Machine Learning Hackathon 15.-16.2.- Sofokus

  • 06.02.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Iltaa!

Asteriskin yhteistyökumppani Sofokus järjestää riskeille Machine Learning Hackathonin! Hackathon pidetään 15.-16.2. SparkUpin tiloissa! Tapahtuma alkaa 15.2. klo 17:00 (ovet auki 16:30 alkaen) ja itse Hackathon alkaa klo 18:00. SparkUpin tiloissa saa olla yön yli ja Hackathon päättyy 16.2. klo 18:00, jonka jälkeen on oman työn esittely, arviointi ja palkitsemistilaisuus.

Huom! Tapahtuma on Asteriskin jäsenille täysin ILMAINEN. Ilmoittautuaksesi tapahtumaan, sinun on oltava Asteriskin jäsen. Ilmoittautuminen on sitova.

Tapahtumaan mahtuu 30 nopeinta ja Hackathon pidetään 4-6 hengen joukkueissa. Joukkueen voit muodostaa etukäteen tai paikan päällä. Aiempi koodaustausta ei ole välttämätön! Tuomareiden arvosteluun vaikuttaa ennen kaikkea toimiva ja hyvin hiottu idea. Tapahtumassa on tarjolla osallistujille ilmaiseksi sekä syötävää että juotavaa koko tapahtuman ajan.

Eli ei muuta kuin kalenterin esille ja viikonloppu varaukseen! Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 7.2. klo 16, ja loppuu 13.2. klo 23.59.

Mikä siis on hackathon? A hackathon, also known as a codefest, is a social coding event that brings computer programmers and other interested people together to improve upon or build a new software program.

Kannattaa etukäteen tutustua Google Cloudiin, joka tuo jokaisen kehittäjän ulottuville työkalut kuvien ja videoiden analysoimiseen, luonnollisen kielen käsittelyyn, puheen tekstiksi kääntämiseen, puheentunnistukseen ja konekääntämiseen. Sen valmiiksi rakennetut mallit mahdollistavat AI-toimintojen liittämisen sovelluksiin ilman, että kehittäjän pitäisi huolehtia koneoppimismalleista.

Muutama relevantti linkki:

https://developers.google.com/…

https://cloud.google.com/produ…

https://cloud.google.com/produ…

Aikataulu

Perjantai 15.2.

17:00 – 18:00           Alkuinfot ja hackathoniin valmistautuminen

18:00 –                     24 tunnin hackathon alkaa

Lauantai 16.2.

18:00 – n.19:30           Oman työn esittely, arviointi ja palkitsemistilaisuus

 

 

Ilmoittautumisen linkki: https://my.surveypal.com/Sofokus-Hackathon