rekryilmoituksia

 • 07.01.2019
 •  
 • 0 kommenttia
1) Funidata: (Junior) DevOps Specialist (HKI
2) Glaston: Software Developer (TRE)
3) Kine Robot Solutions: ohjelmistokehittäjä
4) Digia Career Compass
5) Digia API Hackatemia (HKI)Funidata: (Junior) DevOps Specialist


Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Sijainti: Hiomotie 3, 00380 Helsinki
Haku-DL: 15.01.2019

Funidata Oy on perustettu tammikuussa 2016 neljän yliopiston yhteisen OTM-hankkeen (opintohallinnon tietojärjestelmän modernisointi) pohjalta. Funidata tarjoaa opetuksen ja opiskelun jatkuvasti kehittyvän ydinjärjestelmän, Sisun, SaaS- ja asiantuntijapalveluna. Opintohallinto voi kuulostaa byrokraattiselta, kuivalta tai jäykältä, mutta Funidataan nämä adjektiivit eivät päde. Funidatan työntekijät suhtautuvat työhönsä vakavasti ja työskentelevät sisukkaasti erilaisia näkökulmia arvostaen sekä huumorin höystämänä: ” …ilman kirosanoja ei Sisua tehdä päivääkään. Eipä kyllä toisaalta ilman naurunremakkaakaan.” Funidatan omien työntekijöiden lisäksi järjestelmän kehitystyöhön osallistuvat yhteistyökumppanien Codenton ja Nitorin konsultit.

Tutustu Funidataan täällä:
https://www.youtube.com/watch?v=oYcHZUiDvMU

Etsimme nyt tulevaisuuden infrastruktuurin huippuosaajaa, (Junior) DevOps Specialistia, osaksi Funidatan ketterää kehitystiimiä. Tässä tehtävässä pääset ottamaan osaa erityisesti Sisu-järjestelmän ylläpitoon – kehitystä unohtamatta. Sisu-järjestelmä tavoittaa yli 60 000 loppukäyttäjää ja tässä mittavassa järjestelmähankkeessa monipuoliset työtehtäväsi sisältävät palvelininfrastruktuurin ylläpitoa ja kehittämistä sekä myös sisäisen kehitysinfrastruktuurin hallintaa yhteistyössä kehitystiimin kanssa. Mahdollisuuksien mukaan otat myös teknisen yhteyshenkilön roolia varmistaen, ettei asiakkaiden tarvitse huolehtia palvelinalustan valvonnasta, suorituskyvystä tai päivityksistä. Emme odota sinun olevan vielä infrastruktuurin huippuosaaja – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – meille riittää, että palat halusta oppia uutta kokeneemman DevOps gurun avustamana!

Innostuneisuus infrastruktuurin automaatioteknologioihin ja tietoturvaorientoitunut ajatusmaailma ovat perusedellytyksiä tässä tehtävässä. IaC-tuntemuksen lisäksi ennakkoluuloton ja sisukas asenne ratkaisevat: uusien toimintojen suunnittelu ja toteutus ei ole aina nopea saati suoraviivainen prosessi ja kehityspolku on usein täynnä ahaa-elämyksiä, huolenhuokauksia, paniikinpoikaisia ja eufoorisia onnistumisia. Tehtävässä menestymistä tukevat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Sinulta odotetaan:
– Innostusta infrastruktuurin automaatioteknologioihin
– Linux-järjestelmien ylläpitokokemusta
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
– Aiempi kokemus infrastruktuurin automaatioteknologioista (esim. Ansible ja Docker)
– Kokemus pilvipalveluista (esim. Azure, AWS tai Google)
– Ohjelmointiosaaminen (esim. Java tai Python)
– Tietokantaosaaminen (esim. SQL)

Funidata tarjoaa sinulle seuraavaa ja paljon, paljon muuta:
– Ainutlaatuisen mahdollisuuden niin kehittyä kuin myös kehittää
– Kokeneet ja hyvällä huumorintajulla höystetyt työkaverit – aina korkeakoulumaailman asiantuntijoista teknisiin projektiammattilaisiin – jotka suhtautuvat työhönsä vakavasti
– Matalahierarkkisen työympäristön, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on ”…a must”
– Tilaisuuden päästä näkemään kansallisesti merkittävän sekä ison järjestelmähankkeen toteutus- ja kehitysprosessin käytännössä
– Pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme (Junior) DevOps Specialist, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi viimeistään tiistaina 15. tammikuuta 2019 täällä: https://apply.atalent.fi/funidata-oy-junior-devops-specialist-1-2019. Kerrothan hakudokumentteissasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Lue lisää Funidatasta sekä siitä, miksi ”Sisu…perkele!” vetää puoleensa, miksi ”Konsultti on kiva kaveri” ja kuka Funidatalaisista kantaa Unipylly-kutsumanimeä Sisu Corner -blogista: https://funidata.fi/ajankohtaista. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme, Funidatan, palvelukseen.


