Hae Hybridin vuosijuhlatoimikuntaan!

  • 04.12.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Hei!

Hybridi täyttää 15 vuotta 30.11.2019, mistä johtuen on päätetty avata avoin haku vuosijuhlatoimikuntaan, joka järjestää tulevan vuoden hienoimmat juhlat yhdessä Hybridin ensi vuoden hallituksen kanssa. Toimikunta tarvitsee sekä puheenjohtajan että jäseniä, jotka ovat kiinnostuneita juhlien suunnittelusta ja järjestämisestä. Yksittäisille toimikunnan jäsenille pyritään antamaan pieni vastuualue kokonaisuudesta, jotta työmäärä pysyy kohtuullisena ja kaikki pääsevät hoitamaan itseään kiinnostavia asioita pääjuhlaan, jatkoihin tai sillikseen liittyen.

Toimikunnan puheenjohtajaksi hakevilla olisi hyvä olla jonkinlaista aiempaa kokemusta vuosijuhlien järjestämisestä, vaikkei tämä tietenkään välttämätöntä ole. Muille jäsenille riittää reipas mieli ja aikaansaava asenne. Toimikunnalle ei ole määritelty enimmäiskokoa, joten lähtökohtaisesti kaikki halukkaat pääsevät juhlia järjestämään. Vuosijuhlien toteutuksen suunnittelu alkaa heti tammikuussa, vaikka suurin työmäärä osuukin ensi vuoden syksylle.

Pyydämme lähettämään avoimet hakemukset toimikunnan puheenjohtajan tehtävään Hybridin hallitukselle osoitteeseen hybridi@utu.fi. Toimikunnan muiksi jäseniksi haluavia pyydämme ilmoittamaan samaan osoitteeseen lyhyellä viestillä kiinnostus tehtävään. Mikäli et ole varma haluatko mukaan, voit kertoa tästä viestissäsi ja tulla paikalle toimikunnan ensimmäiseen tapaamiseen, jonka jälkeen voit tehdä lopullisen päätöksen.

Toivomme, että toimikuntaan haluavat ilmoittautuvat viimeistään 21.12., jotta toiminta saadaan käyntiin heti tammikuussa!

Terveisin
Kadir Demir
Puheenjohtaja, Hybridi ry