Harjoittelijan määräaikainen tehtävä tiedekunnan opintotoimistossa

  • 14.03.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnan opintotoimistossa on haettavana harjoittelijan määräaikainen tehtävä ajalle 15.4.2019–14.7.2019. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. valintakokeiden ja valmistumisjuhlan järjestelyissä avustaminen, valmistumiseen liittyviä tehtäviä, asiakirjojen arkistointia, intranet-sivujen päivittämistä ja englanniksi kääntämistä sekä muita erikseen sovittavia työtehtäviä.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kiinnostusta viestintään. Kansainvälinen työympäristö edellyttää harjoittelijalta sujuvaa asiakaspalveluun ja tekstien kääntämiseen soveltuvaa englannin kielen taitoa.

Paikkaa voi hakea perustutkintoa suorittava opiskelija, joka ei ole vielä suorittanut korkeakouluharjoittelua. Hakijalla ei tarvitse olla tiedekunnan myöntämää harjoittelutukea. Tehtävästä maksetaan palkkaa 1300 euroa / kk.

Löydät tarkemman tehtävänkuvauksen ja sähköisen hakulomakkeen intrasta https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat/. Huomioithan, että hakuilmoitus näkyy vain yliopiston verkkoon kuuluvilta tietokoneilta tai VPN:ää käyttämällä. Listaa ei voi lukea esim. kännykällä tai kotikoneelta.