Glaston: Software Developer 

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut – muutama vuosi työelämässä
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Vehmaistenkatu 5, 33730 Tampere
Haku-DL: 16.1.2019

Glaston Corporation is a frontrunner in glass processing technologies and services. We respond globally to the most demanding glass processing needs of the architectural, solar, appliance and automotive industries. Additionally, we utilise emerging technologies that integrate intelligence and sustainability to glass. We are committed to providing our clients with both the best know-how and the latest technologies in glass processing. Glaston’s shares (GLA1V) are listed on NASDAQ Helsinki Ltd. Further information is available at www.glaston.net .

Glaston etsii tiimiinsä uutta kehittymishaluista ja itseohjautuvaa Software Developeria! Tässä roolissa pääset tekemään ohjelmistosuunnittelua .net-alustalla, C#-kielellä osana pientä ja tiivistä neljän hengen tiimiä. Toimit ohjelmiston platformin ylläpidon parissa ja kehität ja toteutat samalla uusia toiminnallisuuksia. Lisäksi olet mukana erilaisissa projekteissa sekä toimit teknisenä tukena mahdollisissa ongelmatapauksissa. Työssä pääset näkemään kättesi jäljen konkreettisesti ja hyvinkin reaaliaikaisesti, sillä testaat suunnittelusi tuloksia testikoneella. Projektit joiden parissa työskentelet vaihtuvat, mutta konepajayrityksen ohjelmistosuunnittelun parissa teknologioiden ja laitteiden elinkaaret ovat pitkiä, joten toivomme sinun olevan kiinnostunut laajojen kokonaisuuksien pitkäjänteisestä kehittämistyöstä. Pitkän työkokemuksen sijaan etsimme ennen kaikkea henkilöä, jolla on perustaidot hallussa ja rohkea asenne lähteä tekemään ja tämän myötä oppimaan työn kautta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin osaamista sekä käytännön suomen osaamista, jolla pärjää arkisissa tilanteissa.

Hakijalta odotetaan:
– Soveltuvia amk- tai yliopisto-opintoja
– Olio-ohjelmoinnin perusteita
– Jo jonkin verran osaamista C# tai C++
– Vahvaa englannin kielen taitoa ja hyvää käytännön suomen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:
– SQL – osaaminen
– .net – osaaminen

Tarjoamme sinulle:
– Mahdollisuuden päästä työskentelemään laajojen kokonaisuuksien parissa: tässä työssä et suunnittele vain yhtä pientä järjestelmän osaa
– Rennon työilmapiirin ja kulttuurin, joka kannustaa kokeilemaan rohkeasti ja ottamaan vastuuta
– Työn, jossa oma kädenjälkesi näkyy konkreettisesti
– Osaavien kollegoiden tuen oppimisellesi ja kehittymisellesi

Mikäli tämä tehtävä tuntuu mielenkiintoiselta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 16.1. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/glaston-software-developer-1-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Glastonista voit lukea lisää osoitteessa: www.glaston.net. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen  (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Glastonin palvelukseen.


Kine Robot Solutions toimittaa robotti- ja automaatioratkaisuja teollisuuteen. Toimitettavat järjestelmät ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä, joten pääset aina kokemaan ja suunnittelemaan uutta. Järjestelmien tueksi olemme kehittäneet ohjelmistoja ja pilvipalveluita, sekä itseämme että asiakkaita varten.

Pääset tutustumaan toimintaamme tarkemmin netissä kine.fi, boxbot.fi ja airnow.fi.

Etsimme ohjelmistokehittäjää käyttöliittymäsuunnitteluun sekä selainpohjaisten palveluidemme jatkokehitykseen.

Työn sisältö

 • Websovellusten kehitys
 • Websovellusten päivitys ja ylläpito
 • Käyttöliittymäkehitys muilla teknologioilla (C# / WPF)

Koulutus ja kokemus

 • Alaan liittyvä koulutustausta
 • Hyvä englannin ja suomen kielen taito (käyttöliittymät tehdään englanninkielellä)
 • Kokemusta React kehityksestä katsotaan eduksi

Taidot

 • Webbikehitys (JavaScript, React, Node.js, html, css)
 • C# osaaminen katsotaan eduksi
 • Kokemus käyttöliittymien teosta eduksi
 • Kokemus selainpohjaisten sovellusten kehittämisestä eduksi

Olet

 • Rohkea kommunikoimaan sekä työtovereiden että kumppaniyritysten suuntaan
 • Tarkka, kannat vastuun työstäsi
 • Kiinnostunut kehittämään ja ideoimaan uutta yhdessä
 • Olet halukas kehittämään itseäsi

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai heti. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi jatkuva työsuhde. Työn tekeminen myös osa-aikaisesti voi olla mahdollista. Toimistomme sijaitsee Turun satamassa.
Viimeinen hakupäivä on 15.1.

