Tapahtumatoimikunta rekryää uusia tekijöitä

  • 07.01.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Asteriski, kuten muutkin ainejärjestöt, koostuu alan opiskelijoista ja erityisesti sen jäsenistöstä. Asteriskin tapahtumakirjo on hyvin rikas ja kaikkien tähän kirjoon kuuluvien mahtavien bileiden, sitsien, kulttuuritapahtumien ym. järjestäminen vaatii paljon aikaa ja järjestelyä. Siksi Asteriskilla on oma tapahtumatoimikuntansa, joka auttaa hallitusta järjestämään näitä mahtavia spektaakkeleja!

Asteriskin tapahtumatoimikunnan rekry on taas auki teille kaikille innokkaille ja aktiivisille toimijoille, jotka haluatte päästä mukaan tuottamaan Asteriskin seikkailuja! Linkin takaa pääset tutustumaan tapahtumatoimikuntaan sekä sen sisältämiin tiimeihin tarkemmin. Muistakaa myös, että toimikuntaan liittyminen ei sido teitä mihinkään, ja mikäli mieleistä tekemistä ei löydä, toimikunnasta voi aina poistua. Rekry on auki sunnuntaihin 13.1. asti, mutta mukaan voi liittyä myöhemminkin ottamalla yhteyttä keneen tahansa hallituslaiseen.

REKRYYN >>