Asteriskin ja Mehiläisen saunailta 15.01.

  • 08.01.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Hei, riskit!

Heads-uppina kaikille, että ensi viikon tiistaina mennään viettämään saunailtaa Mehiläisen kanssa! Ruokaa, juomaa, saunomista ja rentoa hengailua kenties tulevan työnantajan koodareiden kanssa! Merkatkaa kalentereihin, ilmo tapahtumaan julkaistaan lähipäivinä facebookissa, sivuillamme ja sähköpostilistoilla!

MITÄ: Saunailta feat. Mehiläinen

MILLOIN: 15.01. klo 17:00 ->

MISSÄ: Ravintola Hiilen sauna

MITÄ MAKSAA: 0e jäsenille!

Pasteen tähän vielä illan buffetin menun:

Porsaan ribsiä, broilerin siipiä, BBQ-kastiketta, siipikastiketta, valkosipulikermaperunoita, coleslaw-salaattia, vihersalaattia sekä chipotlemajoneesia, patonki ja aioli

HUOM: Kuten näkyy, menu on hyvinkin lihapainotteinen, siksi keittiön kanssa on sovittu, että muutamille kasvissyöjille taiotaan lihatonta ruokaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kasvisruokaa ei välttämättä ole saatavilla buffet-tyylisenä, vaan tietty määrä annoksia. Tapahtumassa on lisäksi tarjolla kurkunkostuketta kaikille ja pyyhkeet löytyvät talon puolesta.