Workshop&Hackathon – Reaktor & Asteriski 29.-30.03

  • 15.03.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Asteriskin yhteistyökumppani Reaktor järjestää riskeille kaksipäiväisen Workshop/Hackathonin. Tapahtuma pidetään 29.-30.3. SparkUpin tiloissa. Tapahtuma alkaa 18.00 workshopilla front- ja backend-teknologioista ja se kestää noin kello 21 asti. Tapahtuman jälkimmäisessä osassa osallistujat kokoavat joukkueen, jonka kanssa pääsevät keksimään ja toteuttamaan villeimmän prototyyppinsä!

SparkUpin tiloissa saa olla yön yli ja Hackathon päättyy 30.3. klo 21:00, jonka jälkeen siirrymme jatkoille! Jatkoilla pidetään palkintojenjakotilaisuus. Parhaalle joukkueelle on luvassa tietysti upea palkinto, mutta kukaan ei poistu tapahtumasta tyhjin käsin. Reaktorin asiantuntevat mentorit päivystävät koko tapahtuman ajan ja ovat joukkueiden tukena.

Tapahtumassa opetetaan hyödyllisiä taitoja frontista back-endiin. Emme keskity liiaksi käsienheilutteluun, vaan kirjoitamme paljon KOODIA!

Osallistujilta toivotaan aiempaa kokemusta ohjelmoinnista kurssitöiden yms. muodossa, jotta voimme keskittyä tehokkaasti asiasisältöön.

Avainsanoja: React, node.js

Tapahtumaan mahtuu 24 nopeinta ja Hackathon pidetään 4 hengen joukkueissa. Joukkueen voit muodostaa etukäteen tai paikan päällä. Tapahtumassa on tarjolla osallistujille ilmaiseksi sekä syötävää että juotavaa koko tapahtuman ajan.

Eli ei muuta kuin kalenterit esille ja viikonloppu varaukseen! Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 18.03. kello 17:00.

Huom! Tapahtuma on Asteriskin jäsenille täysin ILMAINEN. Ilmoittautuaksesi tapahtumaan, sinun on oltava Asteriskin jäsen. Ilmoittautuminen on sitova!

TL;DR
MITÄ? Workshop&Hackathon Reaktorin kanssa
MISSÄ? SparkUp (Tykistönkatu 4, 20520, Turku)
MILLO? 29.3.-30.3.2019
KOSKA ILMO? Aukeaa maanantaina 18.3. klo 17, 24 nopeinta mahtuu!
PALJU? Ei paljua, 0€

Ilmolinkki:

https://my.surveypal.com/RiskiReaktor