Opintonurkkaukset Nukkumassa jatkuvat: NukkumaTiistai alkaen 15.1.!

  • 13.01.2019
  •  
  • 0 kommenttia

NukkumaTiistait alkavat 15.1.!

In English below!

Hei sinä produktiivinen riskiyksilö! Onko joululomien jäljiltä ollut vaikea päästä takaisin työntouhuun? Näyttääkö rästihommien lista pidemmältä kuin muistit? Tuntuuko, ettei kevät ja valoisat päivät tule tarpeeksi nopeasti? Vastasit kyllä tai ei, nyt on mahdollisuus jälleen tulla Nukkumaan ja saada jotain aikaiseksi (tai ainakin yrittää)!

Syksyllähän pidettiin maanantaisin opintonurkkausta Nukkumassa, jonne sai vapaasti ilmestyä paikalle tekemään opintoihin tai töihin liittyviä hommia. Osallistujien joukosta onkin löytynyt nyt uusi vetäjä näille opintonurkkauksille ja NukkumaTiistait alkavat tiistaina 15.1. klo 14.30! Nämä jatkuvat tähän kellonaikaan tiistaisin 3. periodin ajan, jollei toisin ilmoiteta.

NukkumaTiistaita vetää Mio Mattila 🙂

Tervetuloa!

 

TL;DR:
MITÄ: opiskelua/työntekoa/pöhinää Nukkumassa
MILLOIN: 15.1. alkaen tiistaisin 14.30-17.30, jollei toisin ilmoiteta
MISSÄ: Nukkuma, Q-talon alakerta
MIKSI: vois joskus valmistuakin, nopat on kivoja, yhdessä kärsiminen on hauskempaa, mitänäitänyton

In English
TL;DR:
WHAT: studying together at Nukkuma
WHEN: on Tuesday afternoons, 2.30 – 5.30 PM
WHERE: Nukkuma, in the basement of Q-talo
WHY: ’cause the hunt for this year’s study credits has begun