Rekryilmoituksia

  • 07.12.2018
  •  
  • 0 kommenttia
Rekryilmoitukset:
   1.) Kauko Oy: Solution Specialist, Espoo
   2.) Sweetlakes: Software Developer, Tampere
   3.) Tieto: kasva kohti arkkitehdin, konsultin tai projektipäällikön/scrum masterin roolia, Turku
   4.) RCP Software: Embedded Systems Software Experts, Turku, Salo
————————————————————————————

Kauko Oy: Solution Specialist

Sopimustyyppi: Vakituinen
Sijainti: Kutojantie 11, 02630 Espoo
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, toive: tammikuu tai helmikuu 2019
Työaika: Kokoaikainen
Hae viimeistään: Etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä

Kauko on vaativien liikkuvien tietotyöympäristöjen asiantuntija. Se toimittaa parhaat laitteet ja järjestelmät yhdistävät IT-työvälineet, tuottavuutta parantavat ratkaisut ja tehokkaan käytön varmistavat palvelut teollisuuden, logistiikan, viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisille. Kaukon ratkaisuissa yhdistyvät räätälöidyt sovellus-, laite- ja palvelukokonaisuudet. Valikoimiin kuuluu myös energiatehokkuutta parantavia tuotteita. Kauko helpottaa ja tehostaa työntekijän arkea ja parantaa organisaation kannattavuutta. Kaukon asiakaskunta on laaja ja monet kumppanuudet ovat pitkäikäisiä. Osaaminen ja yhteistyö perustuvat syvälliselle ymmärrykselle eri toimialoista ja luotettavan kumppanuuden edellytyksistä. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa. Voit tutustua yritykseen lisää täältä: https://www.kauko.com/fi/etusivu.

Etsimme mainioon Espoon Kilon Post-Sales tiimiimme asiakkaiden palvelusta ja ongelmien ratkaisusta nauttivaa Solution Specialistia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakinainen.

Toimit monipuolisissa IT-alan tehtävissä, joiden kautta tutustut paikkoihin ja tilanteisiin, joita ei tavallisessa toimistotyössä juuri näe. Voit ehkä löytää itsesi mitä mielenkiintoisempien tehtävien parista aina haavanhoidosta jäänmurtajasiltoihin asti. Uusia projekteja, tuotealueita ja opittavaa on paljon ja tiimisi osana yritystä täytyy muuttua liiketoiminnan kehityksen ja asiakkaiden tarpeiden rinnalla.

Olet sitten tulevaisuuden osaaja tai jo tämän päivän nikkari, tärkeintä meille on, että olet otteissasi huolellinen ja reipas. Arvostamme kekseliäisyyttä, suurta uteliaisuutta IT-maailman uutuuksiin ja uskallusta esittää ajatuksiasi. Yhtä tärkeää meille on maltti oppia kokeneemmilta ja into ottaa asioista selvää.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, jos sinulla on osaamista jo jostain seuraavista:
– Tekninen laiteosaaminen
– Windows 7, 8.1, 10
– Powershell, vbs, Azure, MDT/SCCM
– C#
– Paikannusosaaminen: GPS, GNSS
– Android- ja mobiililaitteiden etähallinta, esim. Soti mobicontrol
– Etähallinta/MDM -osaaminen suotavaa
– Verkkoyhteydet, VPN

Oman lähtötilanteesi mukaan sekä alun perehdytyksen ja käytännön tekemisen kautta saat kasvavaa vastuuta eri asiakkuuksista ja projekteista. Työtehtäväsi sisältävät alussa esimerkiksi ammattilaitteiden kuljettamista, ohjelmien asentamista ja asiakkaiden koneiden ylläpitoa. Tärkeintä on, että ymmärrät asiakkaan ongelmia teknisestä näkökulmasta ja osaat jakaa sen tiimisi kanssa.

Koska Kauko Oy toimii myös viranomaisyhteistyössä, uudelta työntekijältä vaaditaan hyväksytty perusmuotoinen turvaselvitys. Työtehtävä voi sisältää jonkin verran työmatkustusta asiakastarpeiden mukaan.

