Rekryilmoituksia, Turku

  • 29.11.2018
  •  
  • 0 kommenttia
Rekryilmoitukset:
1.) Junior Mixed Reality Developer, Turku
2.) Sovelluskehittäjä (Front-end / Back-end / Full stack) Espoo, Turku, Salo, Vaasa
——————————————————-
JUNIOR MIXED REALITY DEVELOPER
 
CTRL Reality Oy (http://ctrlreality.fi/) hakee Junior Mixed Reality Developeria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
 
Työnkuvasi koostuisi ensisijaisesti asiakasprojektien tuotannosta mutta myös sisäisestä tuotekehitystyöstä. Työ alkaisi yhdistettyyn todellisuuteen tutustumisesta sekä kehitystyökalujen käytön opettelusta, ja jatkuisi kevyiden asiakasprojektien parissa kokeneempien ohjelmistokehittäjien rinnalla. Ala on uusi, ja emme odota, että sinulla on kattavaa kokemusta yhdistetyn todellisuuden (AR/VR) sovellusten kehittämisestä.
 
Työsuhde voi olla koko- tai osa-aikainen. Työ soveltuu hyvin vähintään kolmannen vuoden opiskelijalle ja se voi olla osa-aikainen opintojen ohessa ja muuttua kokoaikaiseksi kesällä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
 
Jos olet hakemamme henkilö, omaat nämä ominaisuudet:
 
1. Halu kehittyä huippuosaajaksi yhdistetyn todellisuuden kentällä – Tiimillämme on kokemusta yhdistetyn todellisuuden kehitystyöstä jo vuodesta 2012 asti. Pääset oppimaan parhailta!
2. Hyvä käytännön ohjelmointiosaaminen ja kyky perehtyä uusiin ohjelmointikieliin ja työkaluihin – Jos sinulla on näyttää joitakin esimerkkejä projekteistasi, me haluamme nähdä ne!
3. Unityn, tai jonkin muun pelinkehitysalustan tuntemus – Sinun ei tarvitse olla pelinkehittäjä, mutta kyseisten työkalujen hallitseminen on ehdotonta plussaa.
4. Web-ohjelmoinnin perusteet (front end ja/tai back end) – Emme tee verkkosivuja, mutta aina välillä tästä osaamisesta on hyötyä.
 
Mainitse hakemuksessa myös, mikäli sinulla on alla olevista aihealueista mitään kokemusta:
 
– Yhdistetty todellisuus
– 3D-grafiikka
– Käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu
– REST-rajapinnat
– IaaS-palvelut (esim. Microsoft Azure, DigitalOcean)
– Audiovisuaalinen materiaali (animaatiot, videot, musiikki, valokuvaus jne.)
 
Toimistomme on Turussa Kauppatorin kulmalla. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
 
Tehtävään haetaan 2.12.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen careers@ctrlreality.fi. Mikäli olet korkeakouluopiskelija, liitä myös mukaan opintorekisteriotteesi.
 
Lisätietoja antaa Lead Developer Leo Sakari (+358 50 571 9771, leo@ctrlreality.fi)
————————————————————————————————————

Sovelluskehittäjä (Front-end / Back-end / Full stack) Espoo, Turku, Salo, Vaasa

Sitowise toteuttaa moderneja paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja, joiden avulla olemme mukana rakentamassa toimivaa ja turvallista elinympäristöä. Viemme asiakkaitamme eli kuntia, valtionhallintoa ja yrityksiä tulevaisuuteen digitalisoimalla rakennetun ympäristön tiedonhallintaa.

Tapa, jolla elinympäristöämme suunnitellaan, rakennetaan sekä pidetään kunnossa, on muuttumassa nopeasti. Meillä Sitowisessä on kehitetään tätä murrosta tukevia ohjelmistoratkaisuja, ja haemme nyt vahvistusta huippuosaavaan joukkoomme!

Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan web-sovellusten back-end – ja/tai front-end -ohjelmointiin. Ketteryys, käytettävyys, laatu sekä automaatio ovat tekemisemme peruspilareita.

 

Arvostamme, jos sinulla on osaamista jostakin tai joistakin seuraavista teknologioista:

  • Java
  • JavaScript
  • .net -kehitys (C#)
  • HTML + CSS

 

Lisäksi on hienoa, jos sinulla on osaamista:

  • Versionhallintatyökaluista (esim. Bitbucket)
  • Tietokannoista (esim. SQL)
  • Paikkatiedon ihmeellisestä maailmasta (Esim. PostGIS, OpenLayers)

Teknologiat ovat meille kuitenkin toissijaisia – uskomme vahvasti siihen, että koodari kuin koodari hoitaa homman kotiin, kun asenne, motivaatio, intohimo ja näyttämisen halu ovat kohdillaan. Palkkaamme yhtä lailla uran alkuvaiheessa olevia kuin myös kokeneita mestareita. Haemme hyviä tyyppejä, emme pakasta vedettyjä täydellisiä koodareita.

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestäsi pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät, reipas tekemisen tahti sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa kattavilla työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas- ja puhelinedulla sekä liikuntaedulla ja monipuolisilla virkistyseduilla.

Lyhyelläkin devaajan kokemuksella varustettu ihminen tietää, että tässä työssä huumorista ja itseironiasta ei ole haittaa. Arvostamme lisäksi työ- / harrastuskokemusta web-sovelluskehityksestä, ymmärrystä palveluiden käytettävyydestä, hyviä tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Ja ennen kaikkea palavaa intohimoa ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus, koodaa meille kevyt demo tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Hakulinkin löydät osoitteesta www.sitowise.com/developers Odotamme, että kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja työtehtävistä antaa osastopäällikkö Juha Pesonen puh. +358 44 750 0850 ja tuotanto- ja teknologiajohtaja Jan Lindbom puh. +358 40 503 2435 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön asiantuntijayritys, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1 400 huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin 18 kaupungissa.