge suit and academic medals or ribbons

 

Ilmo: täällä!!

 

Lisätietoja pikkujouluista jaetaan Asteriskin somessa, joten kannattaa seurata pikkujoulujen tapahtumasivua: https://www.facebook.com/events/338892156694983/ , sekä Asteriskin Instagram-tiliä: https://www.instagram.com/asteriski_ry/