Miksi hakea Kaukolle?
– Koulutukseen ja osaamisen kehittymiseesi panostetaan ja sinulla on jopa mahdollisuus päästä ulkomaille huippuosaajien koulutuksiin noin 1-3 kertaa vuodessa
– Joustavuutta työajoissa ja mahdollisuus työskennellä toisinaan etänä
– Työskentelet rennossa työympäristössä ja saat tukea kollegoiltasi
– Tiimihenkeen panostetaan ja virkistäviä tapahtumia on useammin kuin kerran vuodessa
– Tarjoamme rehdin palkkauksen taitojesi ja kokemuksesi mukaan
– Saat käyttöösi ison konsernin tarjoamat henkilöstöedut kuten lounasedun ja liikunta- ja kulttuurisetelit

Toivomme sinulta:
– IT-alan opintoja: voit olla opintojasi viimeistelevä tai jo valmistunut
– Innokasta, itseohjautuvaa ja vastuuntuntoista asennetta
– Asiakaslähtöistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta
– Kykyä sietää keskeneräisyyttä ja muuttuvia tilanteita
– Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV sekä hakemuksesi mahdollisimman pian täällä: https://apply.atalent.fi/kauko-oy-solution-specialist-12-2018. Kerro hakemuksessasi myös kiinnostuksen kohteistasi, mitä haluat oppia ja miksi, mitä haluat tehdä tulevaisuudessa, milloin voi aloittaa ja mikä on palkkatoiveesi. Etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaavat Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi) ja keskiviikosta 12.12. alkaen Recruitment Manager Lisa Jokinen (050 599 18 35, lisa.jokinen[at]atalent.fi).

——————————

Sweetlakes: Software Developer

Tyyppi: Kokoaikainen (arkipäivisin toimistoaikoina), vakituinen
Haettu tausta: itsenäiset taidot C-ohjelmoinnissa
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään helmikuussa 2019
Sijainti: Tampere
Haku-DL: 12.12.2018

Sweetlakes on Jyväskylässä ja Tampereella toimiva ketterä ohjelmistoyritys. Sweetlakesilla on kova joukko osaajia C-devaajista mobiilitaitajiin, joiden palveluita käyttävät sekä isot kansainväliset organisaatiot että pienet startupit. Sweetlakesilla on myös mm. oma sisäinen mobiilimaksamisen start-up HonestPay (www.honestpay.net). Sinun ei tarvitse osata suunnistaa tai lyödä pesäpalloa, mutta meidän säännöllisissä illanvietoissa joudut kokeilemaan kaikenlaista.

Etsimme nyt uransa alkuvaiheessa olevaa ohjelmistokehittäjää liittymään Sweetlakesin kehitystiimiin!. Pääset laittamaan kätesi saveen Sweetlakesin sulautettuihin ympäristöihin sijoittuvissa turvallisuussektorin asiakasprojekteissa, ja tulet työskentelemään kriittiseen infrastruktuuriin parissa. Sweetlakesilla projekteissa mennään aina laatu edellä ja tätä tuetaan tarjoamalla sinulle aikaa kouluttautumiseen sekä työkavereiden tukea tarpeen vaatiessa. Työ räätälöidään sopimaan juuri sinulle; tehtävien tarkka sisältö ja roolisi tiimissä määräytyvät oman osaamis- ja taitotasosi mukaan.

