Sofokus – Hackathon

  • 13.02.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Hello hello hello!

 

Te kaikki, jotka ootte jo ilmonneet riskien ja Sofokuksen perjantaiseen yhteistapahtumaan, ja te, ketkä ette vielä ole sitä tehneet, tässä tarkempia speksejä vielä viikonlopusta:

 

Aikataulu oli siis abouttirallaa seuraava:

  • Perjantaina 17-18 alkuläpinät ja valmistelut, jonka jälkeen alkaa 24 tuntia kestävä näppäimistöjen suloinen soidinääntely energiajuomien avulla vireystilojaan korjaavien ihmisten puuhatessa ns. rillit huurussa tai huurut rilleissä.
  • Lauantaina 18-n.19.30 lopputulosten esittelyjä, jännäjännäarviointeja ja voijukupalkintoja

 

Mukaan tarvitsee sitten taas kevyesti:

Läppärin + laturi on tietty kova (ja älypuhelimelle kans, kaverit unohtaa kummiskin)

Avoimen mielen (voi suljetullaki mielellä tulla, jos tarkotus on avata se täällä)

Hampiharjan (ei oo pakollinen, mut yön yli jääville tää voi olla ihan kiva)

 

Ja jos ihmettelit, miksi mukaan ei tartte murkinaa ja suun kostukkeita, niin sehän johtuu tästä:

Tapahtumassa on tosiaan tarjolla illallinen (perjantaina n. klo 20), yöpalaa koko yön, aamupala (lauantaina n. klo 9) ja lounas (lauantaina n. klo 13). Lisäksi tarjolla on limua, mehua ja tietty niitä energiajuomia.

 

Aivan ja hei, palkintoina tällä erää toimivat jokaisen oman elämänsä MacGyverin lempparilelut, eli ruuvi-tagit! Lisätietoja tästä!

 

Lopuksi muistutus, että tarkotus on oppia sitä uutta! Sofokuksen tyypit on siellä lähes koko ajan paikalla jeesimässä ja heitä kyllä kiinnostaa enemmän mielenkiintoiset ideat kuin täydellisesti tehdyt teknologiset toteutukset! Muutamat tiimit mahtuvat vielä mukaan ja ilmo on auki ystävänpäivän päättymiseen saakka, joten napatkaa frendit kainaloon ja ilmotkaa nyt täällä! (ja kyllä, tää parantaa varmasti pahimmatkin darrat)