Nakkipalkintoja tarjolla, jäsenet hoi!

  • 05.12.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Hei riskit!

Asteriskin nakittautumisjärjestelmä uudistettiin lukuvuoden alussa ja sen ensimmäinen virallisempi etappi on aivan pian: Pikkujoulut! Nimittäin tässä juhlassa palkitaan ensimmäistä kertaa myös nakkipisteitä keränneitä eli toisin sanoen toiminnassa mukana olleita aktiivisia jäseniä<3 Lukaise siis läpi nettisivujen nakittautumisosio, laske Kevätsaunan jälkeen tähän mennessä tekemäsi nakit ja lähetä sähköpostitse listaus nakeista tämän viikon perjantaihin eli 7.12. mennessä! Ensimmäiseen nakkimerkin osioon tarvitset vain NELJÄ nakkipistettä, joten änyyteenyt naputtamaan mailia (ja ilmoittautumaan Pikkujouluille, ilmo sulkeutuu 5.12. klo 23.59).

Nakeista kannatta pitää kirjaa myös tästä eteenpäin, sillä seuraava palkitsemistilaisuus on Kevätsaunalla 2019, jolloin on jo mahdollisuus nakkimerkin toiseen osioon (tai molempiin, jos ensimmäinen jää vielä tässä kohtaa saamatta). Lisäksi aktiivisten nakittautujien Hall of Fame on tulossa ensi vuonna, joten mainetta ja kunniaa on myös tarjolla.

Nakkilistauksen voi laittaa hallitukselle osoitteeseen asteriski@utu.fi tai nakkitiimiläisille. Yhteystiedot sekä nakkipisteytyksen infot löydät Asteriskin nettisivuilta täältä!

PS. Nakkimerkin ja sen kaikki kolme lisäosaa suunnittelee nakkitiimin holy graffajäbä eli Eero Suvanto, joten ette varmasti tule pettymään 😉