Sinulta odotamme:
● C-ohjelmointiosaamista (plussaa sulautetuista ympäristöistä)
● korkeakouluopintoja IT-alalta (AMK tai yliopisto)
● omatoimista ja rohkeaa työskentelyotetta
● sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
● motivaatiota oppia uutta ja kehittyä

Katsomme eduksi:
● C++-osaamisen
● ymmärryksen reaaliaikakäyttöjärjestelmistä (esim. VxWorks)
● kiinnostuksen olla mukana kehittämässä Sweetlakesin toimintaa sisäisesti

Sweetlakes tarjoaa sinulle aidosti mielenkiintoisen ja vakituisen työn, jossa pääset kehittymään ammatillisesti (esim. sisäisten koulutusten myötä) ja haastamaan itseäsi vastuullisessa roolissa. Pääset osaksi matalahierarkkista kehitystiimiä, jossa jokainen jäsen pääsee vaikuttamaan ja kehittymään omien kykyjensä mukaisesti ja jossa panostetaan yhteiseen tiimihenkeen. Saat myös tietenkin valita omat työkalusi.

Kuulostaako hyvältä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 12.12.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/sweetlakes-software-developer-11-2018 Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili tai linkkejä omiin projekteihisi, tutustumme mielellämme myös niihin!

Miten rekrytointiprosessi etenee tästä eteenpäin?
1. aTalentin puhelinhaastattelu
2. Sweetlakesin puhelinhaastattelu
3. Haastattelu ja tekninen tehtävä Sweetlakesilla
4. Päätös tehtävään valittavasta henkilöstä

Työhön valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys rekrytointiprosessin aikana.

Pääset tutustumaan Sweetlakesiin tarkemmin täällä: http://sweetlakes.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

———————————————————————————————-

Kalle tässä moi!

Olen töissä Tiedolla. Kuulun Customer Experience Management (CEM) nimiseen yksikköön, joka toimii itsenäisesti ja ketterästi Tiedon sisällä. Tiimimme on keskittynyt Microsoftin teknologioihin. Office 365 ja pilven yleistymisen myötä liiketoiminta, myynti ja meidän projektit ovat muuttaneet muotoaan. Nykyään tehdään paljon nopeammin, ketterämmin asioita. Meillä olisi tarvetta juniori-porukalle, jotka ohjauksessani kasvaisivat ammattiinsa projektipäällikkönä, arkkitehtinä tai konsulttina. Lisätietoja yksiköstämme https://campaigns.tieto.com/join-CEM . Minä istun Eurocityssä Turun konttorilla.

Työ on aluksi teknistä kehitystyötä eli devaamista. Sinulla pitäisi olla kokemusta tai käsitys ohjelmoinnista ja sinun tulee tykätä siitä. Jos uuden syntaksin, kielen tai teknologian opettelu tuntuu pahalta, niin tämä työ ei ole sinua varten. Emme hae kuitenkaan kovinta KERNEL-koodaajaa, joka vaippaiässä teki ensimmäisen sovelluksensa, vaan myös henkilöä, jolla on kyky ilmaista itseään kirjallisesti ja suullisesti – eli dokumentointi ja pystyt keskusteluun muiden kanssa – esittämään omia näkemyksiä ja ratkaisuja.

Alkutyö koostuu mm. SharePoint Online, Azure, Microsoft Graph, React, Node.js, Angular, JavaScript, HTML, CSS, .NET Framework ja SQL. Ei ole vaatimuksena, että suoraan koulun penkiltä osaisitte näitä tekniikoita – lasketaan aina eduksi, jos jokin on tuttu tai ollut käytössä. Ensimmäinen puoli vuotta menee varmasti opetellessa ja harjoitellessa pilvimaailman koodausta, kuitenkin yhdistettynä aina johonkin asiakasprojektiin. Teemme erilaisia ratkaisuja Office 365 ja Azure pilveen. Nykyään mikroarkkitehtuuri, kontit ym. Kubernetes on kuuma juttu – niitä me tehdään ja niitä te tulette tekemään.

Kun työt lähtevä käyntiin, niin tarkoituksena on lähteä kohti arkkitehdin, konsultin tai projektipäällikön/scrum masterin roolia. Nämä eivät ole toisiaan poissulkevia, teen itse kaikki rooleja riippuen projektista. Valmennukseen kuuluu myös jonkinasteista johtamisen ja esiintymisen koulutusta – pelkkä IT ei riitä. Itsevarmat esiintyjät ja projektitiimien johtajat tarvitsevat muutakin valmennusta. Hauskaa kuin hammaslääkärissä, eikö? Nyt kääritään hihat ja hommiin.

