Fudan kaksoistutkinto-ohjelma

  • 30.12.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Moro!

Kuten aikaisempina vuosina, niin aina tämä Fudan-yliopiston (Shanghai, Kiina) ja Turun yliopiston kaksoistutkinto-ohjelman markkinointi jää viime tippaan.  No, tammikuussa jälleen on haku tähän ohjelmaan. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja hakemisesta tammikuussa. Ohjelmasta on niukasti tarinaa täällä: http://future.utu.fi/. Lisätietoja saa heti spostilla (tovewe@utu.fi) tai poikkeamalla juttelemassa (450F, Agoran 4. kerroksesta). Tuolloin tultaneen myös kertomaan meidän EIT Digital -maisteriohjelmista.

Ennakkotietona myös asiasta kiinnostuneille, että jos kaksoistutkinto-ohjelma kiinnostaa, kannattaa harkita tammikuussa alkavaa Capstone-kurssia. Tällöin on mahdollista jatkaa Capstone-kurssia vaihdon aikana Fudanissa yhdessä syksyllä 2018 aloittaneiden Fudan-yliopiston opiskelijoiden kanssa. He tulevat tammikuussa 2019 kevätlukukaudeksi Turkuun.

Hakuaika umpeutunee tammikuun viimeisellä viikolla, koska silloin ehdit hakea rahoitusta vaihtoon 7.2. mennessä. Matka-apurahan hakemiseen kannattaa myös tutustua etukäteen.

https://intranet.utu.fi/index/vaihtopaikat-ja-ohjelmat/Sivut/default.aspx

https://intranet.utu.fi/index/vaihtopaikat-ja-ohjelmat/Sivut/kahdenvaliset-vaihtopaikat-euroopan-ulkopuolelle.aspx

Terw. Tomi