Ilmoittaudu mukaan Asteriskin PGP-joukkueeseen!

  • 11.04.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Wappu kolkuttaa jo ovella ja niin myös legendaarinen Polkuauto Grand Prix!

Myös Asteriskin on siis aika koota joukkue kasaan ja valmistautua kisaamaan PGP:n herruudesta. Viime vuoden tavoin myös tänä vuonna riskien joukkueeseen on avoin ilmoittautuminen, joten nyt on sinun mahdollisuutesi tulla polkemaan tai kannustamaan meidät voittoon!

Joukkue koostuu neljästä polkijasta (2 miestä, 2 naista) ja kuudesta varikkotiimiläisestä. Varikkotiimin tehtävänä on kannustaa polkijoita varikolla (ja tukea myös nesteytyspuolessa). Polkijat ja varikkotiimi valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten venytelkää sormenne ja valmistautukaa ilmon aukeamiseen. Ilmoittautuminen on sitova!

Hitusen wappufiiliksiä (myös PGP:stä) löytyy Riskiwappu 2018 -koostevideolta täältä ja fb-eventti löytyy täältä!

MITÄ: Polkuauto Grand Prix a.k.a. PGP 2019
MISSÄ: Turun Varvintori sekä kisailun jälkeen viralliset jatkobileet lynissä
MILLON: 24.4.2019 klo 17-21 (joukkue paikalle n. klo 16)
ILMO AUKEAA: 15.04.2019 klo 13.00
ILMOLINKKI!!

Lisäksi tapahtuman sääntöjä voi tarkastella täältä.