RISKIWAPPU 2019

  • 02.04.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Rakkaat riskit,

Wappu saapuu taas tänäkin vuonna tänne Turkuun ja emme voisi olla enemmän innoissamme tästä ilojuhlasta – Riskiwappu on täällä! Tapahtumaa on taas luvassa jos jonkinmoista ja varmasti kaikille jotakin. Kato vaikka:

17.4. Vappusitsit @ Kirkkotie (Hybridi)

Mikä sen parempi tapa aloittaa wappu kuin yhdessä tiedekuntalaistemme kanssa sitsien merkeissä. Tänä vuonna Hybridin vappusitsit järjestetään Lexin tiloissa Kirkkotiellä, jännittävää! Ilmoittautuminen auki 10.4. asti osoitteesssa digit.fi/ilmo/11

Vappusitsit @ Facebook

17.4. Wapunaloitusbileet @ Vegas (Digit, Nucleus, Synapsi)

Turun teekkariwappu alkaa 17.4. sopivasti Hybridin vappusitsien jälkeen Vegasissa klo 22.00. Ota kaverisi mukaan ja suuntaa sitseiltä tai sopivilta wappuetkoilta kohti vegasia ja virallisia Wapunaloitusbileitä!

Wapunaloitusbileet @ Facebook

18.4. Kääliösitsit @ Osakuntasali (Asteriski, Digit, Nucleus)

Perinteiset Kääliösitsit ottavat tänäkin vuonna paikkansa Riskiwappua Osakuntasalissa 18.4. Laita kypärä päähän, suojaväline mukaan ja uskaltaudu laittamaan kuudes vaihde päälle heti toisena wappupäivänä.

Ai et uskalla vai?

Ilmoittautuminen auki 11.4. asti

20.4. Viini- & jyystö-ilta @ Tsto (niceKerho)

Tänä vuonna niceKerho järjestää wapun kerhopäivänä taas viini & jyystö-illan. Luvassa viiniä, juustoa ja tietenkin kunnon jyystöä ruudun takaa.

21.4. LOTR-marathon @ Mikroluokka, Agora

Pääsiäinen on hyvä lopettaa mukavaan leffamarathoniin ja mikä sen parempi marathon kuin Lord of the Rings. Tänään voi vain chillailla ja katsoa kun örkit yrittävät vallata Keskimaan ja Frodo on sormuspäissään ympäri vuoria. Osaatko itse samaistua?

24.4. Polkuauto Grand Prix @ Varvintori (TIO)

Tämä hulvaton polkuautokilpailu on yksi legendaarisimmista wapputapahtumista! Tule kannustamaan Asteriskin joukkue voittoon, ellet itse uskalla osallistua polkemaan tai varikkotiimiin huoltamaan polkijoita.

PGP – Polkuauto Grand Prix 2019 @ Facebook

25.4. Grilli & kyykkä @ Edun kenttä + Power Hour

Miten lentää karttu(nen)? Miten pinkoavat kyykät pois kentältä? Montako makkaraa jaksat syödä? Tule ottamaan näistä selvää Edun kentälle. Kerää kavereiden kanssa kyykkäjoukkue tai tule vain katsojaksi. Huhua kuultiin myös, että TEK on sponssannut paikalle paljun!

Hyvän kyykkätreenin jälkeen onkin sopivaa suunnata TYYn saunalle vetämään wappuisa Power Hour hyvässä seurassa. Niin ja paljukin kuullemma seuraa mukana.

25.4. Wappustartti @ Vegas (Hybridi)

Kykkäilyn, saunailun ja power hourin jälkeen on tunnelma niin korkealla katossa, että suuntamme sankoin joukoin Vegasiin bailaamaan hybridiläisten kanssa Wappustarttitunnelmissa.

26.4. Nostalgisten pelien ilta @ Tsto (Asteriski)

Muistatko hyppynarut? Kimble? CTR? En minäkään. Saavu siis toimistolle pelailemaan wanhoja kunnon lautapelejä, videopelejä ja muita leikkejä. Minua ainakin lapsettaa, lapsettaako sinuakin?

27.4. Aamusitsit @ Q-talo (Asteriski, Digit, Nucleus) + Wappurännibileet @ Q-talo (Asteriski, Digit, Nucleus, SKO)

Perinteiset aamusitsit ovat täällä jälleen ja tällä kertaa koetellaan wappuilijoiden voimia kunnolla aamusta iltaan. Sitsit kestävät työpäivän verran, klo 9-17 ja tämän jälkeen työpäiväilijät pääsevät afterworkeille Wappurännibileisiin klo 18.00 @ Q-talo.

29.4. Reppulinkierros @ Tsto (Asteriski)

Jo toistamiseen järjestämme perinteisen Reppulinkierroksen. Keräännymme toimistolle katsomaan upean wappudokumentin (Hobitit-sarja) sekä pelaamme wappuun sopivaa Lemminkäisenkierrosta.

30.4. VAPPUAATTO + riskibooli @ Yliopistonmäki

Vappuaatto on täällä! Lähtekäämme aikasin aamulla kiertämään muiden järjestöjen booleja ympäri kampusta. Boolien kiertely huipentuu riskien omaan booliin kello 13.37! Tämän jälkeen voimme siirtyä seuraamaan kaverijärjestöjemme Digitin ja Nucleuksen fuksien lakitukseen klo 14.00. Lakituksen jälkeen on hyvä osallistua Vappukulkueeseen ja suunnata kohti taidemuseonmäkeä, jossa saamme painaa yo-lakkimme päähän klo 18.00!

1.5. Vappupiknik @ Vartiovuorenmäki

Huh mikä vappu. Piknik maistuu parhaalta kovan wappurytinän jälkeen heti klo 12.00 @ Vartiovuorenmäki. Tämä on leppoisa päivä ja oiva tapa päättää wappu. Vai olikos sittenkin vielä jotain hyvinvointipäiviä luvassa…?