Kyykän MM-kilpailut 2019

  • 26.11.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Hei!

Kyykättääkö? Ensi helmikuussa on mahdollisuus tavoitella Kyykän maailmanmestaruutta. Silloin tuhannet opiskelijat ympäri maan kerääntyvät ottamaan toisistaan mittaa kyykkäkentillä viidessä eri sarjassa! Jos itse kisaaminen ei kuitenkaan kiinnosta, niin on mahdollista lähteä vain katsomaan kisoja ja fiilistelemään tunnelmaa eeppisiä illan kyykkä-jatkoja unohtamatta! Perinteisesti kyyditys Tampereen kisoihin ja takaisin on järjestynyt aina Hybridin tilaamien bussikyytien kautta, bussit ovat lähteneet kohti Tamperetta tapahtumapäivänä n. klo 5:00. Bussikyydin hinta varmistuu lähempänä tapahtumaa.

Tänäkin vuonna kaikkien joukkuepaikkojen hintaan sisältyy neljä kyykkähaalarimerkkiä! Asteriskin kautta ostettavien ennakkolippujen ostomahdollisuus päättyy 28.11. klo 23:55. Linkin kautta voi ostaa Asteriskille varatut ennakkojoukkuepaikat. Ennakkojoukkuepaikkoja on tarjolla vain rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Joukkuepaikat ostetaan bailataan.fi:n kautta, linkki alhaalla. Huomioithan, että jos katsojana haluat virallisiin jatkobileisiin, sinun on ostettava jatkolippu yleisestä myynnistä (aukeaa 1.12 klo 12:00).

Mitä: Akateemisen kyykän MM-kilpailut 2019

Missä: Tampereen Hervanta Milloin: 9.2.2019

Miksi: Koska kyykkä

Mitä maksaa: 55€/joukkue

Joukkueiden ilmoittautuminen sulkeutuu: 28.11. klo 23:55

Ilmolinkki: https://my.surveypal.com/MM-Kyykkka-2019

Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1300037840139060/