Infotilaisuus koskien EIT Digital Kaksoistutkinto-ohjelmia: Embedded Systems, Cyber Security

  • 20.02.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Kutsu Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen opiskelijoille

Aika: 25.2. klo 16:00 – 17:00
Paikka: luentosali XXI
Aihe: Kaksoistutkinto-ohjelmien infotilaisuus, EIT Digital
Kaksoistutkinto-ohjelmat: Embedded Systems, Cyber Security
Kahvitarjoilu

Tervetuloa kuulemaan yhteiseurooppalaisen EIT Digital Master Schoolin
kaksoistutkinto-ohjelmien sisällöstä ja ohjelmiin hakeutumisesta!

Puhujat:
Arturo Varona, EIT Digital Master Schoolin johtaja
Juha Plosila, Embedded Systems -ohjelman johtaja
Tomi Westerlund, Turun yliopiston Embedded Systems-ohjelman johtaja
Seppo Virtanen, Turun yliopiston Cyber Security-ohjelman johtaja
Jemina Kiviniemi, opintohallinto

Hakuaika ohjelmiin: 15.2. – 15.4.

***************

Turun yliopisto on mukana yhteiseurooppalaisen EIT Digital -konsortion                  järjestämässä maisterikoulussa. Maisterikoulun keskeisenä tavoitteena on kouluttaa uuden polven ICT-yrittäjiä, joilla on tärkeä rooli Euroopan ICT-alan menestyksen jatkajina ja tulevaisuuden rakentajina.

Turun yliopisto osallistuu kahden EIT Digital maisteriohjelman toteutukseen. Maisteriohjelmassa opiskelija suorittaa ensimmäisen opintovuotensa yhdessä osallistuvassa yliopistossa (”entry”-yliopisto) ja toisen opintovuotensa toisessa osallistuvassa yliopistossa jossakin toisessa maassa (”exit”-yliopisto). Ensimmäisen vuoden opinnot tarjoavat pääaineen perustiedot ja -taidot ja toisena vuonna opiskellaan pääaineen tiettyä erikoistumisalaa. Vaihto-opiskelujakson lisäksi kaksoistutkinto-ohjelma sisältää innovaatio ja yrittäjyys-sivuaineen (Innovation & Entrepreneurship), tähän liittyvän kesäkoulun, sekä lopputyöhön liittyvän harjoittelujakson yrityksessä tai jossain muussa yliopiston ulkopuolisessa organisaatiossa.

Ohjelman läpikäyneet opiskelijat saavat tutkintotodistuksen niistä kahdesta eurooppalaisesta yliopistosta, joissa ovat maisteriopintonsa suorittaneet. Ohjelmaan hyväksyttävillä täytyy olla kandidaatin tutkinto suoritettuna.

Cyber Security -maisteriohjelmassa Turun yliopisto toimii sekä entry- että exit- yliopistona. Ohjelma toteutetaan yhdessä viiden muun eurooppalaisen yliopiston kanssa, jotka Suomen lisäksi sijaitsevat Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa ja Unkarissa. Lisätietoja:
apulaisprofessori Seppo Virtanen (seppo.virtanen@utu.fi),
https://masterschool.eitdigital.eu/programmes/cse/
http://eitdigital.utu.fi/cyber-security/

Embedded Systems -maisteriohjelmassa Turun yliopisto toimii entry- ja exit-yliopistona. Ohjelma toteutetaan yhdessä kuuden muun eurooppalaisen yliopiston kanssa, jotka Suomen lisäksi sijaitsevat Ruotsissa, Saksassa, Alankomaissa, Italiassa ja Unkarissa. Lisätietoja:
Yliopistotutkija Tomi Westerlund (tovewe@utu.fi ) ja professori Juha Plosila (juha.plosila@utu.fi )
https://masterschool.eitdigital.eu/programmes/es/
http://eitdigital.utu.fi/internet-of-things-for-smart-embedded-systems/

Tervetuloa!

Terveisin
Jemina Kiviniemi
************************
Koulutussuunnittelija
Tulevaisuuden teknologioiden laitos
Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta
20014 Turun yliopisto
jekivi@utu.fi
+358504634867 / +358294504147