Rekrytoinnissa meitä avustaa Legioona Oy. Voit hakea paikkaa joko nettisivuillamme www.legioona.fi – avoimet työpaikat tai sähköpostitse taina.lehtola@legioona.fi. Mainitse mielellään palkkatoiveesi hakemuksessa.

Legioona on turkulainen, vuodesta 1986 lähtien toiminut auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys.


DIGIA CAREER COMPASS – urastartti opiskelijoille ja alanvaihtajille!

Haluatko päästä mukaan rakentamaan toimivampaa maailmaa teknologian avulla? Hae mukaan Digian rekrytointiaamiaistilaisuuteen, jossa avaamme lisää harjoittelu- ja työmahdollisuuksista reilu 1000 hengen kovassa asiantuntijayhteisössä. Tilaisuudet tähtäävät rekrytointiin ja ne järjestetään Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja paljon uutta oppia kokeneiden tiiminjäsenten opastamana. Digialla pääset osallistumaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja opit tuntemaan ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät. Meillä perusprosessit toimivat, joten pääset keskittymään core-tekemiseen ja muokkaamaan maailmaa merkityksellisissä hankkeissa. Työsuhteet voivat vaihdella osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin oman tilanteesi mukaan. Tekemisen teemoina voivat olla vaikkapa järjestelmäintegraatiot, API-ratkaisut, data-analytiikka, verkkopalvelut tai verkkokauppa oman kiinnostuksesi mukaan.

Toivoisimme, että sinulla on jo takana opintoja tai muuta kosketusta IT-alaan. Tärkeintä kuitenkin on uteliaisuus: heittäydyt luontevasti osaksi tiimiä ja teet parhaasi – omaksut uutta, opit ja kokeilet. Tiimissä teette ratkaisuja yhdessä ja opitte jatkuvasti toisiltanne.

Joonas nappasi viime vuoden Career Compass -tilaisuudesta kehittäjäpaikan integraatiotiimistä ja hän luonnehtii Digia-taivaltaan näin:

”Se on siistii et munki kaltane jamppa, joka tulee suoraa koulun penkilt, saa ihan oikeeta vastuuta, oikeita duuneja, eikä oo esimiehet kyttäämäs olkapään yli. Tuntuu siltä, että rooli on iso ja mulla on merkitys täs jengis ja mun tekemisii luotetaa. Vähän kliseisesti sanottu mut ihan aidosti mun kokemuksia, että Digial saa tehdä mitä haluaa. Vastuuta ja haasteita saa oman halukkuuden sekä kyvykkyyden mukaan, firma tukee yksilön kehitystä hyvin sekä aidosti kuuntelee mitä me halutaan. Täällä on mahdollista joko kehittyä monessa eri teknologiassa tai syventyä johonkin tiettyyn.”

Kiinnostuitko? Hae viimeistään 16.1.2018 mennessä! Kerro meille itsestäsi ja liitä mukaan CV tai LinkedIn-linkki.

Sopivimmat kutsumme nauttimaan aamiaista kanssamme ja tutustumaan digialaiseen elämänmenoon, josta voi hyvinkin startata urasi Digiarjen sankarina. Lue tapahtumista lisää täällä >>

Lisätietoja antavat mieluusti Ida Saastamoinen, p. 044 766 1457 (joulukuu) ja Merita Olkkonen, p. 050 353 3496 (tammikuu) tai voit tiedustella myös sähköpostilla osoitteesta rekry@digia.com.


API Hackatemia – plan and code a winning API solution!

Are you interested in learning how to plan or code a winning API solution that creates business value? Participate in Digia’s API Hackatemia, a four-nights event with Digia’s API gurus! We give you tools and support so you and your team can plan and execute an API solution to a real-life business challenge. You only need interest towards the business possibilities of APIs and perhaps some background from programming or service design!

Digia API Hackatemia is a training event free of charge. Participating experts and students form teams and generate a solution to a current business challenge using API technologies and methods. Outcome of the teamwork can, for example, be a social media chatbot for customer service, AI solution to decrease food wastage or an interface for sharing product information. We are also looking for new talents to join Digia’s API team. This is an opportunity to get hired by Digia. API Hackatemia is held at Digia’s office in Helsinki on four nights, 5.-6. and 12.-13.2.2019.

Read more about API Hackatemia in Finnish or in English! Also check out some outcomesandparticipants’ comments from last year or read our blog text about why to create an API strategy (in Finnish).

We welcome all applicants who are interested in the opportunities of open interfaces or API solutions. For example, you might be searching for some new ideas for your current job, interesting work opportunities, thesis topic or an internship. We want to hear about you, if you are keen to put your service design knowledge or programming skills into practice. Backgrounds from IT, industrial engineering or business are beneficial, but most important is your interest in IT and digitalization. Experience in programming is not a must, as long you are willing to come up with fresh ideas to current business challenges.

More information from Jaana Marin, tel. 050 4488007 or jaana.marin@digia.com. Jaana is glad to answer all your questions!

Please, fill out your application by 23rd of January 2019! We look forward to hearing from your interests and reasons to participate!