Asteriski viikko 6 + YTHS-pläjäys

  • 02.02.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Riks, raks ja/tai poks!

Ensin suuren ilon ilmoitan: nyt on hyvä hetki katsoa elämässä jonkin aikaa eteenpäin, jos sattuisi ujosti kiinnostamaan seuraavan riskisukupolven luotsaaminen tietojenkäsittelyn vivahteikkaisiin vesiin – tuutorihaku on nimittäin auki!

Muu lähitulevaisuus näyttää kutakuinkin tältä:

Maanantai 4.2.

Vincit-toimistovierailun ilmo aukeaa klo 12

Hallituksen kokous klo 14-16 @ Agora

Dungeons & Dragons -kokeiluilta klo 17-21 @Nukkuma


Tiistai 5.2.

CampusSport Cup Sähly, Asteriski&Digit vs Kritiikki klo 11:45 @Educarium

Nukkumatiistai klo 14:30-17:30

Asteriskin Ruutukerho – uusi sarja alkaa! Altered Carbon klo 18:15 @Toimisto


Keskiviikko 6.2.

Chinese New Year -bileet by Delta klo 22 @Lyn

 

Torstai 7.2.

Toimistoetkot! Klo 17 @Toimisto

Pokkitieteelliset Varjobileet by Asteriski & Opex klo 22 @Vegas 

Perjantai 8.2.

Riskiwappukunnan kokous klo 16-18 @Toimisto

 

Lauantai 9.2.

Kyykän MM-kisat Tampereella!


Sunnuntai 10.2.

Liikuntavuoro klo @Educarium, klo 13-14 salibandy, klo 14-15 lentis


Ja katso! Näin on nyt ilmoitettu Asteriski ry:n viikoittaisessa tiedotteessa jäsenen voivan joukossamme toimia. Mutta mitä tekee hallitus? No vaikka mitä! Kuluneella viikolla hallitus on kokoustanut Digitin, Nucleuksen ja Asteriskin hallitusten kesken yhteisistä asioista, muun muassa yhteeisen kerhotilaamme Nukkumaan liittyvistä seikoista. Ystäväjärjestöt kutsuttiin myös mukaan sekä leffaexcuumme että sitä edeltäneisiin toimistokatselmuksiin.

Tiedottajan juorupalsta:
Asteriskin discordissa on haettu seuraa mm. hiihtoreissuille. Jäseniä kiinnostaa ilahduttavan paljon järjestellä keskenään kaikenlaista, kuten varjoleffailtoja ja Temptation Island -maratoneja. Kaiken kaikkiaan jos jotain ideoi ja kaipaa seuraa, se on mainio paikka samanmielisten metsästykseen.

Sitten infomersiaaliosioon! Takkuaako opiskelu, onko moti hukassa? Onko sielussasi aukkoja, joita hulvattominkaan hillitön humputtelu tai lennokkaimmatkaan luennot eivät täytä? Kalvaako yksinäisyys ystävien seurassakin? Toimelias tiedottajanne etsi vastauksia näihin kysymyksiin ja testasi, kuinka luonnistuu Jodelissakin kaihoisia kysymyksiä herättänyt YTHS:n mielenterveyspalveluiden ajanvaraus ja kenelle siellä oikein pääsee juttelemaan.

Masennus, väsymys ja muu henkinen rasitus ovat yleisyytensä nähden vähän puhuttuja vaivoja korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa. YTHS tarjoaa somaattisen puolen lisäksi apua kaikenlaiseen jännityksestä masennukseen, ja sitä saadakseen tarvitsee vain soittaa ajanvaraukseen, tai mahdollisen puhelinkammon vaivatessa käväistä paikan päällä (yhteystiedot), ja tuoda ilmi toiveensa tai tarpeensa. Eräs nimeltä mainitsematon allekirjoittanut toivoi keskusteluaikaa jonkun ymmärtäväisen ammattilaisen kanssa, ja sen myös sai. Jihuu! Uusin voimin uuteen viikkoon.

Käynnistä jäi käteen mm. kuunneltu olo ja käytännön vinkkejä arjessa jaksamiseen. Suosittelen! Ensi viikolla sarja jatkunee kun tiedottajanne selvittää, miten opintoneuvonnassa käydään.

Alkuvuoden kiireissä muistakaa kaikki että hyvinvointi on kuitenkin tärkeämpää kuin suorittaminen! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.

tietoa jakaen
yst. terv. tiedottajanne, kokemusasiantuntija