Wappuradiobileet 16.1. ja Wappuradion ohjelmahaku

  • 13.01.2019
  •  
  • 0 kommenttia

(TL;DR below in English)

Onko mieltäsi kalvanut epämääräinen tyhjyys? Tökkiikö arkinen aamulypsy ja Jaajon iänikuinen länkytys, kolottaako simahammasta?

Wapun ilosanoman lippulaiva, korkeakouluopiskelijoiden oma radiokanava on saapunut myös tänne meille Suur-Turkuun!
Saavu virittämään itsesi wapputaajuudelle Vegasin aalloilla! Kevätlukukauden koitokset ovat vielä edessäpäin, mutta jotain herkkuja on jo tarjolla ja putken päässä on nähtävillä valoa. Kellastuneiden lakkien ja punaisten silmien juhla siintää kaukana edessäpäin ja lähenee vääjäämättä. Vapauta siis sisäinen wappendaalisi bailauksen merkeissä, eli säädä haalarisi oikealle asemalle ja väännä volyymit kaakkoon.

Sisäänpääsyvero on perinteitä kunnioittava 3e ja nopeimmille jaossa näyttävä haalarimerkki. Tapahtuma toimii myös Contact & Career -messujen virallisena jatkopaikkana. Tomusokerina tippaleivän päälle luvassa pienimuotoista kisailua.
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/325577668170751/

TL;DR
WHAT? Wappuradiobileetparty
WHERE? Vegas Night Club.
WHEN? 16.1. 22.00
HOW MUCH? 3 euros
WHY? Wabeti wabs

Haluaisitko tehdä vielä enemmän?

Turun Wappuradio tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden päästä tekemään omaa radio-ohjelmaa!

Lähetä ohjelmaideasi meille ja hae mukaan toteuttamaan se käytännössä vappuviikolla, yksin tai porukalla täyttämällä oheinen lomake: https://tinyurl.com/radiohaku

Ohjelman pitäjänä olet suunnittelu- ja vetovastuussa ohjelmasi aiheesta, sisällöstä sekä esimerkiksi musiikista. Studiosta löytyvät tavallisimmat radiolaitteet ja ohjelmien pitäjät saavat ohjeita ja perehdytystä ennen lähetystä. Mukaan valittuihin ollaan yhteydessä sähköpostilla hakuajan loputtua!

Lisäksi Wappuradion ohjelmien pitäjät saavat kiitokseksi kutsun huikeaan aftervappu-virkistäytymiseen vappuviikon jälkeen! 🙂

TL;DR
WHAT? Submit your idea for a Wappuradio radio program
HOW? Fill the form: https://tinyurl.com/radiohaku
WHEN? 1.7.-2.7.
HOW MUCH? All you need is yourself
WHY? Who wouldn’t want to host their own radio program