Saat minulta lisätietoja halutessa, muussa voit lähettää minulle CV:si ja avoin hakemus max  2500 merkkiä (ilman välilyöntejä). Lisäpisteitä saa, jos tiivistää omin sanoin miten mikroarkkitehtuuri liittyy Azureen kolmella virkkeellä. Hae 6.1.2019 mennessä.

 

Ystävällisin terveisin | Best Regards,

 

Karl-Johan Spiik – Senior Solution Architect

Microsoft Digital Services, CEM

 

Email karl-johan.spiik@tieto.com

Mobile +358 (0) 440 677 776

 

Tieto Finland Oy

Keilalahdentie 2-4  , P.O. Box  2

FI-02101 ESPOO, Finland


CP Software’s success story continues. As a result of the positive outlook and order backlog, we are looking for EMBEDDED SYSTEMS SOFTWARE EXPERTS to join our experienced teams in Turku and Salo.

Do you have a few years of working experience or are you already be identified as GURU for embedded systems programming?

At RCP Software, you will be working with the latest processor solutions and versatile creative projects. You will be part of our team of experts and work closely with our electronics designers.
You are already familiar with C / C ++ / Python programming languages ​​and real-time operating systems, and you are not scared about CI- software testing either. In your daily work you will come across a wide range of technologies and tools: Arm Mbed OS, Embedded Linux OS, FreeRTOS, Jenkins and the most varied wireless systems and protocols.
In order succeed in our team, you are having “Get Things Done” mindset, natural curiosity and interests in new things.

We offer a good working atmosphere among highly experienced professionals and excellent opportunities to develop your skills further in software development. Team support is always available.

Please submit your application and CV to careers@rcpsw.com
For further information, please contact CEO Turkka Laakkio, 050 3663412.

Alkutyö koostuu mm. SharePoint Online, Azure, Microsoft Graph, React, Node.js, Angular, JavaScript, HTML, CSS, .NET Framework ja SQL. Ei ole vaatimuksena, että suoraan koulun penkiltä osaisitte näitä tekniikoita – lasketaan aina eduksi, jos jokin on tuttu tai ollut käytössä. Ensimmäinen puoli vuotta menee varmasti opetellessa ja harjoitellessa pilvimaailman koodausta, kuitenkin yhdistettynä aina johonkin asiakasprojektiin. Teemme erilaisia ratkaisuja Office 365 ja Azure pilveen. Nykyään mikroarkkitehtuuri, kontit ym. Kubernetes on kuuma juttu – niitä me tehdään ja niitä te tulette tekemään.

Kun työt lähtevä käyntiin, niin tarkoituksena on lähteä kohti arkkitehdin, konsultin tai projektipäällikön/scrum masterin roolia. Nämä eivät ole toisiaan poissulkevia, teen itse kaikki rooleja riippuen projektista. Valmennukseen kuuluu myös jonkinasteista johtamisen ja esiintymisen koulutusta – pelkkä IT ei riitä. Itsevarmat esiintyjät ja projektitiimien johtajat tarvitsevat muutakin valmennusta. Hauskaa kuin hammaslääkärissä, eikö? Nyt kääritään hihat ja hommiin.

Saat minulta lisätietoja halutessa, muussa voit lähettää minulle CV:si ja avoin hakemus max  2500 merkkiä (ilman välilyöntejä). Lisäpisteitä saa, jos tiivistää omin sanoin miten mikroarkkitehtuuri liittyy Azureen kolmella virkkeellä.

 

Ystävällisin terveisin | Best Regards,

 

Karl-Johan Spiik – Senior Solution Architect

Microsoft Digital Services, CEM

 

Email karl-johan.spiik@tieto.com

Mobile +358 (0) 440 677 776

 

Tieto Finland Oy

Keilalahdentie 2-4  , P.O. Box  2

FI-02101 ESPOO, Finland