DNA goes HybridiSpeksi 2019!

  • 11.02.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Perinteeksi muodostunut HybridiSpeksi esiintyy tänäkin vuonna ja Asteriski, Digit ja Nucleus ovat lähdössä yhdessä katsomaan tätä spektaakkelia torstaina 28.3. klo 19 @Manilla-teatteri. Ryhmätilauksessa lippujen hinta on 12€/hlö. Jokainen ainejärjestö tukee 25 ensimmäistä ilmottautunutta jäsentänsä 2€:lla, jolloin loppuhintaa lipulle jää 10€. Ilmottaudu siis nopeasti! Ilmoittautuminen on sitova ja alkaa 12.2. klo 12, sekä loppuu 17.2. klo 23.59.

Maksuohjeet tulevat myöhemmin sähköpostilla.

”Speksi on interaktiivista musiikki- ja tanssinumeroilla höystettyä opiskelijateatteria. Speksit ovat juurtuneet osaksi korkeakoulujen kulttuuritarjontaa.” -Wikipedia

”Mystisessä Kiinassa vallitsee kurjuus ja epätoivo. Raakalaismaiset barbaarit kylvävät tuhoa kaikkialle minne menevät. Kovia kokenut, mutta päättäväinen nuorukainen Kim Mo on saanut barbaareista ja Kiinan kurjuudesta tarpeekseen. Kim Mo uskoo voivansa tuhota barbaarit ja pelastaa Kiinan löytämällä kauan kadoksissa olleet legendaariset lohikäärmesisarukset. Näillä Kung Fu -mestareilla kerrotaan olevan mystisiä taikavoimia. Riittääkö yhden nuorukaisen päättäväisyys korjaamaan menneisyyden virheet?”

Tästä pääset virittäytymään tunnelmaan Hybridispeksin teaserin voimin.

TL;DR

MITÄ? HybridiSpeksi 2019!

MISSÄ? Manilla-teatterissa

MILLOIN? 28.3. klo 19

PALJONKO? 25 ensimmäiselle ilmoittautuneelle 10 euroa, muille 12 euroa.